تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: **راهنمایی و پیشنهاد برای ارتقاء سیستمم **

داره خودمونی میشه sonamy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض **راهنمایی و پیشنهاد برای ارتقاء سیستمم **

با سلام دوستان یک سیستم جمع کردم که مدت زیادی هم نیست که خریدمش .. ولی واقعیت زیاد از نظر سرعت و کارکرد ازش راضی نیستم ....سیستمم اینه و اینو هم بگم که نهایت هزینه ای که میخوام بکنم 1500 هست و بیشتر نظرم روی تعویض اول cpu و بعد از اون هم تعویض و یا اضافه کردنه رم هست ...و بعد از اون هم اضافه کردن هارد و یا ssd که سرعت بالا اومدن ویندوز را بالا ببره ..سیستم را هم بیشتر برای کارهای گرافیکی و سنگین میخوام و البته زیاد هم بازی نمیکنم (هر از گاهی ) و اما سیستمم :

x58-usb3

intel i7 -930 2.80 ghz

6 gb ram -

radeon hd 6850

ظمنا یک چیزی که بد جور رو اعصابمه اینکه با اینکه رمم 6 گیگه و برنامه cpuz اونو 6 گیگ نشون میده ولی مشخصات سیستم را که در ویندوز میزنم به این صورت میزنه : 6.00gb(3.50gb usable)i ..اینم عکسی از cpz ..البته رمها روی اسلات یک و سه و پنج هستند ..

یعنی عملا کمتر از 4 گیگ رم من فعاله ...و این موضوع خیلی کفریم کرده چون از اول من روی رم خیلی تاکید داشتم و میخواستم 12 گیگ رم بردارم که به پیشنهاد یکی از دوستان به همون 6 گیگ بسنده کردم ..حالا تقاضا دارم دوستان کمک کنند تا بتونم سیتمم را نسبت به این سخت افزارها ارتقاو بدم ..و بدونم که کدوم قطعات را نگه دارم ..ظمنا پاورم هم گرین 530 هست اگر اشتباه نکنم ..

با تشکر

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

شما ویندوزت 64 بیت باید باشه. اما فکر کنم 32 بیت نصب کردید که زیره 4 گیگ ساپورت میکنه.
    برای افرایش سرعت سیستم کافیست یک SSD بگیرین. با قیمت 200 تا 400 تومن. ویندوز رو روش نصب کنین. چند نرم افزار سنگینی هم که کار میکنین رو روش نصب کنین. هارد خودتون هم بزارید برای آرشیو. البته درایو اول هاردتون رو هم بزارید برای نرمافزارهای غیر ضروری و بازیها.
    رم هم 3 ماژول 4 گیگ با همون باس بنداز روش.
    همین کارها رو انجام بده. مشکلت حل میشه.
    Last edited by Dj_aghamajid; 22-07-2012 at 12:58.

3. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما ویندوزت 64 بیت باید باشه. اما فکر کنم 32 بیت نصب کردید که زیره 4 گیگ ساپورت میکنه.

برای افرایش سرعت سیستم کافیست یک SSD بگیرین. با قیمت 200 تا 400 تومن. ویندوز رو روش نصب کنین. چند نرم افزار سنگینی هم که کار میکنین رو روش نصب کنین. هارد خودتون هم بزارید برای آرشیو. البته درایو اول هاردتون رو هم بزارید برای نرمافزارهای غیر ضروری و بازیها.
    رم هم 3 ماژول 4 گیگ با همون باس بنداز روش.
    همین کارها رو انجام بده. مشکلت حل میشه.

درسته ویندوزم 32 بیت هست ...پس باید ویندوز 64 بیت نصب کنم تا از تمام پتانسیل رمم بتونم استفاده کنم ؟؟؟؟میشه یکم راجب به خصوصیات و برتریهای ویندوز 64 بیت نسبت به 32 توضیح بدید .. اصلا کدومش بهتره و سریعتر ران میشه ؟؟

در مورد هارد ssd هم شما پیشنهادتون برای هارد چه حجمیه و کدوم برند در بازار بهتره ؟؟؟ و همنطور رم را از کدوم برند و با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟؟

از پاسخگویی سریعتون هم متشکرم دوست گرامی ..

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که مین و سی پی یو رو عوض نکنید ولی اگه اصرار دارید تغییرات زیر رو انجام بدید:
    MB:MSI Z68-GD65=290.000
    CPU:Intel core i7 2700k=680.000
    ram:kingmax 2x4gb 1333=105.000
    VGA:Gainward GTX 560ti=430.000
    ALL=1.505.000
    پاور هم بنظر مشکلی نداره.
    این سیس در این بودجه بهترینه ولی SSD نمیتونید بردارید که روی کار شما تاثیر بسزایی داره و سرعت رو واقعا بالا میبره شما مین و پردازنده رو عوض نکن به جاش یه SSD خیلی قوی و رم بیشتر و کارت گرافیک رو انودیا بخاطر کودا بگیر.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

درسته ویندوزم 32 بیت هست ...پس باید ویندوز 64 بیت نصب کنم تا از تمام پتانسیل رمم بتونم استفاده کنم ؟؟؟؟میشه یکم راجب به خصوصیات و برتریهای ویندوز 64 بیت نسبت به 32 توضیح بدید .. اصلا کدومش بهتره و سریعتر ران میشه ؟؟

در مورد هارد ssd هم شما پیشنهادتون برای هارد چه حجمیه و کدوم برند در بازار بهتره ؟؟؟ و همنطور رم را از کدوم برند و با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟؟

از پاسخگویی سریعتون هم متشکرم دوست گرامی ..
    بله باید 64 بیت نصب کنین . راجع به این موضوع تو همین فروم کلی مطلب هست. یه سرچ بکنین متوجه میشین.
    با توجه به قدرت سخت افزارهای شما حتما 64 بیت سریعتر عمل میکنه. البته باید تمام نرم افزارها مهمتون رو هم 64 بیتش رو نصب کنین تا این سرعت رو بهتر حس کنید.
    با توجه به بودجه ی خوب شما پیشنهاد میکنم. یک SSD 128 گیگ بگیرین. از برند OCZ از سری vertex4 که حدود 400 تومنه.
    رم هم باید با باس 1600 بگیرین. با همون مشخصات رم کنونی. برند هم اگه همون باشه بهتره. اگه هم نشد مهم نیست.ولی باس و تایمینگ باید یکی باشه.
    کاره گرافیکیتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ورتکس 4 از 500 بیشتره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

نه عزیز. من خریدم 320.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما کی خریدی؟
    مدل دقیقش اینه؟
    OCZ VERTEX 4 120GB SATA3 6GB/s

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

بله . 2 هفته پیش.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله باید 64 بیت نصب کنین . راجع به این موضوع تو همین فروم کلی مطلب هست. یه سرچ بکنین متوجه میشین.
    با توجه به قدرت سخت افزارهای شما حتما 64 بیت سریعتر عمل میکنه. البته باید تمام نرم افزارها مهمتون رو هم 64 بیتش رو نصب کنین تا این سرعت رو بهتر حس کنید.
    با توجه به بودجه ی خوب شما پیشنهاد میکنم. یک SSD 128 گیگ بگیرین. از برند OCZ از سری vertex4 که حدود 400 تومنه.
    رم هم باید با باس 1600 بگیرین. با همون مشخصات رم کنونی. برند هم اگه همون باشه بهتره. اگه هم نشد مهم نیست.ولی باس و تایمینگ باید یکی باشه.
    کاره گرافیکیتون چیه؟

با توجه به پیشنهاد شما و انتقال اون به یکی از دوستان با تجربه نتیجه این شد که همونطوری که فرمودید فقط یک هارد ssd اضافه کنم و رمها را هم ارتقا بدم ...در مورد برنامه هم بیشتر برنامه های سه بعدی مثل تی ریدی مکس و افتر افکت و یونیتی و فتوشاپ و Faceware و ...

یکدنیا از کمی که کردید سپاسگزارم .. ویندوز 64 را هم نصب میکنم و نتیجه را متعاقبا اعلام میکنم ..

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •