اگر چه نوکیا هنوز به اندازه RIM در گرداب مشکلات فرو نرفته، اما با سختی ها و دردسر های متعددی در بازار اسمارت فون ها روبرو است. البته این باعث نشده شرکت نوکیا دست از تلاش برای توسعه اسمارت فون های جدید و عرضه محصولات تازه بر دارد. Richard Kerris در مصاحبه با Neowin از برنامه های توسعه نوکیا در آینده نزدیک خبر داده است. اول اینکه در آینده نزدیک شاهد عرضه اسمارت فون های نوکیا توسط اغلب اپراتورهای موبایل آمریکا خواهیم بود و این داستان دیگر منحصر به AT&T و T-Mobile نخواهد بود. البته وی زمان دقیقی را برای این موضوع اعلام نکرده و تنها به این جمله بسنده کرد که: «این نمی تواند خیلی طولانی باشد.»
وی همچنین تاکید کرده که نوکیا در حال کار بر روی تکنولوژی PureView نوکیا ۸۰۸ است تا آن را بر روی ویندوزفون هایش هم عرضه نماید. و در خصوص چنین محصولی گفته است که «خیلی زود» شاهد آن خواهیم بود. از دیگر جزئیات اشاره شده در این مصاحبه، می توان ویندوز فون 8 را نام برد. وی معتقد است که اپراتورها انتخاب های بسیار متنوع و جذابی را در اختیار خواهند داشت، تا مردم را جذب نسخه بعدی این سیستم عامل کنند. همان طور که این شرکت سال گذشته با همراهی AT&T لومیا 900 را در آمریکا با قیمت باورنکردنی ۱۰۰ دلار ارائه کرد.
وی می گوید که نوکیا در سال گذشته بیش از هر سال دیگری در تاریخ این شرکت پتنت های مختلف ثبت داده است. نوکیا هم اکنون حدود ۳۰ هزار پتنت را در اختیار دارد که ۱۰هزارتای آنها فعال و در حال استفاده هستند. به گفته ریچارد کریس در کنار محصولات جاری و پتنت های فراوان موجود، بخش تحقیق و توسعه نوکیا تمام تلاش خود را می کند که طرح های کانسپتی همچون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بتوانند در آینده نزدیک به یک محصول مطمئن و دسترس پذیر در بازار تبدیل شوند.
آخرین صحبت ریچارد کریس هم این بود که نوکیا با محصولات جدیدی که در پاییز امسال عرضه می کند، راه برون رفت خود از مخمصه فعلی را باز خواهد کرد.