تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: در حال حاضر خرید Xbox360 بهتره یا PC ؟؟؟

داره خودمونی میشه bestnips's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

4 در حال حاضر خرید Xbox360 بهتره یا PC ؟؟؟

سلام
    من الان این سیستم رو دارم:
    Ram: 2GB DDR2
    Cpu:pentim 4 intel 3.00Ghz
    VGA: Nvidia 9400GT 1GB
    برای خیلی از بازی ها دیگه جواب نمیده
    حالا میخواستم ببینم اگه PC بخرم بهتره یا Xbox360 ؟؟؟
    البته یادم میاد یه زمانی قیمت Xbox360 با تمام تجهیزات فوقش میشد 400...500،اگه الانم اینطوری بود بدون شک میرفتم سراغ Xbox اما الان قیمتش از 500 شروع میشه تا 1 میلیون
    یه چیزه دیگه هم که هست اینه که : شنیدم اگه Xbox سه چراغه بشه دیگه امیدی بهش نیست(حالا بزنه و از شانسه من یک هفته بعد از خریدنش اینطوری شه)
    موضوع بعدی اینکه:
    میگن قراره تا 2 سال دیگه Xbox720 بیاد و اینجوری دیگه بازی برای 360 نمیاد
    اگه Xbox بخرم و بخوام به LCD 46 inch وصلش کنم،کیفیتش چطوریه؟خوبه؟
    نه اصلا اینا رو بیخیال.... به نظرتون Xbox بخرم بهتره یا PC ؟؟؟
    راستی اینم بگم که برام خییییلی مهمه که بتونم GTA V رو که قراره تا چند وقت دیگه بیاد رو 100% و رون بتونم بازی کنم

حداکثر هزینه ای که میخوام خرج کنم: بین 1 میلیون تا فوقش 1 میلیون و 200 (دیگه بیشتر نشه)
    در مورد PC (منظورم فقط کیس نیست،سیستم کامل)
    Last edited by bestnips; 19-07-2012 at 10:17.

2. این کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

9

سلام.در حال حاضر pc.به چن دليل:1- همينطور كه خودتون تقريبا بهش اشاره كردين ديگه xbox360 قديمي ميشه و تا جن سال ديگه 720ــتش مياد. درضمن كامپيوتر اصلا قديمي نميشه.2- اگه كامپيوتر با همين پولي كه خودتون گفتيد بخريد نه تنها gta v بلكه هربازي ديگه اي رو هم به راحتي اجرا ميكنه.3- و.......خلاصه نظر من اين بود.

4. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه afshin.nekooi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شیراز معالی اباد

پيش فرض

راستش من خودم xbox 360 داشتم فروختم 560 تومن تا pc بگیرم
    به مراتب کیفیت pc بهتره از ایکس باکسه
    اگه با دسته می تونی بازی کنی xbox بگیر !

6. این کاربر از afshin.nekooi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز خوبی کنسول بازی در برابر PC این است که در کنسولی مثل Xbox 360 شما نگرانی اجرای بازی های روز را ندارید و می توانید بازی های عرضه شده را بدون افت کیفیت با بالاترین فریم ریت اجرا کنید،کیفیت بازی های Xbox 360 در تلویزیون های LCD و LED بسیار عالیست (مثل دیدن یک فیلم HD ).به نظر من خرید کنسول های بازی مثل Xbox 360 خیلی به صرفه تر از خرید یک PC قدرتمند است که ممکن است بالای 2 تا 3 میلیون تومان برای شما اب بخورد.(مگر ان که PC باز حرفه ای باشید و علاقه ی خاصی به بازی های استراتژیک و اول شخص داشته باشید)
    من خودم از Xbox 360 راضی هستم و تمامی بازی های محبوب PC مثل سری Call of Duty و GTA را با بالاترین کیفیت و اجرای روان بازی کردم و تقریبآ فرق خاصی با نسخه ی PC خود (ان هم در بهترین حالت تنظیمات) نداشت،در ضمن بازی های انحصاری بسیار زیبای Xbox 360 و داشتن کنترلر مخصوص بازی (گیم پد) از برتری های کنسول های بازی هست.
    به نظر من Xbox 360 بگیر و مطمئن باش تا نسخه ی بعدی این کنسول عرضه بشه و توی بازار جا بیفته 2- 3 سالی زمان می بره و حتی اگر الان بهترین کیس بازار را هم به قیمت چند میلیون جمع کنی در برابر نسخه ی بعدی Xbox حرفی برای گفتن نخواهد داشت.

8. 3 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه دوست داری پشیمون بشی ایکس باکس بگیر...کافیه ی سرچ بزنی و تفاوت گرافیکیه بازی ها رو تو ایکس باکس و پی سی مقایسه کنی اصلا زمین تا اسمون فرقشونه...دوستی که میگه برای پی سی خوب باید 2 تا 3 ملیون پول بدی کاملا در اشتباهه..
    با بودجه ی شما میشه یه کامپیوتر خیلی خوب جمع کرد که تا چند سال اینده بازی ها رو خوب و روون اجرا میکنه .... در خرید پی سی شک نکن ..البته اینم بگم که GTA V هنوز برای پی سی تایید نشده..ولی خیلی بعید به نظر میرسه که تایید نشه...

10. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

ببین من هم 360 دارم هم PS3 هم PC خوب ولی واسه بازی ولی انتخاب اولم همیشه 360 هست.(الان البته 4-5 ماهی هست کمتر بازی میکنم)
    واسه 360 همیشه مطمئن هستی بازی روش با بهترین کیفیت اجرا میشه. دردسر نصب خاص ، کرک و منتظر شدن واسه کرک رو نداری. بازی ها رو کنسول ها خصوصا عنوان های خوب معمولا زودتر روی کنسول ها میان.
    توی اینکه قدرت سخت افزاری PC از کنسول ها قوی تر هست شکی نیست اما واسه بازی کنسول ها بهتر هستن.
    من خودم یک pc خیلی خفن بستم 6 سال پیش حدود 4 تومن و تا 2-3 سال خوب بود اما کم -کم دیگه ضعیف شد. البته بعد از کمتر از 2 سال دیگه نمیتونستم روی بالاترین کیفیت بازی ها رو اجرا کنم.
    یک xbox حدود 3.5 سال پیش خریدم 350 تومن ، هنوز بهترین و جدیدترین بازی ها رو روش با بالاترین کیفیت بازی میکنم.
    تازه آنلاین هم بازی میکنم که خیلی کیف میده.
    Move و Kinect رو هم فراموش نکن (البته روی PC هم کینکت اومده اما بازی نمیدونم به خوبی 360 واسش رو pc باشه یا نه).
    تنها هربنه 360 اینه که هر 7-8 ماه یکبار باید 10-20 تومن بدی فریمور دستگاه رو به روز کنی که تاره میتونی خودتم یاد بگیری.(من کلا 4 بار توی این مدت فریمور رو به روز کردم)
    ببین 3 چراغ قرمز فکر کنم یعنی یک مشکل خاص سخت افزاری یا نرم افزاری ناشناس. اون 3چراغی که شما میگی که اگه درست بگم به Red Lights of Death مشهور هست الان مدت ها هست که دیگه خبری ازش نیست و از کنسول های تولید 2009 به بعد دیگه همچین مشکلی ندارن و من با همین دستگاه شده تابستون روزی 14 ساعت هم (البته 2 تا 7 ساعت) بازی کردم و خداروشکر فعلا آخ هم نگفته.
    با 1200 اونم اگه سیستم کامل میخوای بگیری (با مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد و...) xbox بهتره به نظرم.
    من خودم روی 44 اینچ 3d full hd بازی میکنم و عالی هست. راستی یک سری بازی مثل batman:arckham city و assassins : revelations و Gears of War3 رو میتونی 3d هم بازی کنی.
    الیته بازی استراتژیک روی PC هست که میشه خوب بازی کرد.
    GTA V هم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد بدون هیچ مشکلی میتونی با بهترین کیفیت کاملا راحت و روون بازی کنی.

کنسول جدید هم تا بیاد و کپی خور بشه و جا بیفته و بازی هاش بیاد طول میکشه.در ضمن امروز که نسل بعدی xbox رو معرفی کنن از فرداش که دیگه تولید بازی واسه 360 رو متوقف نمیکنن.

12. 4 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afshin.nekooi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شیراز معالی اباد

پيش فرض

مشکل pc اینه که برند ها برای اینکه همیشه فروش داشته باشند مجبور می شن قطعاتی رو رونه بازار کنند که بعد از 2 3 سال از کار بیفتن
    شرکت های بازی سازی هم با این ها دستشون توی یه کاسه است
    الان با یه ps3 مال 6 سال پیش می تونی بازیهای جدید رو انجام بدی ولی pc چطور
    همون xbox رو بخری بهتره تا یه مدت سرگرمت می کنه

