تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درد روی پا موقع شوت زدن

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض درد روی پا موقع شوت زدن

سلام به همه دوستان....
    من تو رشته فوتسال فعالیت میکنم....
    حدودا 1 ماهه پیش .... میخواستم توپ رو شوت کنم که دفاع حریف توپ رو زد منم با همون قدرت که میخواستم توپ رو شوت کنم پای اون رو شوت کردم طوریکه انگشت کوچیکه پام از جا در اومد ..... الان موقع دویدن یا پاس دادن خوبه پام ولی همین که میخوام شوت بزنم دردی میاد روی پام که تا 5 دقیقه هستش بعد دوباره آروم میشه ....ولی واقعا اذیت میکنه نمیدونم چیکارش کنم .. نمیخوام از آمادگی بدنیم دور بشم ولی این پا یکم کار رو سخت کرده موقعی که میخوام ضربه تمام کننده بزنم.
    از دوستان میخوام کمک کنن ببینم علت چیه و راه درمان چیه ؟؟
    ممنون .

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان....
    من تو رشته فوتسال فعالیت میکنم....
    حدودا 1 ماهه پیش .... میخواستم توپ رو شوت کنم که دفاع حریف توپ رو زد منم با همون قدرت که میخواستم توپ رو شوت کنم پای اون رو شوت کردم طوریکه انگشت کوچیکه پام از جا در اومد ..... الان موقع دویدن یا پاس دادن خوبه پام ولی همین که میخوام شوت بزنم دردی میاد روی پام که تا 5 دقیقه هستش بعد دوباره آروم میشه ....ولی واقعا اذیت میکنه نمیدونم چیکارش کنم .. نمیخوام از آمادگی بدنیم دور بشم ولی این پا یکم کار رو سخت کرده موقعی که میخوام ضربه تمام کننده بزنم.
    از دوستان میخوام کمک کنن ببینم علت چیه و راه درمان چیه ؟؟
    ممنون .
    دوست عزیز اصولا دردهایی که در اثر ضرب دیدگی ایجاد می شوند درمانی بجز مسکن و ضد التهاب و گذشت زمان ندارند . البته نرمش و در مواردی فیزیوتراپی می توانند کمک کننده باشند . در هر صورت بهتره که توسط یک ارتوپد بررسی شوید

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

مرسی دوست عزیز واسه پاسخ ..... یعنی فیزیو تراپی واسه استخوان هم خوبه ؟؟؟؟ من فکر میکردم فیزیوتراپی واسه ماهیچه و کشیدگی اون هست !!!!! به هر حال مرسی از راهنماییت حتما میرم پیش ارتوپد

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستمون که جوابتون رو داد - اما به عنوان یه فوتسالی میگم تا وقتی پات خوبه خوب نشده با اون پا شوت نزن با اون یکی شوت بزن - چون اکثرا فوتسالیست ها دو پا هستن --- من خودم تو یک ماه پیش اصلا با پا راست شوت نزدم تا خوب بشه - اینجوری هم از تمرین عقب نمیمونی هم روند بهبودیت تازه بهتر هم میشه

6. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی دوست عزیز واسه پاسخ ..... یعنی فیزیو تراپی واسه استخوان هم خوبه ؟؟؟؟ من فکر میکردم فیزیوتراپی واسه ماهیچه و کشیدگی اون هست !!!!! به هر حال مرسی از راهنماییت حتما میرم پیش ارتوپد
    بله درسته فیزیوتراپی عمدتا روی ماهیچه ها و تاندونها تاثیر دارد ولی عمده دردهای ضرب دیدگی نیز در اثر آسیب ماهیچه ای می باشد . در مورد استخوانها نیز تقویت ماهیچه ها کمک کننده می باشد چون این ماهیچه ها هستند که سیستم استخوانی را در بر دارند و حمایت می کنند و خیلی وقتها با تقویت عضلات یک ناحیه به کاهش آسیب غیر عضلانی نیز کمک می شود مانند فیزیوتراپی در کمر درد ها و یا استفاده از فیزیو ترالپی در بعد از درمان شکستگی ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •