همان طور که می دانید بازارگوشی موبایل کشور چین حتی از آمریکا هم بزرگتر است. و مسلما اگر این کشور بزرگترین بازار گوشی موبایل را نداشت ، ما به این کشور اهمیتی نمی دادیم.
یس در مورد این بازار چین و هم چنین چیز هایی که باعث پویایی این بازار شده و شباهتهای آن با بازار آمریکا ، قطعا بسیار جالب خواهد بود.
همان طور که می دانید ، این کشور در گذشته یکی از پناهگاههای گوشیهای سیمبین بوده است ، و نوکیا قرادادهای زیادی با اپراتور مخابراتی این کشور داشته بود و به طور پایه نظر می رسید آینده این بازار فقط برای این برند نوکیا گره خورده می شود.
به هر حال هرچند که ، با تغییراتی که در سال گذشته رخ داد ، هم اکنون نوکیا روند روبه سقوط را در پیش گرفته است.
در حال حاضر طبق گزارش موسسه Cupertino ، سامسونگ بیشترین سهم را در این بازار بزرگ چین دارد و این مشابه بازار آمریکا می باشد.
قابل توجه است که بین این کمپانیهای فعال در بازار چین ، دو تا از کمپانی های سازنده محلی از جمله ZTE و Huawei در این بازار حضور برجسته و پرقدرتی دارند.
این دو کمپانی ذکر شده همراه با دو کمپانی محلی این کشور Lenovo و CoolPad بخش عظیمی از کل فروش گوشیهای موبایل در کشور چین را تشکیل می دهند.
مطابق تصویر زیر ، سهم هرکدام از برندها در این بازار مشاهده می کنید ، اگر تا برند نوکیا ، این هفت تا کمپانی ، مجموع فروش آنها نظر بگیریم ، حدود 85% سهم بازار شامل می شوند.
موضوع دیگر اینکه ، اگر این روند رو به لغزش نوکیا ادامه پیدا کند ، پنج تن از شش کمپانی از شرکت های پیشرو ، با توجه به اینکه ، گوشیهایشان با سیستم عامل آندروید می باشد، پس بنابراین به جرئت می توانیم بگوییم که در نهایت ، این پلتفرمهای آندروید گوگل هستند که برنده بزرگ در این تحولات بازار چین می باشند.