تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: خرید سیستم با 700000

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض خرید سیستم با 700000

سلام
    یکی از دوستام می خواد یه سیستم ببنده
    کاربردش هم بازی هست
    مادربرد ترجیحاً از برند های Asus ، Gigabyte و MSI باشه با سوکت 1155
    یه هارد 1 ترا هم داره + LCD

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

MB:MSI P67-C45=180.000
    CPU:Intel Pentium G840=155.000
    RAM:Kingmax 2x2gb 1333=45.000
    VGA:Sapphire HD 6770=185.000
    ODD:Lite-On 24x=30.000
    CASE:Green MAGNUM2=65.000
    PSU:Green GP-535=80.000
    ALL=715.000
    چیپ P67 هم و پاور واسه این سیس خوبه بعدا میشه قطعات رو اور و سیس رو لایو کرد...

3. 3 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از ASUS هم می تونید مادربردی رو پیشنهاد بدید ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

MB:MSI P67-C45=180.000
    CPU:Intel Pentium G840=155.000
    RAM:Kingmax 2x2gb 1333=45.000
    VGA:Sapphire HD 6770=185.000
    ODD:Lite-On 24x=30.000
    CASE:Green MAGNUM2=65.000
    PSU:Green GP-535=80.000
    ALL=715.000
    چیپ P67 هم و پاور واسه این سیس خوبه بعدا میشه قطعات رو اور و سیس رو لایو کرد...
    عزیز شرمنده ولی قیمت های شما اصلا به روز نیست!! نمیدونم جرا! من قبل گرونی یعنی 2000 شدن دلار 6750 سافایر رو 180 خریدم!!6770 قیمت کردم بالای 200 بود
    اصلا قیمتایی که اینجا دوستان میدن خنده داره.

در مورد مادبورد هم دوستان رفته بودن موجود نداشتن.خودم هم گشتم نبود!! بجاش GIGABYTE H61 M USB3 با قیمت کمتر میشه برداشت ولی 2 تا اسلات رم دارد و قابلیت اور جالبی ندارد

کارت گرافیک رو میشهSapphire HD 5670 1GB GDDR5 هم برداشت در صورتی که میخواهید کمتر هزینه کنید.ولی پیشنهاد نمیکنم!

نکته جالب تر هزینه ی این سیستم طبق قیمت های داده شده 740 میشه نه 715!! لطفا بیشتر دقت کنید.

پاور هم ترجیحا بگردید از سری US گرین بگیرید نه EU. نوع اولی 50 ماه ولی دومی 35 ماه گارانتی دارد.کیفیت اولی هم بیشتره.هزینه هم چند تومان بیشتر نمیشه.ولی متاسفانه اکثرا EUدارند.
    Last edited by امير موسر; 09-07-2012 at 19:49.

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در مورد مادبورد هم دوستان رفته بودن موجود نداشتن.خودم هم گشتم نبود!! بجاش GIGABYTE H61 M USB3 با قیمت کمتر میشه برداشت ولی 2 تا اسلات رم دارد و قابلیت اور جالبی ندارد
    به جای این برد گیگا می شه asrock h61 icofe برداشت که هم ارزونتره و هم امکانات بیشتری داره. اگه روی برند خاصی مثل ایسوز و گیگا که الکی گرونن (تو این گرونی گرون در گرون) تاکید نداشته باشیم می شه نتیجه بهتری گرفت. من خودم یک ماه پیش MSI PH61A رو 132 تومن خریدم که قیمت خوبی داشت در صورتی که برای برد ایسوز با همون امکانات باید 170 می دادم.
    گرافیک هم xfx ارزونتره اگه گیر بیاد.

8. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز شرمنده ولی قیمت های شما اصلا به روز نیست!! نمیدونم جرا! من قبل گرونی یعنی 2000 شدن دلار 6750 سافایر رو 180 خریدم!!6770 قیمت کردم بالای 200 بود
    اصلا قیمتایی که اینجا دوستان میدن خنده داره.
    په!
    فکر میکردم گرونترم گفتم نمیدنم شما کجا پرسیدی ولی من بیشترکاربرایی که دیدم کارت گرافیک رو در همین حدود 190 پیدا میکردند شما رو نمیدونم...
    جمع زدن هم خوب بله اشتباه من بود
    خریدن مین ایسوس بخاطر گرونیش توصیه نمیشه همین مین msi با چیپ p67 از همه بهتره!
    مین رو هم نمیدونم درست میگید یا نه(موجود بودنش)(خود کاربر هم بگرده دنبالش)
    ولی اگه موجود نبود میشه ASRock h61 icafe بجاش گرفت که ارزش خرید خیلی بهتری نسبت به گیگابایت داره!اصلا رو برند حساس نباشید.

10. 2 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به جای این برد گیگا می شه asrock h61 icofe برداشت که هم ارزونتره و هم امکانات بیشتری داره. اگه روی برند خاصی مثل ایسوز و گیگا که الکی گرونن (تو این گرونی گرون در گرون) تاکید نداشته باشیم می شه نتیجه بهتری گرفت. من خودم یک ماه پیش MSI PH61A رو 132 تومن خریدم که قیمت خوبی داشت در صورتی که برای برد ایسوز با همون امکانات باید 170 می دادم.
    گرافیک هم xfx ارزونتره اگه گیر بیاد.
    MSI رو قبول دارم ولی این گیگابایته هم خیلی خوبه.مگه این ازراک H61 چی بیشتر دارد؟؟ بجز اون4 تا اسلات رم
    تو ریویو ها هم این گیگابایته بهتر از ازراک بوده

په!
    فکر میکردم گرونترم گفتم نمیدنم شما کجا پرسیدی ولی من بیشترکاربرایی که دیدم کارت گرافیک رو در همین حدود 190 پیدا میکردند شما رو نمیدونم...
    جمع زدن هم خوب بله اشتباه من بود
    خریدن مین ایسوس بخاطر گرونیش توصیه نمیشه همین مین msi با چیپ p67 از همه بهتره!
    مین رو هم نمیدونم درست میگید یا نه(موجود بودنش)(خود کاربر هم بگرده دنبالش)
    ولی اگه موجود نبود میشه ASRock h61 icafe بجاش گرفت که ارزش خرید خیلی بهتری نسبت به گیگابایت داره!اصلا رو برند حساس نباشید.
    190 تومان!!؟
    نمیدونم شاید تهران بودن فرقی داشته.وگرنه عمرا بتونین به این قیمت پیدا کنید.اونم با برند سافایر.
    حتی تو سایت های اینترنتی هم این قیمت نیست
    این مادربورده گیگابایتی که گفتم تو ریویو های سایت New egg از ازراک بهتر بوده...
    اتفاقا MSI هم مارک خوبیه.ولی ایسوز رو تو این رنج اصلا پیشنهاد نمیکنم!

آقا تو رو خدا تو همین سایت میهن مارکت برو ببین زده 220!
    تازه معمولا یا موجود ندارن یا گرون ترن.من که 6750 گرفتم.6770 هم 225 همچین چیزی قیمت دادن.شایدم بالاتر...
    Last edited by امير موسر; 09-07-2012 at 20:11.

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

MSI رو قبول دارم ولی این گیگابایته هم خیلی خوبه.مگه این ازراک H61 چی بیشتر دارد؟؟ بجز اون4 تا اسلات رم
    تو ریویو ها هم این گیگابایته بهتر از ازراک بوده

از نظر یه سایت بهتر بوده ولی چون چیپ هر دوتاش h61 هست پس مادربرد ارزونتر و با امکانات تر ارزش بیشتری داره ( ازراک هم برند بی کیفیتی نیست ولی تو ایران خوب جا نیفتاده)امکانات اضافیش اینان: کارت صدای آنبورد بهتر، 4 اسلات رم، پورت hdmi و همچنین sata3 و با قیمت کمتر

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا گذر از همه ی این ها این قیمتایی که دادم اخر برمیگرده به جایی که صاحب تاپیک میشینه
    به خودم من قبلنا I3 2100 پیشنهاد دادن و میگفتن که 210 تومن بگیر رفتم پرسیدم تو شهرمون 250-260 تومن بود!
    در ضمن تو میهن مارکت اون قسمت فقط یک فروشگاه بود ولی یه نفر میتونه تو چندین فروشگاه بگرده
    تو لیون کامپیوتر XFX زده 190 تومن!سافایر قیمت نداشت!
    نهایتش میشه سافایر 5770 رو برداشت که ارزش خرید بیشتری داره : دی

14. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از نظر یه سایت بهتر بوده ولی چون چیپ هر دوتاش h61 هست پس مادربرد ارزونتر و با امکانات تر ارزش بیشتری داره ( ازراک هم برند بی کیفیتی نیست ولی تو ایران خوب جا نیفتاده)امکانات اضافیش اینان: کارت صدای آنبورد بهتر، 4 اسلات رم، پورت hdmi و همچنین sata3 و با قیمت کمتر
    درسته.البته بک مدل دیگه هم بهم قیمت دادن ولی مدلش یادم رفته...از همین گیگیا.از این بهتر بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •