با سلام بچه ها
يه لپ تاپ هست D430 DELL با مشخصات زير
1 GIG
HDD 80
CPU : CORE 2DUE
كاركرده دو سال حدودا و جعبه هم نداره بنرتون 340 مي ارزه بخرمش ؟ يا يه نت بوك دست دوم بخرم
من بخاطر وزنش اينو ميخام بخرم
با سلام بچه ها
يه لپ تاپ هست D430 DELL با مشخصات زير
1 GIG
HDD 80
CPU : CORE 2DUE
كاركرده دو سال حدودا و جعبه هم نداره بنرتون 340 مي ارزه بخرمش ؟ يا يه نت بوك دست دوم بخرم
من بخاطر وزنش اينو ميخام بخرم
بستگی به ظاهرش داره
قیمتش برای مصرف کنندست
به نظر من یک نت بوک دست دوم بگیرید که خیلی هم کار نکرده باشد.در اینصورت لا اقل از نظر باطری میتوانید تا حدی خیالتان راحت باشد.ولی لپ تاپی که دو سال از عمرش می گذرد آن هم دل،به نظر نمی رسد باطری خوبی داشته باشد.ظاهر را چک کنید و برنامه ی cpuid hardware monitor راهم نصب کنید و درصد wear دن باطری را هم چک کنید ببینید چطور است.
البته این مشخصات به شدت افتضاح است و به نظر من 200 بالاتر ارزش ندارد.
200 تومان به این مبلغ(340) اضافه کنید متوانید این را بردارید
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) - وزن 1.03 کیلوگرمپردازنده:Intel N2100 Atom 1.6 GHz - Cache 512 KB - BUS 800 MHz
حافظه:2 GB DDR3
هارد دیسک:320 GB S-ATA II
کارت گرافیک:Intel GMA 3600 - MB
صفحه نمایش:10" - Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 3 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : Samsung 100SP, Samsung NP-N100S-E01
قطعا قدرت پردازش اين با پردازنده اينتل core 2 du خيلي بيشتر از يك نت بوك هست درسته ؟ اونطور كه من ديدم همرده با نت بوك وايو سوني سري u هست كه قيمتش 1.200 هست
پس از لحاظ پردازش اين خيلي سر تره
داداشم بعدشم با 200 تومن يه گوشي هم نميشه خريد كه آفيس باز كنه چه برسه پردازش
هارد برام اهمين نداره
فقط پردازندش خوب باشه باتريشم سالم
خيلي راهنمايي عالي كرديد باتريش فكر كنم نو انداخته طرف آدرسش تو پاساژ ايران بالاتر از طالقاني هست يه مغازه هست گفت يك هفته مهلت تست باتري و اينا بهت ميدم
ميگه اينا دست دوم هستند تو آمريكا براي مانتيورينگ شركت ها بوده بعد هم همينطوري جمع شده هاردش پاك شده ارسال شده دبي منم از اوننجا ميارم جعبه هم نداره
داداش نرم افزار براي تست هارد يا روش سخت افزاري براي تست هاردش چيزي داريد ؟
اگر قطعه ايش سوخته و يا عوض يشه از كجا معلومه ؟ خلاصه چطوري تو اين يه هفته تست كنمش ؟
ظاهرش تميز بود طوري كه تو ويترين گذاشته بود ديگه البته رنگ و رو نداشت
با 340 تومن يه نت بوك دست دومم نميشه خريد با توجه به قدرت پردازندش كه از نت بوك ها بالاتره بنظرتون بخرم 340 تومن يا ضرره ؟
Last edited by مديريت; 25-07-2012 at 00:42.
عزیز اگر از باطری مطمئنید می تواند خرید خوبی باشد،فقط به دو نکته توجه کنید.
یکی ظرفیت خیلیکم هارد ممکن است آزارتان دهد.یکی اینکه ممکن است به کامپیوترهای پیشرفته تر امروزی عادت کرده باشید و سرعت آن برایتان آزردهنده باشد،اگر از این بابت نگرانی ندارید خرید خوبی است.
جواب خوبي بود مرسي
ديگه كسي نظري نداره امروز ساعت 6 ميخام بخرمش
به ظاهرش تقریبا بستگی داره اگه همه چیز خوبه میتونی بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)