سلام عرض می کنم خدمت دوستان واساتید محترم یک هارد 320 دارم که بالا میاد اطلاعاتش هم هست ولی نه کپی می کنه نه کات البته فقط اطلاعات رو نشون میده اجرا نمی کنه وپارتیشن بندی هم نمیشه کرد خواهشا راهنماییم کنیید بدسکتورگیری کردم خوب نشدباتشکرفراوان ازشما
سلام عرض می کنم خدمت دوستان واساتید محترم یک هارد 320 دارم که بالا میاد اطلاعاتش هم هست ولی نه کپی می کنه نه کات البته فقط اطلاعات رو نشون میده اجرا نمی کنه وپارتیشن بندی هم نمیشه کرد خواهشا راهنماییم کنیید بدسکتورگیری کردم خوب نشدباتشکرفراوان ازشما
Last edited by tamirat91; 08-07-2012 at 20:15.
با سلام آیا هیچ کس تواین انجمن نیست که مارو کمی راهنمایی کنه خواهشا جواب بدید خیلی فوریه خیلی ممنونم از لطفتون
یعنی در ویندوز هیچ نرم افزاری رو نمیتونید اجرا کنید ؟
با نرم افزار hdd regenerator تست کردین چه اتفاقی افتاد بدسکتورهارو تونست ریکاوری کنه ؟
رو نصب ویندوز میرید چه اتفاقی میفته
سلام هیچ نرم افزاری کار نمی کنه با نرم افزار مذکورهم بدسکتورگیری کردم ارور داد وویندوز هم نصب نمیشه باتشکر
هارد در بایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز نمیره و بوت هم نمیتونید بکنید
اگه اینطوره اول از همه بایوس مین رو دیفالت کنید و بهتره آپدیت هم بشه
و سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید
اگه درست نشد به نظر من مشکل از بافر هارد میتونه باشه
خب بافر هارد را باید چطوری تعمیر کرد
مطمئن نیستم حدس میزنم ولی از روی علائمی که گفتین میتونه از این مورد باشه
هاردتون زیاد داغ نمیکنه یا صدایی ازش نمیاد ؟ موتور هارد کار میکنه ؟ باید یک لرزش خفیف داشته باشه
باید بدید بیرون اینکارو بکنن شما وسایلشو ندارین
سلام چه وسایلی می خواد فک رکنم داشته باشم فقط راه حل رابرام بگید وسایلشم نبود تهیه می کنم
سوالات منو جواب ندادین اونارو هم جواب بدین
تو پستم است
هارد بطور معمول کار می کنه وهیچ جاش هم داغ نمی کنه صداهم نمی ده موتور هارد همکار می کنه هارد دیتکت میشه فقط پارتیشن بندی نمیشه ویندوز روش نصب نمیشه واطلاعاتش رو نمیشه کپی وکات کردباتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)