کاملاً شما رو درک میکنم و باهاتون ابراز همدردی. چون خودم یکی از دیسکهای بخش پایینی(خاجی) کمرم در اثر وزنه بلند کردن موقع ورزش دچار آسیب خفیف شده که
توی عکس اشعه x چندان دیده نشد ولی اگه بار سنگینی بلند کنم و فشار بهش بیاد تا دو سه هفته واقعاً اذیتم میکنه. کلاً این عارضه مزمن و تا آخر عمر با انسان باقی میمونه.
نه میشه بخوابی و نه میشه بنشینی و نه میشه راه بری. واقعاً آرزو میکنم کسی مبتلای این درد نامرد نشه.
نمیدونم شما اطلاعاتتون درباره ی عارضه ی دیسک کمر چقدره ولی خودم زیاد مطالعه کردم.حتی جالبه که در کتاب علوم سوم راهنمایی هم دیدم توضیح خوبی داده شده که عکسش رو پایینتر گذاشتم ولی
افسوس که در کشور ما هیچ بنی آدمی در دوره ی راهنماییش هیچ چیزی جز شیطنت یاد نمیگیره و یادشم نمیمونه. چون در اون دوره همه چی رو با بدترین و منسوخ ترین روشها یعنی جزوه گویی و بزور حفظ کردن میخوان آموزش بدن
.gif)
وگرنه اگه در همون دوران درست آموزش میدادن و میگفتن موقع بلند کردن جسم سنگین نباید کمر رو خم کرد و باید بنشینی و در حالتی که کمر رو راست نگهداشتی بار رو بلند کنی دیگه هیچ کسی به عارضه ی دیسک کمر مبتلا نمیشد.
کار شما از دارو و استراحت گذشته و هر چه زمان بیشتر بگذره اعصاب موجود در نخاع شما بیشتر تضعیف میشن و در حالت حاد ممکنه به ناگاه و دفعتاً فلج اعضای تحتانی رو ایجاد کنه.
این داروهای شما جز تعدادی که باعث شل کردن عضلات میشن بقیه اکثراً فقط جنبه ی مُسَکّن داره تا درد رو کم کنه ولی از درمان که اینجوری خبری نیست.
شما در اولین فرصت باید برین MRI تا موقعیت دقیق آسیب دیدگیها رو در عکس مشخص کنند به شما هم روی CD میدن تا ببینین و بلافاصله برین بعدش عمل کنین.
با عمل مثل اینکه دیسک آسیب دیده رو خارج میکنند. ولی تا مدتها بعد از عمل بازم این درد وجود داره و نباید چیز سنگین بلند کنید.
مبادا مثل من دست دست کنین چون از من خیلی خفیفه ولی از شما بسیار حاد و خطرناک شده.