تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: انتخاب مستدل بین Nicon P510 و Canon SX40 HS ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض انتخاب مستدل بین Nikon P510 و Canon SX40 HS ؟

دوستان سلام
    بعد از کلی تحقیق الان رسیدم به دو تا دوربین نیکون P510 و کانن SX40 HS .... خ.دم بیشتر به نیکون مایلم شما اگر راهنمایی کنید ای اساتید محترم ممنون میشم... فقط خواهش میکنم دقیق و مستدل باشه خودم به تفاوت زوم اپتیکال و مگاپیکسل متفاوت اینها آگاهم .... .... شنیدم نیکون عکساش زرد میشه آیا این درسته ؟ اگر کسی این دوربینو داره راهنمایی کنه لطفا" در ضمن از نظر قیمت بهم نزدیکن 30 تومنی نیکون گرونتره فقط....

نظرتون رو در مورد سونی HX20 هم بفرمایید ممنون میشم

با تشکر
    Last edited by DOZD_DEL; 10-07-2012 at 13:52.

داره خودمونی میشه haniballecter1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    بعد از کلی تحقیق الان رسیدم به دو تا دوربین نیکون P510 و کانن SX40 HS .... خ.دم بیشتر به نیکون مایلم شما اگر راهنمایی کنید ای اساتید محترم ممنون میشم... فقط خواهش میکنم دقیق و مستدل باشه خودم به تفاوت زوم اپتیکال و مگاپیکسل متفاوت اینها آگاهم .... .... شنیدم نیکون عکساش زرد میشه آیا این درسته ؟ اگر کسی این دوربینو داره راهنمایی کنه لطفا" در ضمن از نظر قیمت بهم نزدیکن 30 تومنی نیکون گرونتره فقط....

نظرتون رو در مورد سونی HX20 هم بفرمایید ممنون میشم

با تشکر
    سلام دوست عزیز اگه تحقیق کردین میدونین این گروه از دوربینا مربوط میشه به سری اس ال آر لایک. یعنی زوم بالا با کیفیت عکس متوسط.
    اگه کیفیت بهتر بخوای باید بری سراغ دوربینای با زوم پایین تر مثل کنون G12 و یا سری نکس سونی. بهتر ازاینها هم دوربینای حرفه ای هستش که قیمتش بالاتر از اون چیزی هست که شما در نظر گرفتین.
    G12 کمی گرونتر از sx40 هست و نکس سی 3 هم همون حدودای sx40قیمت داره با لنز کیت 18-55.
    اما اگه همون اس ال آر لایک (DSLR Like) میخوای به FZ150پاناسونیک هم فکر کن. من نه باهاش کار کردم و نه کیفیتش رو بررسی کردم اما تو سایتا و فروما خوندم به نظر گزینه خوبی میاد. قبل از تغییر عقیده منم قصدم خرید بین sx40 و FZ150 بود.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •