سلام
گزینه های زیر را چطور همه را خاموش کنم
![]()
سلام
گزینه های زیر را چطور همه را خاموش کنم
![]()
اگر منظورتون اینه که اون پیغام گوشه ساعت که ظاهر میشه رو بخواین حذف کنید که تو شکل اولم قراردادم باید روی همون سپر کلیک کنید بعدشم تیک گزینه های مورد نظر بردارین تایید کنید چون بطور مثال اگربخواین تیک گزینه دوم خاموش بشه باید آنتی ویروس غیر فعال کنید که اصلا توصیه نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی نمی شه گزینه های firwall و virusprotection را روی off تنظیم کرد
برای غیر فعال کردن فایروال در ویندوز xp در run تایپ کنید firewall.cpl واینتر بزنید و در پنجره ای که باز میشه تیک قسمت off بزنید و ok کنید
در مورد virus protection : این قسمت یه سیستم هشدار دهنده هست که نگاه میکنه ببینه انتی ویروس رو سیستم شما نصب هست یا نه اگه انتی ویروس نصب باشه علامت سبز روشن میشه واگه انتی نصب نباشه رنگش قرمز میشه و اخطار میده که انتی ویروس رو سیستم شما نصب نیست الان انتی ویروس اویرا رو سیستم شما نصبه و فعال باشه بهتره وبرای غیر فعال کردنش بایدانتی ویروس off بشه
موفق باشید
Last edited by kases; 12-07-2012 at 11:38.
من که گفتم شما میتونید این گزینه ها رو خاموش کنید اما فایروال آنتی ویروس دو تا از اجزای مهم برای تامین امنیت سیستم هستن که خاموش کردن این دو گزینه اصلا توصیه نمیشه اگر مشکل شما همونطور که تو پست اول توضیح دادم با اون پیغام سپر گوشه ساعت باید طبق عکس پست اول تیک اون سه تا گزینه رو بردارین که دورش با کادر قرمز مشخص کردم بعدشم تایید کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)