سلام
2 تا بحث وجود داره
1. جلوگیری از ریزش مو و قطع کردن ریزش مو
2. رویش مجدد و تقویت آن
بحث شامپو در جلوگیری ریزش هست این شامپویی که میفرمایید رو بنده استفاده نکردم. ولی این شامپویی که معرفی کردم خیلی راضیم. من از این روشی که اعلام کردم 8 ماه استفاده می کنم به جرات می تونم بگم که اصلا ریزش مو ندارم و 40-50 % از مو هایی که از دست دادم برگشته.
1. لطفا حالت موهاتونو برام توضیح بده چرب بودن نازک یا..... ؟؟؟ (در مورد شامپو راهنماییت کنم)
در ضمن خواهشا از فینستراید یا فینپشیا یا پروپشیا و مدل های دیگرشو استفاده نکنید هرمون رو تو بدن بهم می ریزه.
در مورد ماینوکسیدیل:
خیلی مهمه ، مانوکسیدیل یک ماده محرک مو هست که محلول در الکل می باشد ، فرمول همشون یکی هست فقط درصدش فرق می کنه (در حالت استاندارد برای مردان 5% و خانمها 2%)و فوت کوزه گری اون شرکت داروساز یا داروخانه که فرمول رو ترکیب می کنه که خودم 10-12 مدل امتحان کردم دست سازشو مال داروسازی های ایرانی و ... اما جواب نگرفتم. ولی اینی که معرفی کردم رو جواب گرفتم به هرکسی هم معرفی کردم جواب گرفته.
1. شامپو ایروکس نمی دونم چنده ولی گرون نیست
2. تونیک Alpecin Liquid فکر می کنم 18-19 هزار تومنه.
3. Minoxidil KIRKLAND اگر گیر بیاری و باید آمریکایی باشه هر قوطی 60 میلش بین 25 تا 30 تومنه
4. مکمل Schiff دقت کنید برای پوست و مو و ناخنشو بگیرید که یه کم گرونه فکر کنم نزدیک 70 تومنه
5.مکمل ECOPHANE هم فکر کنم نزدیک 30 تومنه
راستی اگر زینک مصرف می کنی قطعش نکن ، زینک مصرفش ضرر نداره و vitamins for the hair هم ضرر نداره ولی این دو مکملی که معرفی کردم چیزی وجود نداره که مو لازم داشته باشه و تو اینا نباشه.
در کل من خیلی راضیم ، واقعا جواب گرفتم و دلم خواست به بقیه هم بگم که استفاده کنن.
خواهشا اگر این دستور دنبال می کنید دقیقا این دارو هایی که معرفی کردم رو بگیربد مخصوصا ماینوکسیدیل رو خیلی مهمه و صبر و حوصله داشته باشید و به موقع استفاده کنید.