با سلام خدمت همگی بازیسازان گل و گلاب و دوستان خودم
می دونید که بالاخره ما در این نمایشگاه شاهد بودیم که مرکز رشد بنیاد شروع به ثبت نام کرده بود و فعالیت رسمی خودش رو آغاز کرده بود. اول باید بگم که من نسبت این طرح خوشبین تر از اقدامات دیگه بنیاد هستم و خبرش رو به من و احسان و آقای کرد قبل عید وقتی مجموعه دوم رو به بنیاد نشون دادیم دادند و گفتند که می خواهند مرکزی برای بازیسازان مستقل راه اندازی کنند که مستقل ها در اونجا به فعالیت مشغول بشوند. مدیریت این بخش هم توسط آقای متین ایزدی از نویسندگان خوب دنیای بازی هست که احتمالا همتون می شناسیدشون و دو ماه پیش طی جلسه با ایشون من در جریان ایده ها و اهداف این مرکز قرار گرفتم و همچینین پیشنهاداتی رو هم ارائه کردم که مورد استقبال آقای ایزدی واقع شد. تا اینجا که من به قضیه خوش بین هستم و امید میره سیاست های متفاوتی رو نسبت به خط مشی قبلی بنیاد شاهد باشیم تا ببینم ادامه کار این بخش به کجا می رسه .
خلاصه این تایپک رو زدم تا هم اطلاع رسانی کرده باشم برای کسانی که تا الان اقدام به ثبت نام نکرده اند هم اینکه ببینم چه کسانی برای این مرکز ثبت نام کرده اند . تا کنون با چند نفر تماس گرفته شده و کارهاشون با این مرکز تا کجا پیش رفته . تا اینکه سایر دوستان هم بتونند تصمیم گیری کنند.