تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 98

نام تاپيک: برنامه نود | سال ۹۲-۹۱

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برنامه نود | سال ۹۲-۹۱

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنیانگذار، مجری و تهیه کنندهٔ این برنامه عادل فردوسی پور و موضوع این برنامه درباره فوتبال ایران است.نود در سال ۱۳۷۸ توسط عادل فردوسی پور بنیانگذاری شد.

درباره 90

این برنامه دوشنبه شب هر هفته پخش می‌شود و به پخش صحنه‌های بازی‌های لیگ برتر فوتبال ایران، جام حذفی، و گزیده‌هایی از لیگ دسته اول فوتبال ایران و تحلیل مسائل مربوط به داوری بازیها با حضور کارشناسان داوری و تحلیل رقابتهای فوتسال می‌پردازد.

بخش‌های برنامه

90 درجه:

بخش اول برنامه که صحنه‌های بسیار کوتاهی از بازی‌ها در آن پخش می‌شود و فردوسی پور در مورد آنها توضیحاتی (که معمولاً طنز است) می‌دهد.

پخش خلاصه بازی ها
    :

در این بخش صحنه‌های مهم بازی‌ها پخش می‌شود.

بخش کارشناسی:

در گذشته در هر برنامه دو کارشناس، یکی در مسایل فنی و دیگری داوری در مورد بازی‌ها به اظهار نظر می‌پردازند، اما بخش کارشناسی فنی از برنامه حذف شد و فقط در بخش داوری صحنه‌های جنجال برانگیز داوری مورد بررسی قرار می‌گیرد. بخش فنی در مورد بازیهای مهم مانند بازیهای ملی و یا شهرآورد سرخ آبی پایتخت بصورت محدود پخش می‌شود.

میهمان
    :

در هر قسمت از برنامه مربیان و بازیکنان به برنامه دعوت می‌شوند و درمورد مسایل مختلف با مجری به گفتگو می‌نشینند.

90 تا 90

خلاصه اخبار فوتبال ایران

گفتگوی ویژه

در هر قسمت از برنامه با حضور کارشناسان در مورد مشکلات فوتبال ایران صحبت می شود

مسابقه پیام کوتاه
    :

در هر برنامه سوالی به عنوان نظرسنجی یا مسابقه در برنامه مطرح می‌شود و در آن از بینندگان خواسته می‌شود تا پاسخ را به شماره ۲۰۰۰۹۰ بفرستند. این بخش از مهمترین بخش‌های برنامه‌است تا کنون چند بار باعث تغییر در برخی تصمیمات مسئولان و سرنوشت برخی مسایل فوتبال ایران شده‌است. با این که این برنامه معمولاً یزدیک نیمه شب پخش می‌شود اما همواره تعداد پیامک‌های آن نسبت به دیگر برنامه‌ها در سطح قابل قبول تری است. این برنامه رکورد بیشترین پیام کوتاه را در بین همهٔ برنامه‌های صدا و سیما در اختیار دارد.

دوربین 90

در این قسمت از برنامه عکسهای ارسالی بینندگان،خبرنگاران و عکاسان به نمایش گذاشته می شود

سایت برنامه

Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-07-2012 at 21:16.

2. 14 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ورزش۳: ليگ دوازدهم فوتبال، 29 تير ماه شروع مي‌شود و نخستين قسمت از برنامه «نود»، دوم مرداد ماه با حضور عادل فردوسي‌پور از شبکه سه پخش خواهد شد. پس از پخش اولين قسمت، برنامه‌ي «نود» به مدت دو هفته و همزمان با برگزاري المپيک لندن پخش نخواهد شد و ويژه‌ برنامه‌ي المپيک در شبکه سه جايگزين «نود» مي‌شود. سپس از 23 مرداد ماه و با بازگشت عادل فردوسي‌پور از مسابقات المپيک، دومين قسمت از سري چهاردهم برنامه «نود» پخش مي‌شود. آخرين قسمت از «نود» سيزدهم 26 ارديبهشت ماه امسال به روي آنتن رفت.

4. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردوسی‌پور امشب با فوتبالی‌ها خداحافظی می‌کند!/ سری جدید برنامه 90 امشب ساعت 22:30 روی آنتن می‌رود

شروع برنامه 90 با سکته‌ای زودرس همراه خواهد بود چون به دلیل مسافرت کاری مجری و تهیه کننده برنامه به لندن برای پوشش خبری بازی‌های المپیک، پخش برنامه 90 دو هفته متوقف خواهد شد تا فوتبالی‌ها با بازگشت فردوسی‌پور از سفر لندن تماشاگر این برنامه تلویزیونی باشند.
    اما گفته می‌شود نخستین برنامه تلویزیونی 90 در سری جدیدش با هیجان خاصی همراه است،چون فردوسی پور و عوامل اجرایی این برنامه تصمیم دارند اتفاق های جنجالی فصل نقل و انتقالات را با جدیت بررسی کنند.
    موضوع ماشین‌های برخی باشگاه‌ها به بازیکنان تیم ملی و پرداخت رقم های نجومی به بازیکنان تیم های لیگ برتری یکی از جنجالی ترین سوژه‌های این برنامه است. البته عادل فردوسی پور در تلاش است چنانچه بتواند مجوزهای لازم را به دست آورد برخی اظهارات منتقدان را در این باره پخش کند تا مشخص شود هیچ باشگاهی در فوتبال ایران برخلاف ادعای سرپرست سازمان لیگ سقف قرارداد را رعایت نکرده است.
    از دیگر سوژه‌هایی که گفته می‌شود در برنامه امشب 90 به صورت ریز بررسی خواهد شد،موضوع بازی‌های هفته اول لیگ برتر است . بررسی‌بازی‌های هفته نخست در برنامه 90 در شرایطی شکل می‌گیرد که فردوسی پور قصد ندارد در خصوص موضوع حق پخش تلویزیونی که سوژه جنجالی روزهای اخیر محافل خبری است هیچ اظهارنظری انجام بدهد!
    فردوسی‌پور در محفلی خصوصی اعلام کرده نباید از من توقع داشته باشید در این باره اظهارنظر کنم چون همه می‌دانند این ماجرا اصلا در حد و توان من نیست که بخواهم درباره آن اظهارنظر کنم.
    پیگیری موضوع سهمیه ایران در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا از دیگر نکاتی است که قرار است در برنامه امشب به صورت جدی بررسی شود اما چالشی ترین موضوع را می‌توان به موضوع گفت و گوی ویژه این برنامه دانست. اگر جواد نکونام، دعوت فردوسی پور را بپذیرد کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران و بازیکن تازه وارد استقلال به عنوان نخستین میهمان سری جدید برنامه 90 رو بروی فردوسی پور خواهد نشست.
    یکی دیگر از سوژه‌های مورد نظر 90 برای نخستین برنامه سری جدید، پیگیری سوژه پیراهن علی کریمی در آبادان است. بنا به اعلام یکی از رسانه های نوشتاری علی کریمی پس از آن که متوجه شده برخی افراد پیراهن را به زور از کودک توپ جمع کن گرفته اند، برای تهیه کننده برنامه 90 پیغام فرستاده که این موضوع را دنبال کند تا مشخص شود چه کسی در حق توپ جمع کن ها احجاف می‌کنند.

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این جمله رو باید با اب طلا نوشت نصب کرد سردر فدراسیون فوتبال

به هر حال در فوتبالی که ما داریم، دیگر هیچ اتفاقی عجیب نیست.

8. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    ورزش۳: به گزارش خبرگزاري فارس، اولين برنامه 90 بعد از حدود دو ماه تعطيلي شب گذشته پخش شد که البته در دو هفته آينده به دليل المپيک لندن پخش نمي شود.
    سوال نظر سنجي برنامه 90 اختصاص به فصل نقل و انتقالات داشت. از بينندگان تلويزيوني سوال شد کدام يک از 4 تيم مدعي ليگ برتر دوازدهم يعني استقلال، پرسپوليس، سپاهان و تراکتورسازي در فصل نقل و انتقالات عملکرد بهتري داشتند. در پايان پرسپوليس با 56 درصد آرا بهترين عملکرد را از نظر بينندگان در فصل نقل و انتقالات داشت. استقلال 39 درصد آرا را کسب کرد و دو تيم سپاهان و تراکتورسازي فقط 2 درصد راي آوردند. برنامه شب گذشته بيشتر اختصاص به نقل و انتقال دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داشت. بازي هاي هفته اول هم خيلي گذارا پخش شد و در سه ساعت و ربع برنامه 90 که تا دوساعت مانده به سحر ادامه داشت همه همديگر را به دروغگويي متهم کردند. مجيدي تلويحا گفت قلعه نويي دروغ مي گويد و رويانيان و فتح الله زاده هم همين کار را کردند. حاصل سه ساعت و 15 دقيقه برنامه 90 مشخص نبود که به سود چه کسي است؛ فوتبال ايران يا درگيري هاي تمام نشدني و رسانه اي فتح الله زاده و رويانيان.
    *دعا براي شفاي يک پيشکسوت و نخبه رسانه
    گزارشي از وضعيت عطاالله بهمنش گزارشگر با تجربه و پيشکسوت ورزشي پخش شد. بهمنش اتاقي پر از کتاب داشت و و فردوسي پور از مردم خواست براي اين پيشکسوت رسانه که از مفاخر تکرار نشدني رسانه است، دعا کنند. در ادامه نيز گزارشي از نقل و انتقالات پرسر و صداي پرسپوليس پخش شد.
    *خداحافظي هاشميان و مصدوميت شجاعي
    در يکي از بخش هاي برنامه به خداحافظي وحيد هاشميان پرداخته و سپس آيتمي در مورد مسعود شجاعي و مصدوميت طولاني مدتش پخش شد. در اين آيتم که از تلويزيون اسپانيا پخش شده بود نشان داده شد باشگاه اوساسونا با وجود اينکه شجاعي مصدوم بود با او بسيار مهربانانه رفتار کرد.
    *دلايل حوادث تلخ بازي ملوان و گهر
    صادق درودگر مدير عامل باشگاه ملوان و حيدرپور مسئول اجرايي گهر روي خط تلفني برنامه آمدند تا در مورد دلايل حوادث تلخ بازي ملوان و گهر توضيح دهند. درودگر کنار هم نشستن تماشاگران دو تيم را عامل اين حادثه دانست و گفت که تعداد ماموران انتظامي در ورزشگاه کم بود. حيدرپور هم از مسئولان استاني و وزارت ورزش خواست زودتر ورزشگاه لرستان را تکميل کنند.
    * قرارداد 600 ميليوني زارع و نوري و پيشنهاد يک ميليارد و چهارصد ميليوني!
    درودگر در مورد رقم قرارداد مازيار زارع و پژمان نوري گفت: اين دو بازيکن رقمي در حدود 600 ميليون تومان دريافت کردند، نوري 150 ميليون هم از گذشته از باشگاه ملوان طلبکار بود و قرار شد آن را در پايان فصل به او بدهم اما نماينده يکي از باشگاه ها شب را در منزل نوري سپري کرد و به او پيشنهاد يک ميليارد و چهارصد ميليون توماني داد و گفت 700 ميليون هم نقد پرداخت مي کند که نوري به خاطر ملوان اين پيشنهاد عالي را رد کرد. هدايتي هم به من گفت در ملوان به گونه اي هزينه کنم که فوتبال آسيب نبيند. ضمن اينکه دروغگويي مديران بدتر از رفتار برخي تماشاگران است.
    *رئيس جمهور نتوانست به پرسپوليس و استقلال کمک کند
    رويانيان که در ابتداي برنامه گفت قصد نداشته در ماه رمضان مصاحبه کند(مصاحبه رويانيان جداگانه و در ادامه منتشر خواهد شد)، بعد از شنيدن حرف هاي فتح الله زاده که از هزينه 20 ميلياردي پرسپوليس در اين فصل و منابع مالي پرسپوليس صحبت کرده بود، روي خط آمد و گفت برخي خبرنگارند(اشاره به فتح الله زاده) و مي خواهند همه را تحريک کنند. من به عنوان مديرعامل در فصل نقل و انتقالات مسئوليت دارم و بايد کارم را انجام دهم. در زمين مسابقه هم سرمربي داريم و مردم با راي خود نشان دادند عملکرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات خوب بود است. اينکه فتح الله زاده مي گويد تيم 20 ميليارد توماني بسته ايم درست نيست و دروغ محض است، ما تيمي در شان پرسپوليس بسته ايم. دروغگويي حرام است. کل هزينه تيم ما در فصل گذشته که من نبودم 14 ميليارد تومان بوده که 11 ميليارد آن هزينه جذب بازيکن بوده است. 12 درصد بيش از فصل گذشته خرج کرده ام. ورزشگاه درفشي فر هم اکنون يک ورزشگاه 7 ستاره است. وي در واکنش به صحبت هاي فتح الله زاده درباره منابع مالي پرسپوليس عنوان کرد: اکنون ديگر تبصره 13 نداريم و من از مديرعامل ريلي نيز،‌ قبل از حضور در پرسپوليس استعفا کرده بودم. ستاد حمل و نقل سوخت داريم که حقوق کارمندان را از رياست جمهوري مي گيريم و سي ان جي هم پولش به خزانه دولت مي رود. من نامه اي که با فتح الله زاده امضا کردم نزد رئيس جمهور بردم اما او نتوانست به پرسپوليس و استقلال کمک کند. من از هيچ جاي دولتي پولي براي پرسپوليس نگرفته ام.
    *فرمولي براي درآمدهاي استقلال و پرسپوليس
    رويانيان گفت: فرمولي براي درآمد استقلال و پرسپوليس مي گويم. در مجلس 12 ميليارد تومان براي پرسپوليس و 12 ميليارد تومان براي استقلال بودجه تصويب شده و ما اسپانسر هم داريم و با اين رقم مي توانيم هزينه هايمان را پوشش بدهيم. اين بودجه براي هر باشگاه 6 ميليارد تومان بود که من در کميسيون تلفيق رفتم و صحبت کردم. با رئيس و نايب رئيس مجلس هم حرف زدم. چکي هم به کسي نداده ام اما اعتبار دارم و حرفم را گوش مي کنند. من هم بدهي دارم اما کسي باور نمي کند زيرا مشکلات را خودم به دوش مي کشم و آن را بر دوش هواداران و مردم نمي اندازم. مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: آنهايي که ادعاي دين دارند قضاوت عجولانه نکنند. در کار ديگرم و در بحث سوخت 10 ميليارد دلار صرفه جويي ارزي کرديم. از هيچ کجاي دولت هم براي پرسپوليس و استقلال کمک نگرفتيم. قلعه نويي دوست خوب من است حرف هايي زد که من را تحت تاثير قرار داد وگرنه حرف هاي زيادي براي گفتن داشتم.
    *تدوام درگيري سحرگاهي سردار و دکتر
    فتح الله زاده هم روي خط برنامه 90 آمد و گفت من گفتم با 20 ميليارد تومان تيم بسته اند نه اينکه فقط بازيکنان خريده اند که با هزينه سرمربي همين رقم مي شود. بهتر است خشم خود را کنترل کنند. رويانيان يا برادرش مديرعامل شرکت صدرا است که مي تواند اسپانسر هايي مثل "آ او دي" يا "اپل" را جذب کند وگرنه چرا به باشگاه استقلال از اين اسپانسر ها نمي دهند. وي اضافه کرد: من گفتم قدرت، پول مي آورد نه اينکه رويانيان از اين نهادها پول گرفته است. بعد از گفتن اين جملات رويانيان دوباره روي خط آمد واکنش تندي به حرف هاي فتح الله زاده نشان داد و مديرعاملي خودش و بردارش را در شرکت صدرا تکذيب کرد. بعد از اين دو مديرعامل عليه يکديگر صحبت هاي تندي را مطرح کردند که خيلي براي بينندگان تلويزيوني مفهوم نبود زيرا مدام در حرف يکديگر مي پريدند. فتح الله زاده گفت بودجه 12 ميلياردي براي استقلال و پرسپوليس تصويب نشده حتي همان 6 ميليارد هم تصويب نشده و من به 10 ميليارد تومان از 12 ميلياردي که رويانيان مي گويد راضي هستم اما مثل او نمي گويم رويانيان دروغ مي گويد مي گويم اشتباه مي کند. بحث هايي هم در مورد پيشنهاد يک ميليارد و سيصد ميليوني به کريم انصاري فرد مطرح شد و در نهايت فردوسي پور از هر دو طرف خواست آرام باشند و گفت بهتر است اين اختلاف نظرهاي حاد در محفلي خصوصي برطرف شود که يکباره دو مديرعامل از يکديگر تعريف کردند و فتح الله زاده گفت رويانيان تيم خوبي بسته و رويانيان هم از فتح الله زاده تعريف کرد تا فردوسي پور بگويد مثل سريال آينه که در زمان کودکي ما پخش مي شد يکباره زندگي شيرين شد!

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فتح الله زاده : اقا صداتون رو ندارم
    فردوسی پور: من هم صد شما رو ضعیف داریم دوستان لطفا صدای من رو برای اقای فتح الله زاده و صدای ایشون رو برای من تقویت کنید
    چند لحظه بعد
    فردوسی پور :اقا صدا خوب شد
    فتح الله زاده :خیر
    فردوسی پور :اقای فتح الله زاده صدا میاد
    فتح الله زاده :خیر !!!!!! (اصن یه وضی )

-----

عجب فرمولی داره این رويانيان فقط نمیدونم چرا برای بقیه مدیران این فرمول جواب نمیده

سقف قرارداد هم که مثل همیشه فقط برای تیم های ضعیف هست تیم هایی مثل پیروزی و استقلال جزء سقف و کف این چیزها نیستن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دیشب از حدود 23:30 نود رو دیدم . نمی دونم ساعت چند شروع شد؟

از جایی که من دیدم تغییر چندانی نکرده بود . دکور زیاد تغییر نداشت و ایتم ها هم همون ها بودند .

خوب شد بنده خدا قلعه نویی گفت مدیرا رو به جنگ هم ننداز ! حتما چیزی می دونه این امیر خان دیگه

دیشب حاجی حرف های زد که به نظرم نباید می زد . امیدوارم برای حاجیمون اتفاقی نیافته

در مجموع 90ی نبود که انتظار داشتم .

عادلی که برای بی پرده بودن و نترس بودنش بین مردم محبوب شده فقط اشاره کوچکی داشت به بحث حق پخش که اون رو هم سعی کرد به نوعی توپ رو به زمین فدراسیون بیاندازه!

البته به نظر من این قضیه قابل پیش بینی بود . به هر حال باید قبول کرد که عادل هم قبل از اینکه عادل باشه ، یک آدمه ! در این جور مواقع چسبیدن کلا فکر خوبی می تونه باشه

احساس می کنم عادل کم کم داره از اونی که 2-3 سال پیش بود فاصله می گیره ؛ برنامه داره به سمت روتین شده پیش می ره. تیکهای تکراری و هجو امیز . و دخالت دادن علایق رنگی و ...

امیدوارم اشتباه کرده باشم .

12. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

خیلی 90 جنجالی بود معلوم شد نکو 2 میلیارد و کریم 1.3 و جلال حسینی بالای 1 میلیارد گرفته انصافا عادل نعمتیه برا فوتبال ایران... دعوای مدیر عامل ها هم که تمومی نداره..

14. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوعدوستی به جای جنجال در شب دوهوایی شدن فردوسی‌پور

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، برنامه 90 پس از دو هفته تعطیلی، دوشنبه 23 مرداد روی آنتن رفت.
    برنامه شب گذشته 90 با توجه به زلزله اخیر در آذربایجان شرقی کاملا تحت تاثیر این اتفاق تلخ قرار داشت به طوری که این بار، این برنامه به دور از جنجال ها و حاشیه های همیشگی بیشتر حال و هوای معنوی و نوعدوستی داشت. حتی مسابقه پیامکی برنامه هم به این موضوع اختصاص یافته و از بینندگان خواسته شده بود نظر خود را در این باره پیامک کنند. در نهایت بیش از 4 میلیون و 200 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت و جملات خود را ارسال کردند. فردوسی‌پور گفت: مسئولان اعلام کرده اند درآمد حاصل از شرکت بینندگان در این نظرسنجی را به بازماندگان زلزله اختصاص می‌دهند.
    مسعود مرادی میهمان بخش داوری برنامه بود. همچنین رفعتی کمک داور بین المللی روی خط آمد و اعلام کرد خداحافظی اش از داوری قطعی است و بازنخواهد گشت.
    علی دایی سرمربی راه آهن در تماس تلفنی با این برنامه درباره سفرش به اهر و بازدید از مناطق زلزله زده توضیحاتی داد.
    محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هم اعلام کرد مهدوی کیا بخشی از قرارداد خود را به مردم زلزله زده اهدا کرده است.
    در ادامه فردوسی پور به مدیرعامل پرسپولیس گفت: شما که بازیکن میلیاردی می گیرید بخشی از آن را به مردم کمک کنید که رویانیان گفت: این حرف شما درست نیست و باید این مبالغی را که می گویید ثابت کنید. شما از المپیک برگشته اید و دو هوایی شده اید!
    رویانیان با بیان اینکه قبول دارد ورزشکاران المپیکی مبالغ ناچیزی می گیرند گفت: حاضرم در صورت تایید مسئولان به رشته های مدال آور کمک کنم.
    به گزارش فارس، مبحث بعدی برنامه 90 اختلافات عسگری و اصفهانیان در کمیته داوران بود که عسگری در این خصوص گفت: کسانی که این مباحث را مطرح می کنند، اطلاعات کافی از اساسنامه فدراسیون ندارند.
    همچنین فریدون اصفهانیان همه چیز را به آینده موکول کرد و گفت: باید با عسگری جلسه بگذاریم تا ببینیم می تواند با سیاست های کمیته داوران کنار بیاید یا خیر؛ چون نمی خواهیم در آینده مشکلی داشته باشیم.
    در این برنامه به مشکلات و حاشیه های باشگاه مس کرمان هم پرداخته شد. قاسمپور پیامکی را نشان داد که در آن نوشته شده بود اگر ببازی، مظلومی را می آوریم. تصاویری از درگیری لفظی سرمربی مس با یکی از لیدرهای باشگاه نیز پخش شد.
    گنجعلی خانی مدیرعامل باشگاه مس در این خصوص گفت: قاسمپور مربی خوبی است و تا هر زمان که لازم باشد از او حمایت می کنیم و پیگیر اتفاقات هفته های اخیر هم هستیم.
    پرویز مظلومی که مورد حمایت تماشاگران کرمانی بود روی خط آمد و گفت: سال گذشته هم علیه قاسمپور شعار می دادند درحالی که من در استقلال بودم. در پرسپولیس هم یعنی علی دایی به آن همه تماشاگر خط داده بود که تشویقش کنند؟ مردم کرمان من را دوست دارند چون با این تیم خوب نتیجه گرفتم. به قاسمپور گفتم با قدرت کارش را انجام دهد چون می خواهم استراحت کنم.
    به گزارش فارس، حکمت مدیرعامل باشگاه نفت آبادان اعلام کرد قرار است فعلا از کاستا حمایت شود اما یکی ـ دو نفر از کمک های وی تغییر خواهند کرد.
    کریم باقری نیز روی خط برنامه آمد و گفت: قرار است چهارشنبه به تبریز بروم و کسانی که شماره مرا دارند با من تماس بگیرند تا کمک هایشان را به مردم حادثه دیده برسانم.
    غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ در تماس با این برنامه اعلام کرد خواهان همکاری با کی‌روش است و در پاسخ به این سوال که فکر می کنید جام حذفی برگزار می شود یا خیر گفت: ما برنامه این جام را ریخته ایم و فکر می کنم جام حذفی برگزار شود.
    امیر قلعه نویی نیز روی خط آمد و گفت: باید از علی دایی تشکر کرد که کاری پهلوانانه انجام داد و به اهر رفت. ما نیز آماده هستیم در تعطیلات بعدی لیگ با تراکتورسازی بازی کنیم.
    وی همچنین از پیشنهاد یک باشگاه خارجی به مبلغ 5.5 میلیون یورو به نکونام خبر داد و گفت: این بازیکن در استقلال می ماند و برای هماهنگی نیاز به زمان دارد.

16. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش۳: عليرضا واحدي نيکبخت که براي سومين سال متوالي از حضور در ليگ برتر محروم است ، سرانجام تصميم گرفت تا با يک عذرخواهي رسمي از مسئولان نظارتي ، شايد بتواند باري ديگر فوتبالش را از سر بگيرد. نيکبخت در مصاحبه با دوربين 90 گفت:« من از سال 88 به خاطر يک اشتباه شخصي در مسائل خانوادگي ام با محروميتي از سوي مراجع خارج از فوتبال مواجه شدم. اين اتفاق خيلي به فوتبال من ضربه زد اميدوارم که بخشيده شوم چون دوست ندارم در 30 سالگي فوتبالم تمام شود. من از خودم و دوست ناباب ضربه خوردم و تقاضا مي کنم که هر طور هست مرا ببخشند.» بعد از حرف هاي نيکبخت، عادل فردوسي پور هم گفت:« الان عيد فطر است ، از مراجعي که اين تصميمات را گرفتند ، خواهش مي کنم که او را مورد رافت قرار بدهند.»

18. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •