تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: من ، کامپیوتر و تغییر رشته به پزشکی !

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض من ، کامپیوتر و تغییر رشته به پزشکی !

سلام دوستان ،
    من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم ، خیلی خیلی به کامپیوتر علاقه دارم ، اما حوشبختانه به رشته پزشکی هم علاقه دارم !
    من تا سال سوم ریاضی خوندم ، اما به جای پیش دانشگاهی رفتم و دیپلم کامپیوتر گرفتم و با اون به دانشگاه رفتم !

بعلت یه سری علایق شخصی میخام کلاس کنکور + کتاب + آزمون سراسری بدم برای رشته پزشکی !
    به نظرتون میتونم ؟؟!

نگین که نهههههههه .....

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همیشه رشته ای که دوست دارید ادامه بدید بهتره.اگه فقط قبولی پزشکی براتون مهمه با یکم تلاش می تونین دانشگاه های بین المللی سراسری قبول شید فقط هزینش یکم کمر شکنه!وگرنه راه خیلی سختی در پیش دارید.

3. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

همیشه رشته ای که دوست دارید ادامه بدید بهتره.اگه فقط قبولی پزشکی براتون مهمه با یکم تلاش می تونین دانشگاه های بین المللی سراسری قبول شید فقط هزینش یکم کمر شکنه!وگرنه راه خیلی سختی در پیش دارید.
    متوجه نشدم ، میشه کاملتر بگید ، میتونم بخونم و سال دیگه کنکور سراسری بدم ؟!

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر مشکل سربازی ندارید.بشینین امسال با یه برنامه خوب شرکت کنید کنکور سال دیگه رو هم سراسری هم ازاد.دانشگاه ازاد اگر عالی درس بخونید قبولید ولی در حد معمولی بخونید می تونید دانشگاه های بین المللی دانشگاه سراسری(کیش و قشم و....)قبول بشید.فقط یک چیز رو قبلش در نظر بگیرید هزینه دانشگاه های بین المللی خیلی زیاده هر سال هم بالاتر میره .می تونید بهشون زنگ بزنید هزینه امسالشونو بپرسید .

6. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینکاری که شما میخوای بکنی حتی اگرم بودجه شو داشته باشی بهیچوجه درست نیست.
    رشته ی شما با رشته های زیست شناسی و پزشکی دو دنیای مطلقاً متفاوته.
    شما باید پایه ی بسیار قوی در زیست شناسی از ابتدای دوره ی ربیرستان داشته باشی که نداری و پزشکی که سهله به بیولوژی هم بری بعداً به مشکلات اساسی میخوری.
    شما نگاه نکن بعضی نخبه های ریاضی در زمان کنکور میرن تجربی و بعد پزشکی. همونا هم باوجود نخبگی شون کم به دردسر نمیخورن!
    مثل اینه که یه کسی از اول دبرستان رشته ی ادبیات و انسانی خونده و حتی دو واحد فیزیک و ریاضی یا انفورماتیک و... بلد نباشه یهو بخاطر علاقه به لپتاپ بزنه به سرش که بیاد الکترونیک و کامپیوتر!!!
    شما در ریاضی پایه ی قوی داری ولی بتنهایی با خوندن کتابهای زیست شناسی دبیرستان بجایی نمیرسی و یک شبه ره چند ساله رو نمیتونی بری. نه تئوری رو با حوصله و تعمق پیش استاد یاد گرفتی نه بخش عملی و آزمایشگاهی شو. اینا شوخی نیست.
    ضمناً دوره ی پزشکی عمومی حدود 7 ساله. اونم اگه شب و روزت با کتاب باشه و مخ قوی داشته باشی! وگرنه بیشترم ممکنه بشه.... بعدشم اگه استخدام دولت بشی تا سالها باید بری مناطق محروم خدمت و زندگی کنی...
    خیلیها سنگینی بعضی دروس این رشته رو نتونستن تحمل کنن و حتی به نصف راه هم نرسیده ول کردن و یه فوق دیپلم بهیاری نصیبشون شد!
    آزمونهای جامع که هر دو سه سال توی این رشته برای دانشجویان پزشکی برگزار میشه درست مثل یک غربال و کنکور داخل رشته ای عمل میکنه و فشارش آدم رو روانی نکنه شانس آورده.
    علاقه به تنهایی شرط نیست. منم به فضانوردی علاقه دارم! به خلبانی هم همینطور.... ولی وقتی نمیشه، نمیشه دیگه.
    البته برای اینکه نا امید هم نشی باید بگم هیچ چیزی از این امور محال نیست ولی خب، با کسب اطلاعات کافی باید منطقی رفتار کرد تا با عمرت بازی نکرده باشی و آخرم هیچ.
    گذشت اون دوران که امثال پرفسور حسابی هم پزشک بود هم مهندس برق هم فیزیکدان و...!
    بطور آماتور میتونی در هر زمینه ی دلخواهت مطالعه کنی.
    من برادرم پزشکه و اطلاعاتم رو بر اون اساس گفتم.
    Last edited by farhadd; 23-07-2012 at 03:37.

8. این کاربر از farhadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اینکاری که شما میخوای بکنی حتی اگرم بودجه شو داشته باشی بهیچوجه درست نیست.
    رشته ی شما با رشته های زیست شناسی و پزشکی دو دنیای مطلقاً متفاوته.
    شما باید پایه ی بسیار قوی در زیست شناسی از ابتدای دوره ی ربیرستان داشته باشی که نداری و پزشکی که سهله به بیولوژی هم بری بعداً به مشکلات اساسی میخوری.
    شما نگاه نکن بعضی نخبه های ریاضی در زمان کنکور میرن تجربی و بعد پزشکی. همونا هم باوجود نخبگی شون کم به دردسر نمیخورن!
    مثل اینه که یه کسی از اول دبرستان رشته ی ادبیات و انسانی خونده و حتی دو واحد فیزیک و ریاضی یا انفورماتیک و... بلد نباشه یهو بخاطر علاقه به لپتاپ بزنه به سرش که بیاد الکترونیک و کامپیوتر!!!
    شما در ریاضی پایه ی قوی داری ولی بتنهایی با خوندن کتابهای زیست شناسی دبیرستان بجایی نمیرسی و یک شبه ره چند ساله رو نمیتونی بری. نه تئوری رو با حوصله و تعمق پیش استاد یاد گرفتی نه بخش عملی و آزمایشگاهی شو. اینا شوخی نیست.
    ضمناً دوره ی پزشکی عمومی حدود 7 ساله. اونم اگه شب و روزت با کتاب باشه و مخ قوی داشته باشی! وگرنه بیشترم ممکنه بشه.... بعدشم اگه استخدام دولت بشی تا سالها باید بری مناطق محروم خدمت و زندگی کنی...
    خیلیها سنگینی بعضی دروس این رشته رو نتونستن تحمل کنن و حتی به نصف راه هم نرسیده ول کردن و یه فوق دیپلم بهیاری نصیبشون شد!
    آزمونهای جامع که هر دو سه سال توی این رشته برای دانشجویان پزشکی برگزار میشه درست مثل یک غربال و کنکور داخل رشته ای عمل میکنه و فشارش آدم رو روانی نکنه شانس آورده.
    علاقه به تنهایی شرط نیست. منم به فضانوردی علاقه دارم! به خلبانی هم همینطور.... ولی وقتی نمیشه، نمیشه دیگه.
    البته برای اینکه نا امید هم نشی باید بگم هیچ چیزی از این امور محال نیست ولی خب، با کسب اطلاعات کافی باید منطقی رفتار کرد تا با عمرت بازی نکرده باشی و آخرم هیچ.
    گذشت اون دوران که امثال پرفسور حسابی هم پزشک بود هم مهندس برق هم فیزیکدان و...!
    بطور آماتور میتونی در هر زمینه ی دلخواهت مطالعه کنی.
    من برادرم پزشکه و اطلاعاتم رو بر اون اساس گفتم.
    سلام ، خیلی ممنون ، من برام مهم نیست چند سال طول میکشه ، من به سه رشته علاقه زیادی دارم ، هنر ، کامپیوتر و پزشکی ، کامپیوترم که معلومه ، در مورد هنر هم الان گرافیست و عکاس هستم ، میمونه رشته پزشکی ، علاقه زیادی دارم ، خیلی ، سال اول گزینه اولم واسه دوم دبیرستان رشته تجربی بود چون بالاترین نمره رو توی زیست و شیمی گرفتم ، دلیل نمیشه ولی میدونم که توانشو دارم !

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

رشته پزشکی سختیه دروسش اگه کمتر از مهندسیا نباشه مطمئنم بیشتر هم نیست
    علاقه رو در نظر بگیر اینکه زیر درسا می مونی از اون دسته حرفهای بی اساسه
    توی همه ی رشته ها خیلیا توی درسا میمونن این دلیل میشه کسی دیگه اون رشته رو انتخاب نکنه ؟
    مطمئن باش اگه علاقه داشته باشی از پسش بر میای چه کنکور چه دانشگاه .

11. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من فقط یه اطلاعی دارم گفتم اینجا بگم شاید به دردت بخوره. دوست من که لیسانس مهندسی داشت و دوست داشت پزشکی بخونه و رفت دنبالش به من گفت که مثل اینکه اگر دانشگاه دولتی یا کلا هر دانشگاهی از شاخه ای که زیر نظر وزارت علومه یه رشته قبول بشی نمی تونی دیگه رشته هایی رو که زیر نظر وزارت بهداشت هستو شرکت کنی یا یه همچین چیزایی چون برام مهم نبود زیاد یادم نمونده ولی قبل اینکه هدفت تعیین کنی برو یه پرسو جو از سازمان سنجشو اینا بکن که با قوانین آشنا بشی چون خوب خیلی تاثیر داره دیگه اگر بیخود 1 سال عمرتو صرف کنی بعد ببینی نمی تونی اونجا که می خوای بخونی. ولی اگر دقیق بدونی خوب طبق اون برنامه ریزی می کنی.

حالا یه سوال اون پست اول که آخرش گفتی نگید نه خوب به چه منظوری داده شده بود اگر نظر می خوای که ممکنه نظر مخالف بدند مردم خوب

13. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

توی همه ی رشته ها خیلیا توی درسا میمونن این دلیل میشه کسی دیگه اون رشته رو انتخاب نکنه ؟
    ببینید هر رشته ای برای خودش سختی داره ، همین کامپیوتر ، برنامه نویسی داره ، گفتن برنامه نویسی آسونه ، چیزی نیست که آدم بخاد حفظ کنه ، قبلش روش برنامه نویسی رو یادت میدن
    بعدش توی امتحان خودت باید مساله رو اول درک کنی بعد باید ببینی چی ازت میخاد و بوسیله معلومات قبلی حلش کنی بعد برنامشو بنویسی !
    همین باعث میشه که 10 دقیقه آخر امتحان سرت از زور فکر درد بگیره !

من فقط یه اطلاعی دارم گفتم اینجا بگم شاید به دردت بخوره. دوست من که لیسانس مهندسی داشت و دوست داشت پزشکی بخونه و رفت دنبالش به من گفت که مثل اینکه اگر دانشگاه دولتی یا کلا هر دانشگاهی از شاخه ای که زیر نظر وزارت علومه یه رشته قبول بشی نمی تونی دیگه رشته هایی رو که زیر نظر وزارت بهداشت هستو شرکت کنی یا یه همچین چیزایی چون برام مهم نبود زیاد یادم نمونده ولی قبل اینکه هدفت تعیین کنی برو یه پرسو جو از سازمان سنجشو اینا بکن که با قوانین آشنا بشی چون خوب خیلی تاثیر داره دیگه اگر بیخود 1 سال عمرتو صرف کنی بعد ببینی نمی تونی اونجا که می خوای بخونی. ولی اگر دقیق بدونی خوب طبق اون برنامه ریزی می کنی.

حالا یه سوال اون پست اول که آخرش گفتی نگید نه خوب به چه منظوری داده شده بود اگر نظر می خوای که ممکنه نظر مخالف بدند مردم خوب
    حتماً این کارو میکنم !
    اما این کار زندگیمو متحول میکنه ( منظورم درآمدش نیست ! ) وقتی که یه تصمیم بگیرم و چندین هفته بهش فکر کنم ، موفق میشه و به دلم میشینه ، فقط میخاستم بدونم که میشه یا نه !
    آخه علاقه خیلی خیلی زیادی بهش دارم و مطمئنم که موفق میشم !

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیزم معلومه شما اطلاعاتت در مورد رشته ی پزشکی صفره بلکه زیر صفر. من نمیدونم با این وضع چطور اظهار نظر در مورد چیزی که هیچی ازش نمیدونی میکنی؟
    اینکه چه نفعی در گمراه کردن دیگران نصیبت میشه رو دیگه خودت باید جواب بدی.
    من خودم رشته ام کامپیوتر بوده و برنامه نویسی در حد کفایت خوندم. اصلاً رشته های مهندسی هیچکدومشون بهیچوجه در حدی نیستن که با پزشکی اومدی مقایسشون کردی! وا حیرتا!
    دقیقاً مثل اینه که یکی بیاد دوره ی 4 ساله ی کارشناسی ادبیات فارسی رو با دوره ی دکترای پیوسته ی فیزیک ذرات بنیادی بخواد مقایسه کنه. درست شبیه اینه.
    جنابعالی قبل از اینکه اینجوری مشاوره ی روی هوا بدی میتونستی یه نگاهی حتی کاملاً سطحی به فیزیولوژی آرتور گایتون یا بیوشیمی هارپر که تازه جزو دروس نسبتاً ساده ی سالهای اولیه ی پزشکی هستن بندازی ببینی نه تنها حتی یک خط ازش رو هم متوجه نمیشی بلکه سر به جنون میذاری.
    امتحانش کاملاً مجانیه!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •