تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: لطفا کمک کنید!! خطر از بین رفتن یک ترابایت از اطلاعات درون هارد اکسترنالم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض لطفا کمک کنید!! خطر از بین رفتن یک ترابایت از اطلاعات درون هارد اکسترنالم!

سلام دوستان

من الان که هارد رو به کامپیوتر وصل کردم دیدم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه! درصورتی که اگه اونو مجبور بشم فرمت کنم حدود یک ترابایت از با ارزشترین اطلاعاتم از بین میره.

هارد من وسترن دیجیتال یک ترابایتی usb3 هست و تا چند ساعت پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی الان که اومدم وصل کنم این پیغام رو میده

دوستان و اساتید خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا اطلاعات خیلی مهمی درونش دارم که اگه از بین بره بیچاره میشم
    چطور میتونم بدون فرمت کردن هارد رو باز کنم؟
    هارد رو براحتی میشناسه ولی دقیقا همانند درایوی هست که تاکنون فرمت نشده و وقتی میخوام بازش کنم میگه باید اول فرمتش کنی.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان

من الان که هارد رو به کامپیوتر وصل کردم دیدم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه! درصورتی که اگه اونو مجبور بشم فرمت کنم حدود یک ترابایت از با ارزشترین اطلاعاتم از بین میره.

هارد من وسترن دیجیتال یک ترابایتی usb3 هست و تا چند ساعت پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی الان که اومدم وصل کنم این پیغام رو میده

دوستان و اساتید خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا اطلاعات خیلی مهمی درونش دارم که اگه از بین بره بیچاره میشم
    چطور میتونم بدون فرمت کردن هارد رو باز کنم؟
    هارد رو براحتی میشناسه ولی دقیقا همانند درایوی هست که تاکنون فرمت نشده و وقتی میخوام بازش کنم میگه باید اول فرمتش کنی.
    یک عکس از disk managnmet سیستم بزار

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه منظورتون از صفحات زیر هست که این عکسها رو قرار دادم ولی اگه از صفحات دیگری عکس میخواین یکم بیشتر توضیح بدید تا قرار دهم.

عکس اول زمانی هست که هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم که این پیغام فرمت کردن در صفحه دسک تاپ ظاهر میشه.

این عکس هم که از صفحه مشخصات هست.

Last edited by ARTEIN; 18-07-2012 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رو my computer راست کلیک کنید گزینه ی manage و disk managment

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خدمت شما

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درایوتون به حالت raw رفته
    با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون درایو رو ریکاوری کنید سپس درایور رو quick format بکنید مشکلتون حل میشه

از نرم افزار test disk هم میتونید برای فیکس کردن این درایو استفاده کنید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

درایوتون به حالت raw رفته
    با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون درایو رو ریکاوری کنید سپس درایور رو quick format بکنید مشکلتون حل میشه

از نرم افزار test disk هم میتونید برای فیکس کردن این درایو استفاده کنید
    سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم اطلاعاتش هم خیلی برام مهمه میشه یکم بیشتر توضیح بدید با نرم افزار easeus data recovery چیکار باید بکنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم اطلاعاتش هم خیلی برام مهمه میشه یکم بیشتر توضیح بدید با نرم افزار easeus data recovery چیکار باید بکنم؟
    سلام
    پیشنهاد میکنم اول با برنامه test disk امتحان کنید . آموزش در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . اگر درست نشد میتونید با برنامه EASEUS Data Recovery Wizard Professional داده ها رو ریکاوری کنید . البته یکی از مهمترین شرط داشتن فضای خالی جهت ریکاوری داده ها هست (یه هارد دیگه باید داشته باشید) .
    آموزش استفاده از این نرم افزار بصورت خلاصه در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد میکنم اول با برنامه test disk امتحان کنید . آموزش در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . اگر درست نشد میتونید با برنامه EASEUS Data Recovery Wizard Professional داده ها رو ریکاوری کنید . البته یکی از مهمترین شرط داشتن فضای خالی جهت ریکاوری داده ها هست (یه هارد دیگه باید داشته باشید) .
    آموزش استفاده از این نرم افزار بصورت خلاصه در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
    دوست عزیز تو test disk اونجایی که میگه please select the partition table type کدومو بزنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تو test disk اونجایی که میگه please select the partition table type کدومو بزنم؟
    خط اول که نوشته [intel] رو انتخاب کنید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •