سلام به دوستایه عزیزم. جدیدن فکره این به سرم زده که BIOS آپدیت کنم. اول میخواستم بدونم خودم میتونم اینکارو کنم؟ اگه آره چطور باید اینکارو کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. موفق باشین...![]()
سلام به دوستایه عزیزم. جدیدن فکره این به سرم زده که BIOS آپدیت کنم. اول میخواستم بدونم خودم میتونم اینکارو کنم؟ اگه آره چطور باید اینکارو کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. موفق باشین...![]()
بستگی به مادربردتون داره
توصیه میکنم اگر گیگا یا مادربردهای معروف دارید برا سادگی از ورژن اینترنتی اون استفاده کنید که توی مثلا مادربرد گیگابایت بنام FlashBios توی سی دی مادربردتون هست
وقتی به سرور وصل میشید خودش مناسب ترین و جدیدترین ورژن رو پیدا میکنه و شما راحت میکنید فلش کنید
توصیه میکنم حتما دفعه اول از کسی که کار کرده کمک بگیرید..وگرنه ممکنه دردسر بشه
اگه مشکل حیاتی نداری (عدم همخوانی سی پی یو جدید و ...)من اصلا توصیه نمی کنم.چون یکبار کردم(بانرم افزار خودش در محیط ویندوز) و نتیجه صفحه آبی در وسط کار و عدم بالا امدن و پیاده شدن 20-15 تومان ناقابل برای فلش با پروگرامر بود.(درحالی که همه چیز هم درست بود)مدل مادربورد:بایواستار Amd
اگه مشکل حیاتی نداری (عدم همخوانی سی پی یو جدید و ...)من اصلا توصیه نمی کنم.چون یکبار کردم(بانرم افزار خودش در محیط ویندوز) و نتیجه صفحه آبی در وسط کار و عدم بالا امدن و پیاده شدن 20-15 تومان ناقابل برای فلش با پروگرامر بود.(درحالی که همه چیز هم درست بود)مدل مادربورد:بایواستار Amd
ممنون از راهنماییتون دوستایه عزیزم. مشکل خاصی ندارم فقط میخواستم به روز بشه. پس نتیجه میگیرم بیخیالش بشم و خودمو 1جور دیگه دست بیر کنم مثلا...![]()
اگر که برند مادربورد شما ایسوس ازبرنامه ASUS Update استفاده کنید ابتدا آخرین ورژن مربوط به بایوس مادربورد خودتون از تو سایت سازنده دانلود کنید بعدشم این برنامه رو که نصب کردین مسیر فایل بایوس خودتون بدین یعنی گزینه update bios from file انتخاب کنید روی دکمه next کلیک کنید بعداز اتمام کارم پیغام برای ریست سیستم میده یا که از داخل خود بایوس از طریق qflash میتونید اینکار بکنید در ضمن با آپدیت بایوس یکسری نواقص رفع میشه پیشنهاد من اینه مادربورد بایوسش آپدیت کنید حین آپدیتم آنتی ویروس غیر فعال کنید از ورژن بتا هم استفاده نکنیداگر که ورژن بایوس بتا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)