با سلام دوستان یک سیستم جمع کردم که مدت زیادی هم نیست که خریدمش .. ولی واقعیت زیاد از نظر سرعت و کارکرد ازش راضی نیستم ....سیستمم اینه و اینو هم بگم که نهایت هزینه ای که میخوام بکنم 1500 هست و بیشتر نظرم روی تعویض اول cpu و بعد از اون هم تعویض و یا اضافه کردنه رم هست ...و بعد از اون هم اضافه کردن هارد و یا ssd که سرعت بالا اومدن ویندوز را بالا ببره ..سیستم را هم بیشتر برای کارهای گرافیکی و سنگین میخوام و البته زیاد هم بازی نمیکنم (هر از گاهی ) و اما سیستمم :
x58-usb3
intel i7 -930 2.80 ghz
6 gb ram -
radeon hd 6850
ظمنا یک چیزی که بد جور رو اعصابمه اینکه با اینکه رمم 6 گیگه و برنامه cpuz اونو 6 گیگ نشون میده ولی مشخصات سیستم را که در ویندوز میزنم به این صورت میزنه : 6.00gb(3.50gb usable)i ..اینم عکسی از cpz ..البته رمها روی اسلات یک و سه و پنج هستند ..
یعنی عملا کمتر از 4 گیگ رم من فعاله ...و این موضوع خیلی کفریم کرده چون از اول من روی رم خیلی تاکید داشتم و میخواستم 12 گیگ رم بردارم که به پیشنهاد یکی از دوستان به همون 6 گیگ بسنده کردم ..حالا تقاضا دارم دوستان کمک کنند تا بتونم سیتمم را نسبت به این سخت افزارها ارتقاو بدم ..و بدونم که کدوم قطعات را نگه دارم ..ظمنا پاورم هم گرین 530 هست اگر اشتباه نکنم ..
با تشکر