کسی هست که بدونه میشه در ماشینهایی مثل پژو که با مادون قرمز روی کلیدشون باز وبسته میشن رو بدونه با گوشی های اینفرارد دار یا بلوتوث دار
کسی هست که بدونه میشه در ماشینهایی مثل پژو که با مادون قرمز روی کلیدشون باز وبسته میشن رو بدونه با گوشی های اینفرارد دار یا بلوتوث دار
نوشته شده توسط ali4561m
با بلوتوث كه نه ولي با اينفرارد فكر كنم ميشه !!
اگه ممکنه لینکشو بگو که دانلود کنم برای3650
هنوز مطمءن نيستم ولي اگه پيدا كردم برات ميزارم
سلام
خيلي وقته پيش يه نرم افزار بود به اسمهremote irda و براي كنترل تلويزيون بكار ميرفت روي 6600كار ميكرد اينكه رويه 3650يا قبليا كار كنه امتحان نكردم بيشتر كد ريموت تلويزيون ها توش بود حالتي هم بود كه مثلا مجموع كدهاي تلويزيون و چند دستگاه ديگه مثله ضبط و وي سي دي و رسيور رو ميتونست دريافت كنه و اون كد ها رو اول ذخيره كنه بعدش نشون بده Megaupload,چند سايت ديگه داشتن كه با سيرچ ريموت مينوني پيداش كني ولي براي دادن كد يا ارسال اون به سنسور گيرنده مثلا ماشين فاصله در حد 20 سانتيمتره.فروم جي اس ام عرب(مصر) هم يه وقتي داشتش.چيزه ديگه يادم نيس ولي فكر كنم به راحتي از مغازه هاي پاساژ علاالدين يا مغازه هاي محلي ميتوني پيدا كني به شرطي يه ارشيو 1/5 يا 2 ساله داشته باشن. ولي واسه اين كار يه دستگاه ديگه اومده بود كه سارقين( بلا نسبت همه-رويم به ديوار) كلاس بالا ازش استفاده ميكردن ولي مدت هاست ديگه تو جمهوري نميبينم.!
ايول به همههههههههههههه
ميشه راه بالا رفتن از ديوار مردم از طريق موبايل را به من بدين
(قول مي دم باهاش كار بدي نكنم)
موبايل رو بنداز گردنت از ديوار برو بالا
نكته:اينجا انجمن متفرقه نيست كه به شوخي ميگيري
پس یعنی شما جدی جدی می خواهی قفل ماشین را با موبایل و صد البته بدون اجازه باز کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم دارین شوخی می کنین
عزيز من ايشون يه سوال كردن جواب خواستن حالا از رو كنجكاوي يا يه چيز ديگه اگه به نظر شما منطقي نيست جوابشو بدين اگه منطقي باز جوابشو بدين
انجمن موبايل براي شوخي نيست عزيز من
فکر نکنم بشه آخه اینا هرکدوم یه سریال مخصوص داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)