تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: hp dv6 6c55 يا msi ge620

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض hp dv6 6c55 يا msi ge620

لطفا كمك كنيد بين اين دو مدل و ايا اين مدل اچ پي داغ مي كنه و لب تاب را براي كار گرافيكي و بازي فقط فوتبال مي خوام و اينكه شما پيشنهاد بهتري داريد تا قيمت 1700000 تومان بين اين دو مدل مانيتور كدام يك بهتره كساني كه اين دو مدل را دارن كمك كنند ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    پیش عشقم جاستین ...

پيش فرض

بدون کوچکترین شکی اچ پی .....
    اچ پی از هر نطر عالیه ..
    دیزاین معرکه / کبفیت فوق العاده بالا / سخت افزار کاملا برند / اسپیکر فوق با کیفیت و Exclusive Beats Audio / کیبرد و تاچ پد به شدت بی رقیب و صفحه با کیفیت و با کنتراست عالی / فینگر پرینت و ...
    مدل های سری 2011 اچ پی به هیچ عنوان مشکل Cooling نداره و علکرد فن با وجود تکنولوژی CoolSense به شدت عالی هست ...
    من خودم الان دارم با 6050 این پست رو می زارم واقعا نوت بوک بسیار خنک و آرومی هست ...
    البته سری Dv 7000 هم اموده ولی به شدت گرون هست وگرنه از نظر دیزاین و ...بسیار عالی تر شده ...
    6c55 الان 1850 هست با گارانتی ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا كمك كنيد بين اين دو مدل و ايا اين مدل اچ پي داغ مي كنه و لب تاب را براي كار گرافيكي و بازي فقط فوتبال مي خوام و اينكه شما پيشنهاد بهتري داريد تا قيمت 1700000 تومان بين اين دو مدل مانيتور كدام يك بهتره كساني كه اين دو مدل را دارن كمك كنند ممنون
    ببینید من خودم MSI رو دارم، از لحاظ قیمت بی‌رقیب هست برخی دوستان متأسفانه از روی تعصب نظر میدن، دلایل خرید MSI GE620 DX plus به شرح زیر است:

* رم 8GB در حالی که 6c55 رم 6GB دارد.
    *وزن سبکتر (2.4 کیلوگرم در مقابل 2.9 کیلوگرم)
    *صفحه نمایشگر از نوع Glare Type که بدون شک کیفیت بالاتری نسبت به نوع معمولی دارد
    *داغ شدن دیرتر لپ تاپ در هنگام بازی با توجه به اینکه MSI GE620DX plus از سری گیم هست نسبت به 6c55 دیرتر داغ میکند
    *قیمت ارزان‌تر (1.700 در مقابل 1.850)

اگر شما اچ پی بخرید فقط پول مارکش رو داده‌اید، در ضمن من که MSI رو خرید یک موس Gaming و یک کیف هدیه‌اش بود + گارانتی معتبر ماتریس در حالی که اچ پی فاقد آن است، تنها مزیت اچ پی نسبت به GE620DX plus کیفیت بیشتر صداست و همین و بس در حالی که مزیت آن مدل ام اس آی شامل Ram بیشتر، نمایشگر بهتر، وزن سبکتر و قیمت نسبتاً ارزان تر است. شما با تماس با شماره چهاررقمی 2700 (نمایندگی MSI) میتونید GE620DX plus رو سفارش بدید فقط 1.700.000 در حالی که بعید میدونم اچ پی 6c55 رو بتونید کمتر از 1.800.000 پیدا کنید.
    Last edited by Faramarz-1; 13-07-2012 at 23:03.

4. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    پیش عشقم جاستین ...

پيش فرض

برخی منظورت منم ...
    نه من تعصبی ندارم روی اچ پی ...
    اما باید واقعیت رو پذیرفت ...
    ببینید دوست عزیز نوت بوک فقط کانفیگ نیست ..
    این که شما تصور کنین 6c55 رم کمتر داره پس ضعیفتر هست باید بگم نه اصلا این طور نیست ...
    اولویت سنجش و قیاس نوت بوک هیچ وقت کانفیگ نبوده و نخواهد بود چون کانفیگ روی هر برندی اعم از خوب و بد پیدا می شه اما این کیفیت / تکنولوژی های سخت افزاری / امکانت منحصر بفرد / سیستم کولینگ و ...هست که روی هر برندی وجود نداره ...
    پس با این اوصاف شما نمی تونین msi رو به دلیل کانفیگ و قیمت بهتر بدونین ...
    نوت بوک های msi به شدت طراحی بدی داره و شبیه یه اسباب بازی طراحی شده ...
    انگار ماشین عروسه انقدر چراغ داره ...
    کمپانی که نتونسته طراحی خوبی برای محصولش داشته باشه و به جای اون فقط کانفیگ رو بالابرده ؟؟
    این چه معنی داره به نظر شما ؟؟
    این یعنی که اون کمپانی از نظر تکنولوژی طراحی صنعتی خیلی عقب هست و هزینه زیادی بابت طراحی نکرده ...
    اما مثلا شما برو اچ پی سری Pavilion Dv 7000 رو نگاه کن از نظر طراحی ...
    واقعا انسان به وجد میاد از این همه زیبایی و خلاقیت طراحان ..
    شما می دونی اچ پی با این تیراژ وحشتناک تولید نوت بوک و با این طراحی های عالی چه کار بزرگی و داره انجام میده ؟؟
    یعنی هم دیزاین و کیفیت عالی و بی نظیر داره هم تیراژ بالا ...
    این دو فاکتوررو کنار هم داشتن و پیش بردن کار بسیار خارف العاده ای هست که اچ پی داره می کنه ...
    ضمنا اچ پی به هیچ عنوان مشکل کولین نداره به دلیل تکنولوژی CoolSense ...
    جالبه شما می گی msi داغ نمی کنه معلومه نوت بوک سری گیم به اون ضخامت و صدای فن نباید هم داغ کنه ...
    در مقابل اچ پی با اون کارت گرافیک خیلی قوی و ظرافت و باریکی نوت بوک بازهم مشکل گرما نداره پس می بینین که چقدر اچ پی کارش عالی هست ...
    ضمنا اصلا این دو مدل رو نباید با هم قیاس کرد چون از دوسری متفاوت هستن ...
    Last edited by em0l0veb0y; 14-07-2012 at 01:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز قبل از طراحی کارایی مهمه، و قبل از کارایی پولی که برای لپ تاپ خرج کردی. پس با توجه به امکانات بهتر و قیمت به صرفه تر باید اقدام کرد و نه طراحی و صرفاً از روی احساسات. هر چند بنده به نظرم طراحی لپ تاپ های MSI حداقل مدل GE620DX plus یکی از بهترین طراحی هاست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

hp 6c55 رو بخر حالشو ببر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نظر منم MSI GE620 هست.
    من که یکساله دارمش و ازش راضیم خدایی کیفیتش عالیه خنکیش عالیه هیچ جا کم نمیاره گارانتیش هم میگن خیلی خوبه.
    فقط الان یه مدتیه بعضی وقتا ارور صفحه آبی میده کلافم کرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هر كي از لب تاب خودش تعريف كرد براي من كيفيت مانيتور و داغ نكردنش مهمه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی من که میگم تعصبی بر روی لپ تاپم ندارم اما چون از سری گیم هست دیرتر داغ میکنه و گفتمم که مانیتور لپتاپم Glare LED هست در حالی که مانیتورهای اچ پی از نوع معمولیه، من نمیگم این رو بگیرید فقط میگم به شدت قیمتش به صرفه هست و داغ کردنش هم نسبت به لپ تاپ های دیگه کمتره، البته من برند ASUS رو هم بهتون توصیه میکنم، مدل N55SF یا N55SL از برند ایسوس هم مدل خوبیه از اونجایی که از هر متخصصی پرسیدم گفتش که HP نسبت به امکانات هر مدلش کمی گرونه و الا اگر بودجه اش رو دارید اون هم خوبه. و السلام علیکم و الرحمةالله ....

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب اگه ملاک فقط قیمته برید همون ایسر یا اصلا از این No-name ها بگیرید خیلی هم ارزونتر درمیاد دیگه!کانفیگم که اکثرا یکیه.یا مثلا juniper , اینا!به نظر من hp نسبت به اسم و رسم و کیفیت و کانفیگ و سابقه اش خیلی هم ارزونه لپتاپهاش.البته تو سریهای جدید انگار داره یه کم گرونتر می کنه محصولاتش رو.ولی حد اقل سریهای قبلی dv6 واقعا نسبت به کانفیگشون خوش قیمتند.البته تا پارسال هم تو ایران نسبت به مدلهای دیگه ارزون بودند.ولی انگار با این همه اوضاع تحریم و بی گارانتی و ... زیاد خریدند و قروشنده های با انصاف دلسوز هم گفتند حالا که تقاضا زیاد شده بذار به مردم حال بدیم و گرونترش کنیم!در ضمن این هم که یه لپتاپ چون سری گیم هست پس خنک تره اصلا منطقی نیست.حالا ge620 که فقط اسمش سری گیمه.ابنجوری حساب کنید تمام سری dv6 hp و بعضی مدلهای سری n ایسوس هم سری گیم هستند.جدا از اینها سری گیمهای واقعی هم ممکنه مشکل گرمایی داشته باشند.دلیل نمی شه چون یه لپتاپ چون سری گیمه پس حتما از یه لپتاپ که سری گیم نیست خنک تره!به نظر من کلا سیستم کولینگ ایسوس اکثرا خوبه.سری dv6 hp هم همینطور.hp coolsense هم که خیال همه رو راحت گرده.مخصوصا واسه بازی که تو هیچ برند دیگه ای تکنولو÷ی مشابهی ندیدم.بالاخرخ جنس آمریکایی یه فرقی باید دشته باشه دیگه!
    کلا msi هم من زیاد بد نشنیدم ازش.میل خودتونه.هر کدوم فکر می کنید به دلتون بیشتر می شینه همونو بردارید.hp dv6 سریهای اولش صفحه نمایششون زیاد زاویه دید خوبی نداره.یعنی معمولیه.البته فکر نمی کنم Msi هم خیلی بهتر باشه.حالا خودتون تست کنید یا اونایی که دارن نظر بدن.ولی تو سری 6cxx انگار صفحه نمایش عوض شده.ولی باز مطمئن نیستم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •