معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه قرار بود دولتیها و بانکها با انتقال میزبانی به داخل علاوه بر افزایش امنیت، بازار دیتاسنتر خصوصی را نیز رونق بخشند، گفت: اغلب بانکها و وزارتخانهها برای خود دیتاسنتر دارند.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، پس از الزام انتقال میزبانی خدمات ارتباطی و مخابراتی دستگاههای دولتی و بانکها به داخل کشور، آمار اعلام شده حاکی از انتقال 96 درصد میزبانیها به داخل کشور است و قرار بود دولتیها با سپردن میزبانی اطلاعات خود به دیتاسنترهای داخلی، بازار دیتاسنتر بخش خصوصی را رونق بخشند، اما به گفته دارندگان بزرگترین دیتاسنترهای خصوصی، دولتیها اطلاعات خود را به این دیتاسنترها نیاوردهاند.
علی حکیم جوادی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در این خصوص اظهار داشت: برخی از این دستگاهها، اطلاعات خود را به دیتاسنترهای موجود در کشور (خصوصی یا نیمه خصوصی) سپردهاند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر تمام دستگاهها برای خود به نوعی دیتاسنتر دارند، بانکها هم برای خود دیتاسنترهائی داشتند، اما به دلیل نگرانی، میزبانی را در خارج کشور قرار داده بودند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: از سال گذشته اکثر دستگاهها روی موضوع دیتاسنتر سرمایهگذاری کردهاند و الان وزارتخانهای نیست که دیتاسنتر نداشته باشد.
وی در پاسخ به این سؤال خبرنگار فارس که پرسید "اما میزبانی بسیاری از بانکها در خارج از کشور بود"، گفت: در سال گذشته به گفته آقای قنبری (عضو هیئت مدیره بانک ملی)، بانکهای کشور 800 میلیارد تومان در حوزه IT سرمایهگذاری کردهاند که بخش عمده آن در سختافزار و دیتاسنتر است و تمامشان برای خود، دیتاسنترها عظیم ساختهاند و به نظر میرسد بانکها مشکل دیتاسنتر نداشته باشند.
حکیم جوادی گفت: بخشهای دولتی نیز، اطلاعات خیلی محرمانهشان را در دیتاسنترهای خودشان نگهداری میکنند.