تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: یه مشکل عجیب با هارد دوم ide .هارد دوم رو که وصل میکنم بالا اومدن سیستم خیلی کند میشه . مشکل از چیه؟

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

14 یه مشکل عجیب با هارد دوم ide .هارد دوم رو که وصل میکنم بالا اومدن سیستم خیلی کند میشه . مشکل از چیه؟

دوستان من یه هارد 160 IDE دارم که به عنوان هارد دوم ازش استفاده میکردم. و به خوبی کار میکرد .
    دیروز برداشتم جاشو عوض کردم و خواستم به داخل کیس سروسامونی بدم . اول کابل IDE که یه سرش به Dvd و یه سرش به این هارد بود یه کم کوتاه بود و بزور تقریبا وصلش کردم که نشناخت . بدم کابل تقریبا خراب شد و دیگه یکی از دو سرش کار میکرد که اونجوری هم وقتی وصل میکردم مشکل کند شدن سیستم در موقع بالا اومدن رو داشت.
    کابل نو خریدم و هردو ( دی وی دی و هارد ) رو وصل کردم .
    هارد رو میشناسه در تنظیمات مادربرد به راحتی.
    اما بعد از اون قسمتی که لوگو مادربرد رو نشون میده تقریبا یه مدت 20 - 30 ثانیه یه صفحه سیاه با یه - که هی خاموش روشن میشه میاد تا بره روی قسمت انتخاب ویندوز . بعد از انتخاب ویندوز هم تقریبا 3-4 دقیقه طول میکشه تا از روی لوگو ویندوز وارد ویندوز بشه.
    در صورتی که ویندوز اصلا روی هارد اول که 500 sata هست قرار داره و بوت شدن سیستم هم از روی همون هارد 500 ساتا هستش .
    وقتی این هارد 160 IDE وصل نباشه به راحتی بالا میاد ویندوز و مشکلی که بین لوگو مادربرد تا انتخاب ویندوز هست هم بوجود نمیاد . اما وقتی وصل باشه اینجوری میشه .
    وقتی وصل باشه و صبر کنم که ویندوز بالا بیاد به راحتی درایوهای هارد IDE شناخته میشه و از روش فایل کپی و پخش میشه و مثل سابق هست و مشکلی نداره . اما موقع بالا اومدن اینجوری میشه .
    اصلا موندم یعنی چی .....مخم تعطیل شده . اگه هارد مشکل پیدا کرده که چرا تو ویندوز براحتی باهاش میشه کار کرد و سیستم هم میشناستش ؟!

راستی یه چیز دیگه .
    من از norton gust برای ویندوز بک آپ استفاده میکنم و کلا ویندوز عوض نمیکنم ، یعنی یه بک آپ بعد از نصب برنامه ها رو ویندوز نو گرفتم و همیشه اون بک آپ رو resture میکنم و ویندوزم نو میشه ، الان چند ساله .
    اما امروز اومدم از بک آپ ویندوز با norton gust استفاده کنم . اما norton gust هارد 160 IDE رو نمیشناسه . در صورتی که سیستم میشناسه این هارد رو ...

خیلی منتظرم که جواب بدید بچه ها ..........واقعا منتظرم .
    برنامه ای چیزی که مطمئن بشم هارد مشکلی پیدا کرده یا نه . و اینکه راهنمایی که چیکار کنم .
    بایوس مادربرد هم آپدیت کردم . تاثیری نداشت .
    مشکلش هم فقط در بالا اومدن و لود شدن ویندوز هست که خیلی کندش میکنه و اینکه تو norton gust نمیشناسه این هارد 160 IDE ر.
    منتظرم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی هارد 160 ide مکستور هست اما یه مدل قبل از اون ایراد دارها که باید فریم ورش رو آپدیت کرد. چک کردم و فریم وری برای آپدیتش نبود .
    منتظرم دوستان

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با برنامه seatools که واسه شرکت سیگیت هست هم هارد رو تست کردم ، همه ی تست ها رو هم در نتیجه pass زد .
    کمک کنید توروخدا:(

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی از پین های IDE شکسته بود . اون پین رو دادم درست کردن مشکل حل شد .
    این فروم هم دیگه بدرد بخور نیست . قدیما جواب میدادن ، الان 2 زار هم نمی ارزه این سایتتون . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •