سلام به همه ی برو بچه های پی سی ورلد .gif)
من قصد دارم یه سری مسابقات جنگ های صلیبی 1 راه بندازم که امیدوارم استقبال بشه و مثل مسابقات کانتر استرایک نشه !!
برای شرکت در مسابقات باید نرم افزار گیم رنجر را داشته باشید ک حجمش هم خیلی کمه
اگر این نرم افزار را ندارید از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید !
ولی قبلش باید اسم خودتون رو که در بازی هم از آن اسم استفاده میکنید را در این جا بنویسید.
بعد از اینکه 8 نفر ثبت نام کردند آن ها را دو به دو با هم یار می کنیم (به طور شانسی)
کسی هم نباید اعتزاض کنه که من نمیخوام با این باشم یا ... اینطوری هم بازی خودشو خراب میکنه هم بازی بقیه رو .gif)
و اما قوانین بازی : (حتما حتما حتما حتما حتما بخوانید !!!)
1. استفاده از چیت ممنوع می باشد و اگر کسی از چیت استفاده کند از بازی kick می شود
2. مسابقه موقعی به پایان میرسه که یک تیم حذف شود
3. برگزاری مسابقات جنگ های صلیبی 1 (تابستان 91 ) فقط و فقط در این تاپیک برگزار می شود و نه در جای دیگر
4. از حرف زشت زدن و توهین به یکدیگر بپرهیزید
5. اگر نمی توانید برنامه خود را مطابق زمان برگزاری مسابقه تنظیم کنید لطفا ثبت نام نکنید
6. اگر یک نفر از یک تیم به هر دلیلی از بازی بیرون بیاید کل تیم از بازی حذف می شود
7. نیم ساعت یا یه ربع قبل از شروع مسابقه حتما حتما حتما در سرور مسابقه حضور داشته باشید
خب حالا طریقه وصل شدن به سرور مسابقات :
ابتدا با نرم افزار گیم رنجر یه اکانت برای خود بسازید
سپس به سرور ما که 1 ساعت قبل از شروع مسابقه ساخته می شود وصل شوید :
مشخصات سرور مسابقات :
Host : (R)ouzbe(H) Discription : P30world Competition
رمز سرور :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا چند تا نکته :
من هم با یک تیم (به صورت تصادفی) یار می شوم اما بازی نمیکنم و سریع ساختمان اصلی خودم رو خراب میکنم اینطوری
میتونم به راحتی بازی تیم ها را نگاه کنم وامتیازت رو ثبت کنم
تیم های بازنده دوباره با هم بازی می کنند تا بالاخره یک دو تیم بین برنده ها و بازنده معلوم شود
البته این مسابقات جوایز ناقابلی برای تیم های اول و دوم در نظر گرفته است
اگه کسی بعد از 8 نفر ثبت نام کرد برای دور بعدی مسابقات انتخاب می شود
قسمت های قرمز رنگ خیلی مهم هستند پس دوباره آن ها را بخوانید
اگر سوالی هست در خدمتم