باسلام
دوستان همان طور که معلومه میخوام این دو قطعه را اور کنم حالا هم احتیاج به راهنمایی دارم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند
ممنون میشم
mainboard Asus Rampage III Extreme Black
Edition
+ cpu i7 950
باسلام
دوستان همان طور که معلومه میخوام این دو قطعه را اور کنم حالا هم احتیاج به راهنمایی دارم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند
ممنون میشم
mainboard Asus Rampage III Extreme Black
Edition
+ cpu i7 950
شما یکسری پیشنیاز ها را لازم دارید
1-خنک کننده پردازنده چی هست؟
2-مدل پاور و کارت گرافیک را دقیق مشخص کنید
3-یک تست 30 دقیقه ای با نرم افزار prime95 از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه را با hw monitor گزارش کنید
فعلا همین
خنک کننده در راه خریدم
پاور:Antec Quattro 1200 Watt
گرافیک پایینه یعنی هنوز نرسیده یه8400 512 در حال استفاده هست
H2O 620
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل خنک کننده
وقتی خنک کننده دستتون رسید 15 دقیقه تست پرایم در حالت blend بگیرید و حین تست دما رو با hw monitor چک کنید ببینید چقدر میشه
وی یک عکس از تب اصلی و تب مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجا
دوستان گرفتم حالا راهنمایی کنید
در حالت عدی اینه
![]()
دما درحالت عادی
![]()
و دما در حالت لود با برنامهprime95در عرض 5دقیقه روی70تا72درجه رفت
گرافیک هم gtx470گرفتم
دما در لود یکم بالاست نباید از 65 بیشتر بشه یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و کولرتون هم خوب باشه تهویه کیس و دمای محیط هم که مهمه
فعا شما این تنظیمات رو اعمال کنید
bclk:160mhz
dram ferecance:1333mhz cl9
turbo boost: disable
cpu eist function:disable
cpu thermal monitor :disable
c2/c2e:disable
cpu speed step:disable
vcore: +.04 v
timing:auto
با این تنظیمات فرکانس سی پی یو شما به 3.6 میرسه
چند تا نکته رو توجه کنید فرکانس رم شما الان به 1066 فرکانس دیفالت کنرل مموری در این سی پی یو ست شده شما میتونید با پروفایل xmp یا ضریب رم فرکانس رم رو تغییر بدین از اونجایی که bclk رو زیاد میکنید فرکانس رم هم همراه اون زیاد میشه که باین دو مورد باید فرکانس رم و درست کنید همچنین فرکانس چیپ شمالی و فرکانس qpi هم افزایش پیدا میکنه
اگر فرکانس چیپ شمالی ضریب داره با ضریبش کمش کنید وگرنه از یک حد که بالاتر بره باید بهش ولتاژ بدید تا سیستم پایدار بشه فعلا نیازی به ولتاژ دادن به چیپ شمالی در این فرکانس نیست
در مورد qpi این فرکانس هم ضریب داره با ضریبش درستش کنید یا اگه فرکانسش خیلی بالارفت برای پایداری بیشتر باید بهش ولتاژ بدین ولتاژ ها رو به صورت 30 میلی ولت اعمال کنید
پارامتر بعدی uclk است که این فرکانس حداقل باید دو برابر فرکانس رم باشه فرکانسش هم از ضریب uncore در bclk بدست میاد که با تنظیم ضریب uncore میتونید این فرکانس رو هم درست کنید
بعد از این تنظیمات 15 دقیقه تست پرایم بگیرید دما نباید از 65 بیشتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)