سلام.
آیا تابعی هست که مدت زمان بالا بودن ویندوز رو بده. در واقع یه تایمر که از زمان وارد شدن به ویندوز یا لاگین کردن شروع به کار کنه و با turn off کردن سیستم کارش تموم شه و برای دفعه بعدی وارد شدن به ویندوز دوباره از 0 شروع کنه.
سلام.
آیا تابعی هست که مدت زمان بالا بودن ویندوز رو بده. در واقع یه تایمر که از زمان وارد شدن به ویندوز یا لاگین کردن شروع به کار کنه و با turn off کردن سیستم کارش تموم شه و برای دفعه بعدی وارد شدن به ویندوز دوباره از 0 شروع کنه.
جوابشو پیدا کردم. میذارم بقیه هم استفاده کنن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----نوشته شده توسط Payman_62
دوست عزیز این دستور فکر کنم زمان جاری را بر می گرداند
اگر اشتباه کردم ببخشید
اقا مي توني از api استفاده کنی
من الان دستورش یادم نیست -
اما به محض اینکه پیدا کردم بهت میگیم
---------
سلام.
نه زمان جاری رو تابع Time بر میگردونه. در ضمن اینیم که من گذاشتم API هست.
فکر کنم مستقیم هم بتونی از تابع Gettickcount استفاده کنی ولی بر حسب میلی ثانیه میده باید تبدیل کنی .
اقا من source ان را دارم اما نمی دونم چطوری بزارم که همه دانلود کنند - کمکم کن
سلام.
مهدی Gettickcount بدون معرفی API کار نمیکنه. اون API هم که گذاشتم میلی ثانیه میده.
BLACK سورس چیو داری؟
حالا یه سوال دیگه.
این API مقدار برگشتیش لانگه. حالا اگه یه متغیر لانگ تعریف کنیم و برابر تابع قرار بدیم و سیستممون رو مدت زمان زیادی روشن بگذاریم و بعد برنامه رو اجرا کنیم چه اتفاقی میفته؟ منظورم اینه که به هر حال سیستم میتونه اون قدر روشن بمونه که عدد بازگشتی تو متغیر لانگ جا نشه و سرریز یا overFlow بشه.
تا حالا بر نخوردم به این کد نگاه کن ولی باید تست بشه یه 3 - 4 روز کامپیوترتون رو روشن بزارید ببیند چطور میشه
این کد داخل یک تایمر با Interval 1000 است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم همون API که من گذاشتم. Alias رو حذف کردی. کدت جالبه ولی من به تبدیل نیاز ندارم. از همون عدد بر حسب میلی ثانیه تشخیص میدم چه کاری باید انجام بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)