تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: یه سوال ابتدایی در مورد asp.net

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14 یه سوال ابتدایی در مورد asp.net

سلام

من تازه می خوام asp.net را شروع کنم. می خواستم بدونم ورژن های مختلفش چه فرقی با هم دارن؟.در ضمن برای شروع کدوم ورژن انتخاب کنم بهتره؟

برنامه نویسی تحت ویندوز را می شه توضیح بدین.

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

ورژن های مختلف با توجه به تکنولوژی های ارائه شده در دات نت فریمورک متفاوت هستند. قطعا برای شروع اخرین ورژن مناسب تره چون اگه بخواهید بصورت حرفه ای وارد این حیطه بشین به مرور باید به نسخه های جدید تر مهاجرت کنید.
    برای شروع از asp.net 4 همراه با ویزوال استدیو 2010 شروع کنید. البته قبلش باید با یکی از زبان های وی بی دات نت و یا سی شارپ اشنا باشید, در غیر اینصورت اصول کد نویسی با یکی از این دو زبان را یاد بگیرید و پس از آن وارد مباحث وب شوید. آشنایی هر چند مختصری با html و css و Jquery نیز در پیشرفت شما کمک شایانی خواهد نمود.

اگه زبان انگلیسیتون در سطح مناسبیه پیشنهاد می کنم که از منابع زبان اصلی استفاده کنید ... کتاب های دات نت و به طبع asp.net در اینترنت به وفور یافت می شوند.
    معمولا در منابع انگلیسی و در سطح پیشرفته مطالبی وجود دارند که در منابع فارسی دیده نمی شوند. اگه با زبان انگلیسی بیگانه هستید باید دنبال کتاب های فارسی باشید که من اطلاع چندانی از کم و کیف کتابهاش ندارم اما جستجوگر گوگل کارها را برای شما راحت نموده است

برنامه نویسی تحت ویندوز هدفش توسعه نرم افزارهایی است که بر روی سیستم عامل شما اجرا می شوند مثل فتوشاپ - برنامه مدیا پلیر و انواع بازیهایی که بر روی سیستم خودمان نصب می کنیم. اما بر نامه های تحت وب بر روی سیستم عامل های سرور نصب شده و از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند مثل سایت یاهو یا گوگل

در هر صورت شما برای شروع ا اس پی دات نت ملزم به یادگیری اصول اولیه تکنولوژی های دات هستنید و اختلافات قابل توجهی بین برنامه هیا ویندوزی و تحت وب وجود دارند که به مرور با آنها درگیر خواهید شد.

می تونید سوال های جدیدتون رو در همین تالار مطرح نمائید . در پناه حق

3. 3 کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ویژال 2010 را نصب کردم.راستی از کجا متوجه بشم ورژن asp.net چنده؟چون توی help ورژن ویژال و فریم ورک نوشته.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نیازی نیست که حتما جایی نوشته شده باشه. اینجوری حساب کن : با ویژوال استدیو 2003 و دات نت فریمورک 1 اولین ورژن ا اس پی دات نت متولد شد. با ویژوال استدیو 2005 نو دات نت فریمورک 2 سخه 2 ا اس پی دات نت , با ویژوال استدیو 2008 یا دات نت فریمورک 3 نسخه 3 آن و با ویژوال استدیو 2010 و دات نت فریمورک 4 نسخه 4 ا اس پی دات نت . حالا که ویژوال استدیو رو نصب کردی با انتخاب گزینه نیو پروجکت در منوی فایل می تونی نوع پروژه و زبان آنرا انتخاب کنی - اگه با زبان ویژوال بیسیک کار می کنی در زبانه آن گزینه وب و یکی از پروژه ها مثلا asp.net web application رو انتخاب کن. حالا می تونی دات نت فریمورکت رو هم به دلخواه خودت انتخاب کنی : در ویزوال استدیو 2010 می تونی برای دات نت فریمورک 4 - 3 یا 2 برنامه بنویسی. در پائین همین صفحه هم می تونی اسم پروژه و مسیر ذخیره سازی اون رو مشخص کنی

6. این کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوست عزیز
    منم خیلی علاقه دارم تابستون ها هم بیکارم.
    دانشجوی ترم 2 کارشناسی نرم افزار هستم.
    دو تا سوال داشتم:
    یکی اینکه اطلاع دارید در چه دوره ای این درس تدریس میشه؟
    و اینکه به نظرتون صبر کنم تا توی دانشگاه بخونم یا خودم شروع کنم.
    تا اونجایی که اطلاع دارم توی ارشد #C رو می خونیم(زیاد احتمال نداره به ارشد برسم.)
    منظورتون رو هم نفهمیدم #C رو گفتید اول بخونیم یا C#.NET

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام تبریک میگماصولا بسنده کردن به اطلاعات کلاس های دانشگاهی یعنی قانع شدن به مشتی از خروار. در بهترین حالت اگه استاد شما واقعا خودش همه چیز بارش باشه و بتونه به خوبی اونها رو هم به دانشجو هاش منتقل کنه زمان زیادی برای درک همه ریز و درشت این تکنولوژی وجود نداره. اگه خودتون پیشاپیش شروع به کسب تجربه کنید مطمئنا پیشرفت سریع تری خواهید داشت و چند قدمی از سایر دوستان دیگتون جلوتر خواهید بود.اطلاعی از تدریسش ندارم شایدم اصلا تدریس نشه. سایر دوستان اگه اطلاعی دارند همین جا مطرح کنن.منظورم سی شارپ دات نت بود. البته در ابتدا باید خود سی شارپ دات نت رو یاد بگیرید بعدش وارد مباحث وب و asp.net بشین.

9. 2 کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •