تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: از کار افتادن fan زیر پاور

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض از کار افتادن fan زیر پاور

فن زیر پاورم چند روزی هست که از کارفتاده.تو اون حالت یک روغن زدم دیدم هیچ فایده ایی نداشت(یادم رفت قبلش خاک گیری کنم چون یک ماه پیش کرده بودم).فن رو اگه با دست هل بدی یک 2 تا 3 دقیقه کار میکنه بعد وایمیسته.فن رو کلا باز کردم گفتم اینجوری رو حالت تعلیق نسوزه.هیچ پیچی روش نیست که بشه کلا محفظه رو باز کرد.فقط میشه محفظه یکم بالا کشید بعد بر میگرده سر جاش.چی کار کنم؟
    فنم خودم خوب بود(super fan dc brushless).اگر درست بشو نیست یک فن خوب نو که سیستم رو فریز کنه چیه?
    یک سوال دیگه اینکه این خمیر cpu که دوستان میگند کجا cpu باید زد؟من الان 4 سال سیستم دارم لازمه خمیر بزنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فن زیر پاورم چند روزی هست که از کارفتاده.تو اون حالت یک روغن زدم دیدم هیچ فایده ایی نداشت(یادم رفت قبلش خاک گیری کنم چون یک ماه پیش کرده بودم).فن رو اگه با دست هل بدی یک 2 تا 3 دقیقه کار میکنه بعد وایمیسته.فن رو کلا باز کردم گفتم اینجوری رو حالت تعلیق نسوزه.هیچ پیچی روش نیست که بشه کلا محفظه رو باز کرد.فقط میشه محفظه یکم بالا کشید بعد بر میگرده سر جاش.چی کار کنم؟
    فنم خودم خوب بود(super fan dc brushless).اگر درست بشو نیست یک فن خوب نو که سیستم رو فریز کنه چیه?
    یک سوال دیگه اینکه این خمیر cpu که دوستان میگند کجا cpu باید زد؟من الان 4 سال سیستم دارم لازمه خمیر بزنم؟
    فن زیر پاور ؟
    منظورتون فن خود پاور است ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فن کیس که تهویه میکنه کلا سیستم رو

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فن کیس که تهویه میکنه کلا سیستم رو
    قبلش فن رو یک خاک گیری بکنید و با روغن کاری کنید اگه درست نشد مدار فن ایراد داره
    شما چه روغنی به فن زدین و چطوری فن رو روغنکاری کردین ؟

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من روغن زیتون می زنم که کلا جرم و چسبندگی کمتری دارم این نظر خودمه حالا نمیدونم درست یا غلط
    فن درست شد علتش این بود که بین سیستم اتصال برقش خاک رفته بود دوبار کندم وصل کردم درست شد خودش
    خیلی جالبه که بعد از درست شدن 5 درجه تمامی قطعات دماشون اومد پایین.همشون 32 بودن الان شده 27 درجه

این خمیر فن Cpu رو کجا باید زد؟لازمه من بعد چهار سال دوباره بزنم یا الان داره خودش خوب کار می کنه لازم نیست؟
    Last edited by Khan gholi; 20-07-2012 at 03:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من روغن زیتون می زنم که کلا جرم و چسبندگی کمتری دارم این نظر خودمه حالا نمیدونم درست یا غلط
    فن درست شد علتش این بود که بین سیستم اتصال برقش خاک رفته بود دوبار کندم وصل کردم درست شد خودش
    خیلی جالبه که بعد از درست شدن 5 درجه تمامی قطعات دماشون اومد پایین.همشون 32 بودن الان شده 27 درجه

این خمیر فن Cpu رو کجا باید زد؟لازمه من بعد چهار سال دوباره بزنم یا الان داره خودش خوب کار می کنه لازم نیست؟
    دوست من وروغن زیتون رو نباید بزنی به فن بعد از یک مدت خشک میشه و فن روون کار میکنه شما باید روغنی رو بزنید که کمترین غلظت رو داشته باشه یعنی روغن چرخ خیاطی که درجه غلظتش 10 است از اون باید استفاده کنید
    فن سی پی یو رو باز میکنید روی سی پی یو رو و زیر فن رو تمیز میکنید
    روی سی پی یو دوقطره خمیر میریزید و با دست روی تمام سطح سی پی یو میزنید بعد فن سی پی یو رو روش نصب میکنید و تموم

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •