با سلام دوستان
مشکل از اینجا شروع شد که من اول که سیستم رو آوردم بالا توی این صفحه مقدار توتال رم رو 8 گیگ و با باس 1333 نوشته بود ولی رم من 1600 بود اطلاعات مدل رم و اینا هم توی این لینک میتونید مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون اول که روشن کردم برای اولین بار صفحه بالا مادربرد روی حالت اولیه و کم مصرف بود تنها مشکلی که بود رم رو روی 1333 میشناخت
منم رفتم توی تنظیمات صفحه زیر
و مموری فرکانس رو دستی گذاشتم روی 1600 و از اون صفحه اول هم گذاشتم روی حالت پر مصرف و اتیشی و سیو کردم و ریست شد دوباره که اومد بجای توتال رم نوشته بود 4 گیگ 1600
فکر کردم رم دومی سوخته شاید هم سوخته باشه!!!
رم ها رو تست کردم
متوجه شدم یکی از رو ها رو میذارم
مانتیور روشن نمیشه چراف mem ok! روشن میمونه ولی نگه هم دارم درست نمیشه
ولی با اون یکی رم که 4 گیگ رو قبول میکنه میذارم دیگه سیستم بالا میاد بعد رفتم توی تنظیمات بایوس چک کردم دیدم اون رمی که باهاش بالا نمیاد رو میشناسه حتی شماره سریالش رو !!!
عکس های زیر رو نگاه کنید
بعد یه ویندوز سون 64 بیت نصب کردم اومد بالا توی اطلاعات سیستم نوشته بود 8 گیگ رم ولی 3.48 تا رو بیشتر نمیتونست استفاده کنه
اینجا رو هم به این صوررت شناخته بود
گفتم یعنی 4 گیگ رو برای کارت گرافیک گرفته!!
رفتم تنظیمات کارت گرافیک دیدم 512 تا رو گرفته برای گرافیک 2 گیگ هم شیر اول فکر کردم دو گیگ رو از این رم دومی گرفته تست کردم اون رم که باهاش سیستم بالا نمیاد رو برداشتم سیستم رو اوردم بالا متوجه شدم
که 3.48 رم گرفته 512 هم گرافیک که میشه همون چهار گیگ یعنی عملا این رم دوم هیچ استفاده ای نمیشه ولی چهار گیگش رو میشناسه
بایوس رو هم آپدیت کردم ولی بازم مشکل حل نشد
این راه حل رو هم رفتم بازم نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط supra [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلید پنجره + R رو بزن (یا تو منوی Run ، Start رو سرچ و انتخاب کن) بعد بنویس msconfig تائیدش کن ، تو صفحه ای که باز میشه اون بالا تب Boot رو انتخاب کن بعد وسط صفحه Advanced option رو انتخاب کن ، تو صفحه ی جدید تیک Maximum memory رو بردار همه ی صفحه هارو ok و سیستم رو ریست کن به احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه !
و یه نکته ای هم هست که بهش پی بردم توی بخش مشکلات سخت افزاری تو انجمن های مختلف که مشکلی شبیه به من داشتن اکثرا مادربرد ایسوز بوده
به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه![]()