14. 3 کاربر از afshin.nekooi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bestnips's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من واقعا هنگ کردم هنوزم نمیدونم Xbox بخرم یا PC آخه اینطور که گفتین: xbox خوبی های مربوط به خودش رو داره،PC هم خوبی های مربوط به خودش رو اما به نظرم خرید PC یه خوبی داره که 360 نداره : اونم اینکه: الان 360 قیمتش چقدره؟ حالا فرض میکنیم 600 (که فکر کنم بیشتره)،با خرید 360 درسته که میشه بازی ها رو با کیفیت خوب و رون اجرا کرد اما در عوض با خرید یک PC با قیمت حدود 1200 بازم میشه تا 2...3 سالی جدیدترین بازی ها رو با بالاترین کیفیت و رون اجرا کرد(اگه اشتباه نکنم) اما در عوض با PC خییییلی کارای دیگه میشه کرد که با 360 نمیشه...منظورم اینه 360 فقط برای بازیه اما PC .....
    دوم اینکه: به هر حال تا 3 سال دیگه 720 میاد و 360 تو مدت زمان کوتاهی میره کنار،اما با خرید PC فوقش بعد از 2 سال که دیگه نشد جدیدترین بازی ها رو باهاش رون اجرا کرد،میشه با ارتقا و تعویض یکی دوتا از قطعات(فوقش 300تومن) بازم به نتیجه رسید
    نظر شما چیه؟
    Last edited by bestnips; 19-07-2012 at 11:18.

16. این کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arius.anthesious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در حال حاضر خریدن pc بعتر از خریدن xbox است به چند دلیل
    1.xbox قابل ارتقا نیست
    قدیمی بشه قیمت افت شدید می کنه
    همچنین این کنسول بعد از مدتی سه چراغه شده و کارایی شو از دست می ده
    ولی اگه نظر منو بخواین می گم lap top fov
    من خودم می خاستم pc بگیرم ولی در حدود 1200 در میومد ولی یه laptop خریدم در اومد 900
    ولی اگه می خوای کنسول بگیری ps3
    بگیر
    البته بگم من laptop رو یک سال پیش خریدم
    ولی در کل امکانات laptop بهتر از pc است
    در ضمن لپتاپ همون مشخصات رو داشت
    تنها مشکل لپتاپ اینه که نباید به مقدار زیادی ازش کار کشید مثلا2 یا سه روز رزشن بودن
    اگه اهل دانلود شبانه ای pc رو نگه دار
    Last edited by Arius.anthesious; 19-07-2012 at 11:29.

18. این کاربر از Arius.anthesious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ببین شما متونی با 720 تومن الان 360 بخری بقیه پول رو نگه داری و 3 سال دیگه که نسل بعد اومد با باقیمونده این 1200 حالا شاید با 100 یا 200 تومن بیشتر احتمال خیلی زیاد جدیدترین نسل کنسول رو داشته باشی و 5-6 سال راحت باشی.
    ببین من الان یک MSI GT780 دارم که سیستمش خیلی خوبه اما Anti Aliasing بازی max payne 3 رو نمیتونم تا آخر بالا ببرم و بازی کنم. خیلی تو خط سخت افزار نیستم اما با 1200 فکر نمیکنم بشه سیستمی که تا 2 سال با نهایت کیفیت بازی رو اجرا کنه بیاری (قیمت VGA های قوی سری 7 ATI یا سری 6 nvidia یا حتی GTX580 فکر کنم تقریبا نصف بودجه رو مصرف میکنه). شما یک گرافیک GDDR5 با حداقل 2GB حافظه اختصاصی لازم داری.
    ببین شما سیستم واسه بازی خواستین یعنی اولویت اول بازی هست که استفاده کنی و راحت باشی.
    بله 2-3 سال دیگه یا حتی 6 سال دیگه هم میتونی با ارتقا سیستم دوباره کیفیت عالی داشته باشی ولی هزینش از تعویض کنسول هم بیشتر هست که اگه 3 سال دیگه عوض کنی تا 6-7 سال دیگه مشکلی نیست.
    ببین اومدیم و شما Pc خریدی و بعد از 3 سال (ولی قطعا خیلی زودتر) خواستی قطعات رو عوض کنی میخوای گرافیک رو عوض کنی ، میبینی که ای داد بیداد واسه تعویض گرافیک باید مادربورد هم عوض بشه و مادربورد هم که عوض شه باید رم عوض بشه و این عوض بشه POWER هم کم میاره......
    شما مساله کرک و اومدن بازی ها رو هم در نظر بگیر که بعضی وقت ها چندین ماه بعد واسه PC میاد یا اصلا نمیاد یا مساله کرک که واسه خودش داستانی هست. همین GTA IV یادت نیست ؟ من خودم هم رو pc رفتم و هم کنسول. واسه کنسول فقط دیسک رو گذاشتم و بازی کردم و مشکل پرش و چرخش و .... نداشتم.
    تا 3 سال دیگه n تا بازی میاد که ممکنه واسه pc بیاد و ممکن هست نیاد و تا 3 سال دیگه خودت فکر کنم ببین چقدر میتونی حساب کنی که بازی با حداکثر گرافیک بیاد بالا ؟

20. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •