تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک فوری در مورد یک ایمیل مشکوک(کمکم کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9 کمک فوری در مورد یک ایمیل مشکوک(کمکم کنید)

سلام.
    من چند روز پیش یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بود شما برنده ی 250.000 دلار شده اید .چندتا سوال پرسیده بود در مورد سن .ایمیل . تلفن و اینا.من اینا رو جواب دادم که یه عکس واسم فرستاد که گفته بود این فرمم باید پر کنید و به همراه یکی از مدارک شناساییتون به دفتر فلانی ایمیل کنید. حالا میخوام بدونم که چیکار کنم؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز هیچوقت به این گونه ایمیل ها پاسخ ندین, هیچ نوع سازمانی یا شرکتی بدون بلیط قرعه کشی نمی کنه ! چیزی به نام Email Lottery وجود نداره.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از I Walk Alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوست عزیز از این ایمیل ها برای منم اومده یعنی برای خیلی ها میادش البته از طرف شرکت ایرانی نبوده اما کلا پیش خودت فکر کن رو چه حسابی باید 250 هزار دلار بهت پول بدن اگر میگفتن 1 دلار هم نباید باور کنی چه برسه به 250 هزار تا
    در ضمن اگر شرکتش تو ایران هستش ببین شماره تلفن و آدرسش چیه و آیا سایت معتبری داره یا نه و فعالیتشون چیه
    اما من که چشم بسته میگم سر کاریه

5. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واسه منم زیاد میاد :مرحله اول به سری اطلاعات میخواد.به این میگن اسمپر نمیدونم چی ولس یه گروه هایی برای کش رفتن هستند.

7. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چند سال پیش برا منم میومد مینوشت 1 میلیون دلار برنده شدی
    این ایمیلهارو برای همه میفرستن مرحله اول میگه برنده شدی مرحله دوم میگه مشخصاتتو بده مرحله سوم میگه فلان قدر پول به فلان حساب واریز کن تا برات جایزتو بفرستیم
    مرحله چهارمم اینه که پولو میفرستی میشینی پشت پنجره منتظر میشی تا جایزت بیاد
    مرحله پنجمم اینه که پولت میرسه بدست هکری که ایمیل بهت داده باهاش ساندیس میخره میره میشینه لبه دریا به ریشت میخنده

9. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جهت تایید حرف دوستان، شما تا توی قرعه کشی شرکت نکرده باشی، برنده هم نمیشی!!!

من یه زمانی برا لاتاری امریکا ثبت نام کرده بودم و چنین ایمیلی اومد که اره فلانی تو بردی....!! پک کن بیا امریکا....اونم دروغ بود چه برسه به این....

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

به احتمال 160 % کلاهبرداریه.آخه رو چه حساب باید همچین حماقتی بکنن؟این ...ها اول مشخصاتتون رو میگیرن بعد هم کلی پول ازتون میخوان.اگه کسی تونست اینطوری جایزه رو بگیره من حاظرم فی سبیل الله پولی که پرداخت کرده رو دو دستی تخدیمش کنم.تصورش رو بکنید حتی بیل گیتس هم این قدر ثروت نداره که بخواد اینطوری خیراتش کنه.روزی چند نفر ازین ایمیل ها میگرن؟تازه اگه واقعن این همه پول دارین،چه کاریه بذارین تو بانک،خدا رو چه دیدی شاید یه جایزه 30000‎...‎0‏ تایی بردید‎.‎واسه منم یه بار چند سال پیش اومده بود.من ساده هم که اون موقع هیچی هالیم نبود همه مشخصاتم رو واسش ایمیل زدم،ولی وقتی حرف پول رو وسط کشید دیگه خونم به جوش اومد;گفتم خوب هزینه رو از اون جایزه کم کنید بقیه ش رو بفرستید بیاد،گفتن که نمیشه هزینه ی انجام مراحل بانکی و این حرف هاست.خلاصه منم گفتم این پول رو تو بده تا آخر عمرت صفا کن،عوضش دعا به جون ما کن.فقط پشیمونم چرا مشخصاتم رو دادم.فکر کنم هکرها دادنش به جاسـوس.های خارجکی.میترسم فردا بیان ترورم کنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •