درود
تا آنجايی كه من اطلاع دارم(از آيپي بر ميآمد) دستكم مركز و جنوبغرب اين اپراتور بهطور مستقيم از مخابرات پهناي باند نميگيرد. و همانطور كه ميدانيد پهناي باند فروشي مخابرات متقارن است؛ يعني 100مگابيت دريافت 100ارسال(12.5مگ دانلود و 12.5آپلود) و به همين نسبت. اما به تصريح قانون و ماده 16 مصوبه22/04/81 شوراي عالي اداري ماده 16- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد متناسب با توسعه سيستمهاي كامپيوتري باشد و باتوجه به آخرين ويرايشهاي سختافزاري وايمكس، اين خدمات نزديك به تقارن است و خدمات مبيننت خارج از ضابطه است.چرا كه با استانداردهاي جهاني سازگار نيست(1).
من متن زير را به نماينده جنوبغرب(اهواز) ارسال كردم؛ شما نيز با ارسال آن به مسئول و نماينده ناظر قوهقضائيه(ارتباطات راديويي) در اين طرح مشاركت كنيد.
به اميد اينترنتي بدون احساس نياز نظارت
در پايان پيامتان حتماً شماره هشترقمي اشتراك مبيننت، منطقه دريافت سيگنال و نامو نامخانوادگي را ذكر كنيد.
نمونه نامه:
با سلام
بنده دو ماه است كه از خدمات وايمكس شركت مبين نت استفاده ميكنم كه برخلاف استانداردهاي تبيين شده خدمات آپلودي نه متقارن كه نزديك يك به هشت و ده براي وايمكس درنظر گرفته. بدينوسيله و بدليل مغايرت با بند 16 مصوبه دولت الكترونيك شوراي عالي اداري تقاضاي پيگيري و اصلاح مورد مصرّح قانون را دارم.طبق استاندارد جهاني و آخرين ويرايشهاي آن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفي بيرگاني
شماره اشتراك12345678
اهواز منطقه شهرك قائم
جهت تسريع در ارسال نامه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كنيد.
در سلامت و شاديو آزادي