تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل یوزر اکانت ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مشکل یوزر اکانت ویندوز

با سلام
    مدتی که بعد از روشن کردن و بالا امدن ویندوز
    پنجره باز میشه و در خواست user &pass میکنه
    من فقط یک اکانت دارم لطفا راهنمایم کنید که چطور ای پنجره رو حذه کنم
    در ضمن اکانتم پسوورد نداره
    و حالت ادمین
    خواهش میکنم راهنمایی کنید
    Last edited by mohammadreza465; 07-07-2012 at 20:33.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

این رو انجام بدید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به قسمت "شما به قسمت Network connection بروید روی local area... راست کلیک کنید" دقت کنید. فکر کنم اینو بخونید حل بشه مشکلت تو لینک.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منوی run اجرا کنید داخلش دستور control userpasswords2 رو وارد اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه تیک گزینه Users must enter a user name and password to use this computer رو بردارین تایید کنید بیاین بیرون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این پست حذف شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض تقاضای راهنمایی مجدد

منوی run اجرا کنید داخلش دستور control userpasswords2 رو وارد اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه تیک گزینه Users must enter a user name and password to use this computer رو بردارین تایید کنید بیاین بیرون

ببخشید دوست بزرگوار
    من به این قسنت رفتم و متاسفانه با کارهایی کردم برای رفتن مجدد به این قسمت از من پسوورد می خواد
    فکر کنم به بقیه تنظیماتشم دستکاری کردم
    ممنون میشم اگه بگید چه کار کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما اگر منظورتون این باشه که به صورت اتومات وارد ویندوز بشین باید منوی run ابتدا همینطور که گفتم اجرا کنید بعدش داخلش دستور control userpasswords2 رو بزنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل شماره 1 تیک گزینه مورد نظر بردارین طبق شماره دو روی دکمه apply کلیک کنیدطبق شماره 3 تو کادری که باز میشه تو قسمت اولشuser خودتون که پسورد داره تو ویندوز وارد کنی تو کادر دوم سوم هم پسورد ویندوزوارد کنید تایید کنید روش دیگه هم استفاده از فایل هات فیکس پایین که قراردادم دانلود کنید اجراش کنید طبق ویزاردپیش برین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض تشکر از شما اقای جعفریان

[QUOTE=jafarian;7092081]شما اگر منظورتون این باشه که به صورت اتومات وارد ویندوز بشین باید منوی run ابتدا همینطور که گفتم اجرا کنید بعدش داخلش دستور control userpasswords2 رو بزنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل شماره 1 تیک گزینه مورد نظر بردارین طبق شماره دو روی دکمه apply کلیک کنیدطبق شماره 3 تو کادری که باز میشه تو قسمت اولشuser خودتون که پسورد داره تو ویندوز وارد کنی تو کادر دوم سوم هم پسورد ویندوزوارد کنید تایید کنید روش دیگه هم استفاده از فایل هات فیکس پایین که قراردادم دانلود کنید اجراش کنید طبق ویزاردپیش برین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE ممنونم از کمکتون ولی پسوورد نداره وینوزم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پنجره قسمت پسورد وقتی که بالا میاد بصورت تم کلاسیک تبدیل شده ؟ اگر غیر ازاینه برنامه Reset Windows Password که آموزش این برنامه رو اینجا قرار میدم طرز کارشم خیلی ساده برای اینکار شما احتیاج به یک فلش دارین ابتدا برنامه WinSetupFromUSB رو دان کنید ورژن بتاش بعدشم برنامه لینک دوم دان کنید وقتی دان شد ازحالت فشرده خارجش کنید بعد فلش خودتون فرمت کنید برنامه WinSetupFromUSBاجرا کنید طبق شماره 1 گزینه مورد نظر فعال کنید طبق شماره دو مسیر فایل iso برنامه ای که از لینک دوم دانلودش کردین ازحالت فشرده خارجش کردین به این برنامه بدین بعدم طبق شماره 3 روی گزینه GO کلیک کنید تا کارتموم بشه درمرحله بعد سیستم ریست کنید از طریق بوت فلش بالا بیاین بعدش وقتی که وارد محیط این برنامه برای برداشتن پسورد شدین طبق شکل دوم طبق شماره 1 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم گزینه register انتخاب کنید سریال پایین به برنامه بدین باید خط فاصله هم گذاشته بشه تو قسمت name هم یک اسم از خودتون بدین وقتی که رجیستر شد طبق شماره دو اکانت خودتون که روش پسورد داره رو انتخاب کنی با کلیک کردن موس طبق شماره 3 روی گزینه reset کلیک کنید بعدشم کار تموم میشه طبق شکل 4 روی گزینه restart کلیک کنید بعدش احتمالا حذف بشه اما اگر غیر اینه همونطور که گفتم قسمت پنجره پسورد به صورت کلاسیک دراومده عکسش اینجا بزارین.

24013-8EVX0-XT8EV-9QY3O

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •