دوستان وضعیت سیستم عامل بادا در حال حاضر چطوره واسش نرم افزار به حد کافی اومده میدونم که اندروید حرف اول رو میزنه ولی گوشیهای اندروید خیلی گرونه میخام بدونم بادا رو چطور میبینین واسه خرید؟
دوستان وضعیت سیستم عامل بادا در حال حاضر چطوره واسش نرم افزار به حد کافی اومده میدونم که اندروید حرف اول رو میزنه ولی گوشیهای اندروید خیلی گرونه میخام بدونم بادا رو چطور میبینین واسه خرید؟
بادا رو هواست !! اصلا طرفش نرو.
سیستم عامل بادا مفت نمی ارزه ارزش خرید نداره -من به شخصه همون سیمبین 3نوکیا بهش ترجیح میدم-همه گوشیهای اندروید که گرون نیستن با یک هزینه در حد متوسط هم میشه گوشیهایی خوبی که سیستم عامل اندروید دارن رو خرید
دوست عزیز به هیچ عنوان سمت بادا نرو .
من خودم wave 2 دارم دقیقا همون جاوا هستش از لحاظ نرم افزار <ولی از لحاظ بازی نه یکم بهتره .
یه اندروید 250 تومانی بگیری 1000 برابر بهتر از موبایل با سیستم بادا هستش
موفق باشی
اندروید که اصلا از نظر قیمتی انچنان گرون نیست...
سری اکسپریا سونی اریکسون از نظر قیمت خیلی گوشیهای مناسبی داره که همشون آندروید ساندویچ بستنی براش آپ شده...
اشغال ادم حیفش میاد گوشی رو مفتی به دیگرون واگذار کنه تا چه برسه بفروشه
سیستم عامل بادا تا وقتی با سیستم عامل دیگه ای مقایسه نشه خوبه.
خوبیش اینه که روی گوشی های خیلی خوبی هست. سری های ویو از نظر ساخت عالی هستند
اما خوب در برابر سیستم عامل های فعلی بازار حرفی برای گفتن نداره
من یکی که رفتم ویو 2 فروختم و اکسپریا پرو خریدم بنظرم سیستم عامل حرف اول رو در انتخاب میزنه
اولویت های هرفرد بافرد دیگری فرق میکنه ولی به طورکلی سیستم عامل دوربین صدا جز مهمترین اولویت ها برای افراد محسوب میشه
با همون بودجه واسه اون گوشیهایی با سیستم عامل بادا میتونید گوشی آندرویدی خوبی بگیرید
البته با قیمت های پایین اینا خیلی خوب هستن (آندروید)
xperia mini
xperia ray
xperia pro
neo v
اینا از 250 شروع میشن تا آخریش که حدودا 450
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)