تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: جلوگیری از کپی شدن طرحم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض جلوگیری از کپی شدن طرحم

سلام
    من چند بار پیش اومده طرحم رو بردم برای چاپ و طرف کارم رو کپی کرده روی کامپیوتر خودش و بعدا دیدم در یک پروژه ی دیگه از بخشی از طرح من استفاده کرده !
    راهی هست که طرح از روی فلش مموری قابل چاپ باشه ولی طرف نتونه طرحم رو روی کامپیوتر خودش کپی کنه ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلاممن چند بار پیش اومده طرحم رو بردم برای چاپ و طرف کارم رو کپی کرده روی کامپیوتر خودش و بعدا دیدم در یک پروژه ی دیگه از بخشی از طرح من استفاده کرده !راهی هست که طرح از روی فلش مموری قابل چاپ باشه ولی طرف نتونه طرحم رو روی کامپیوتر خودش کپی کنه ؟
    سلام ،تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که روی فایلتون پسورد بگذارید،وقتی طرف میاد بازش کنه خودتون رمز رو وارد کنید.فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه!فقط یه نسخه ی بدون رمز داشته باشید که بعدا به دردسر نیفتید!

3. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون

روی سی دی چطور ؟ طرحم رو بریزم روی یک سی دی . فایلم قابل خواندن و چاپ باشه ولی نشه کپیش کرد .
    نرم افزاری هست که بشه این کارو کرد ؟ یه جور قفل گذاری روی سی دی
    نمی خوام پسورد بذارم . نمی خوام از اول بگم من به شما اعتماد نداشتم و پسورد گذاشتم می خوام اگه خواست کپی کنه خودش ببینه نمی شه .

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

فرمت فایلتون چیه؟اگه مثلا ‏pdf‏ باشه فکر کنم بشه از تنظیمات سند اختیارات رو محدود کرد.مثلا قابلیت پرینت،‏delete‏ و ... رو برداشت.‏از ‏properties‏ فایل هم از قسمت ‏permissions ‎‏ شاید بشه اجازه ی‎ ‎کپی کردن رو برداشت.‏خودتون امتحان کنید ،یه کپی از فایل رو بریزید تو فلش ،از اونجا راه دوم رو تست کنید.‏‎ ‎ضمنا در انجمن درخواست نرم افزار هم مطرح کنید.

6. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

2

تنها چیزی که تو اینترنت در این مورد پیدا میشه این سایته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یکسری فلش مموری خاص که قابلیت جلوگیری از کپی شدن فایل ها رو دارند میفروشه... که بعید میدونم امکان تهیه یکی از این ها رو داشته باشید
    در ضمن برای شما که میخوای از یکسری فایل تصویری محافظت کنی به نظر من حتی این ها هم به درد نمیخورند!! چون طرف خیلی راحت میتونه وقتی فایل ها رو باز کرده ازشون عکس بگیره

8. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فرمت .tif هست
    در ضمن برای شما که میخوای از یکسری فایل تصویری محافظت کنی به نظر من حتی این ها هم به درد نمیخورند!! چون طرف خیلی راحت میتونه وقتی فایل ها رو باز کرده ازشون عکس بگیره
    نه اشکال نداره پرینت اسکرین بکنه مشکلی نیست چون کیفیتش میاد پایین و چاپش دیگه براش ممکن نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •