تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: ارزون ترین مادربرد Z68 و PCI-E 3 با قابلیت Virtu MVP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض ارزون ترین مادربرد Z68 و PCI-E 3 با قابلیت Virtu MVP

سلام
    ارزون ترین مادربردی که این قابلیت رو داشته باشه چیه؟Z68 باشه PCI-e3 رو ساپورت کنه و Virtu MVP هم داشته باشه.از برند هایی مثل Asrock-MSI-Asus-Gigabyte فقط.ارزون ترینش باشه بنابر این سقف بودجه نمیکنم

2. این کاربر از Ultra Violate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چیپست Z68 از virtu mvp پشتیبانی نمیکنه!!!!... فقط Z77 این قابلیت رو داره...

4. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خب حالا Z77 چی؟ارزون ترین چنده با اون قابلیت ها

6. این کاربر از Ultra Violate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست من قبلا هم گفتم این VIRTU ی چیپ 68 ماله سویچ بین آنبورد بین گرافیک آنبورد و مجزاس
    فکر کنم این ارزون باشه
    GA-Z77-D3 اسمش دقیقش یادم نیست
    همچنین اسمی داشت...

8. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خب حالا قیمتش چنده؟

10. این کاربر از Ultra Violate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته یه موضوع هم هست که نرم‌افزار virtu mvp نسخه فول رو یعضی مادربردها نیست! من حداقل یه ازراک دیدم که نسخه آزمایشی نرم‌افزار رو داشت و برای نسخه کامل باید دوباره پول داد!
    اینه که مین برای استفاده virtu mvp می‌خرید تحقیق کنید نسخه نهایی نرم‌افزار virtu mvp هم داشته باشه.

12. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست من قبلا هم گفتم این VIRTU ی چیپ 68 ماله سویچ بین آنبورد بین گرافیک آنبورد و مجزاس
    فکر کنم این ارزون باشه
    GA-Z77-D3 اسمش دقیقش یادم نیست
    همچنین اسمی داشت...
    اسم کاملش Z77-D3H هست که پایین ترین مدل موجود Z77 گیگابایته..ولـــــــــــــ ــــــــی قیمتش حدود 470 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!طوری که بردش تقریبا هیچی نداره...من با این پول میتونم یه P8Z77-V بخرم که هم 20 تومن ارزونتره و هم بولوتوث داره! آواژنگ دیگه شورش رو در آورده...
    آخرش هم با یکی از نمایندگی های آوژنگ بحثم شد....دیگه دل رو زدم به دریا و هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم....یه مدلش رو .... آخه با دلار 1900 + حمل و نقل + حق واسطه گری + به خاطر آواژنگ بودنش + مالیاتش و ..... جلوی چشم خودم حساب کرد باز هم 200 تومن از قیمتش گرونتر در اومد....یه مین 160 دلاری رو داره 550 تومن میفروشه!!!...دیگه داشت بهانه ی زیادی میتراشید...خونم به جوش اومد....و......

14. 3 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اسم کاملش Z77-D3H هست که پایین ترین مدل موجود Z77 گیگابایته..ولـــــــــــــ ــــــــی قیمتش حدود 470 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!طوری که بردش تقریبا هیچی نداره...من با این پول میتونم یه P8Z77-V بخرم که هم 20 تومن ارزونتره و هم بولوتوث داره! آواژنگ دیگه شورش رو در آورده...
    آخرش هم با یکی از نمایندگی های آوژنگ بحثم شد....دیگه دل رو زدم به دریا و هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم....یه مدلش رو .... آخه با دلار 1900 + حمل و نقل + حق واسطه گری + به خاطر آواژنگ بودنش + مالیاتش و ..... جلوی چشم خودم حساب کرد باز هم 200 تومن از قیمتش گرونتر در اومد....یه مین 160 دلاری رو داره 550 تومن میفروشه!!!...دیگه داشت بهانه ی زیادی میتراشید...خونم به جوش اومد....و......
    اينجا ايران

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

البته یه موضوع هم هست که نرم‌افزار virtu mvp نسخه فول رو یعضی مادربردها نیست! من حداقل یه ازراک دیدم که نسخه آزمایشی نرم‌افزار رو داشت و برای نسخه کامل باید دوباره پول داد!
    اینه که مین برای استفاده virtu mvp می‌خرید تحقیق کنید نسخه نهایی نرم‌افزار virtu mvp هم داشته باشه.
    البته میشه با دانلود آخرین نسخه از virtu mvp ...این مشکل رو حل کرد....و دیگه پولی نیست.....در کل اگه درایور گرافیک و virtu mvp آپدیت نسخه ی نهایی باشند .... این قابلیت به خوبی جواب میده...

17. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته میشه با دانلود آخرین نسخه از virtu mvp ...این مشکل رو حل کرد....و دیگه پولی نیست.....در کل اگه درایور گرافیک و virtu mvp آپدیت نسخه ی نهایی باشند .... این قابلیت به خوبی جواب میده...
    ممنون نمیدونستم.
    فکر میکنم ارزونترین مادبرد این باشه PH61/U3S3 MVP نمیدونم تو بازار گیر میاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •