تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خرید لیزری سیاه و سفید

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض خرید لیزری سیاه و سفید

سلام خسته نباشید
    دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم
    سلام دوست من
    پرینتر های لیزری برای کارهای گرافیکی کیفیت بالایی ندارن. برای این کار من پرینتر های جوهر افشان کانن رو پیشنهاد می کنم
    مدل ip3600 و ip4840 الان حدود 200 تومنه اگر پیدا بشه
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام دوست من
    پرینتر های لیزری برای کارهای گرافیکی کیفیت بالایی ندارن. برای این کار من پرینتر های جوهر افشان کانن رو پیشنهاد می کنم
    مدل ip3600 و ip4840 الان حدود 200 تومنه اگر پیدا بشه
    موفق باشید
    چون استفاده ی مستمر ندارم و این موضوع واسه جوهرافشان مناسب نیست گفتم لیزری. حالا یه سوال که دارم اینه که رزولوشن چا واسه کاری که من می خوام خیلی تاثیر داره؟ مثلن 1200*1200 چقدر فرق داره با 600*600؟ بین اینا نظر شما چیه؟
    brother HL-2140
    Canon LBP6000
    brother HL-5340
    HP LaserJet P1006

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست من
    بنده در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات تخصصی نارم و بیشتر تجربه من مربوط به پرینت های جوهر افشانه.
    اما اگر هز چند روز یه خاموش و روشن هم بکنید پرینتر تون رو کافیه!
    ضمن اینکه پرینتر خود من یک ماه کلا خاموش بود و بعدش هیچ مشکلی براش پیش نیومد.
    امیدوارم دوستانی که در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات و تجربه دارن راهنمایی تون کنم.
    موفق باشید

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •