تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: استفاده از لپتاپ با باتری یا بدون باتری(برق مستقیم)؟(لطفا راهنمایی بفرمایید که گیج شدم!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض استفاده از لپتاپ با باتری یا بدون باتری(برق مستقیم)؟(لطفا راهنمایی بفرمایید که گیج شدم!)

سلام

دوستان من لپ تاپم 24ساعت روشن هست چون همیشه روی دانلود هست(ممکنه در یه هفته فقط 1یا2بار خاموشش کنم!)
    حالا میخواستم ببینم:
    1.باتری لپ تاپم رو دربیارم و بذارمش کنار و از برق مستقیم استفاده کنم؟
    2.یا اینکه باتری لپ تاپ رو درنیارم؟(وقتی شارژش 99یا100 درصد میشه شارژرش رو از برق بکشم و وقتی 10درصد میشه شارژرش رو به برق بزنم تا 100بشه و این روند رو ادامه بدم)
    3.یا اینکه باتری داخل لپ تاپ باشه و همیشه شارژرش تو برق باشه؟
    4.یا ... ؟
    لپ تاپم هم سونی هست.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آخه هرکسی یه چیزی میگه:(
    Last edited by aref10; 06-07-2012 at 11:10.

2. 2 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام این که به طور ممتد باطری رو شارژ میکنی کار اشتباهیه و حدود 6 ماه تا یک سال با این شرایط ادامه بدی باید فکر یه باطری نو باشی ، با توجه به برند لپ تاپت احتمالا نرم افزاری باید موجود باشه که بتونی دستور بدی که سیستمت مستقیم از برق شهری استفاده کنه و واسط باطری حذف بشه برای لپ تاپ های Dell نرم افزار Dell Battey Meter همچین قابلیتی داره ، البته با خارج کردن باطری و اتصال مستقیم به برق هم مشکل حل میشه ولی کافیه فقط برق قطع بشه یا سیم آداپتور از لپ تاپ جدا بشه احتمال آسیب رسیدن به لپتاپ خیلی زیاده.

4. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز باتری لپ تاپ باید حداقل هفته ای یکبار پرو و خالی بشه
    مدل لپت تاپ شما چیه ؟
    اگه اخیرا اونو خریدید نمیخواد نگران باشید چون این باتری ها مثل باتری های موبایل نیستند که اگه همش تو شارژ باشند خراب بشن و اینا لیتیومی هستن و به شارژ اولیه هم نیاز ندارند و حتی بعد از 100 % شدن دیگه برق یه راست وارد سیستم لپ تاپ میشه و اینکه شما باتری رو در بیارید یا در نیارید فرقی به حال شما نداره ولی اگه باشه بهتره ممکنه سیم اداپتور تکون بخوره و برق وارد لپ تاپ نشه و لپ تاپ خاموش بشه
    مرگ سیستم های کامپیوتری برق رفتن هست!!!!
    در ضمن این باتری های یه سیستم پیش بینی دارن و شما نباید باتری 100% رو بزاری بشه 80 بعد دوباره بزنی به شارژ و 100 کنی اونو
    ولی گاهی اوقات پیش میاد که میخواید برید سفر و باید باتری 80% رو 100 کنید و بهتره که 100% کنید ولی پس از بازگشت از سفر باتری لپ تاپ رو صفر کنید (( تا جایی که آلارم شارژ مجدد بده)) مثلا 5 یا 10% بعد اونو بزارید تو شارژ تا 100% کامل بشه و سنسور پیش بینی اون دوباره کالیبریت یا تنظیم بشه

6. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لپ تاپم جدید هست vaio مدل vpceh
    فرشید جان درست متوجه منظورت نشدم ،منظورم اینه که بین موردهایی که من نوشتم نظر شما مورد 2 هست یا 3 ؟ یا نظرتون غیر از این موارد هست؟

راستی فک کنم مورد 1 رو کسی تایید نمیکنه چون ممکنه به قطعات آسیب برسه،درسته؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مورد 1 ریسکه...اگه لپ تاپ رو تکون نمیدید و مطمئن هستید که برق هم کم و زیاد نمیشه خب باتری رو 40% شارژ کنید و باتری رو دربیارید
    ولی بهتره که باتری روی سیستم باشه
    برنامه battery care رو یا برنامه ی مشابه که سونی روی لپ تاپ هاش میزاره رو اجرا کنید و میزان شارژ رو روی 80% بزارید
    اگه این برنامه نیست روی لپ تاپتون شما همون باتری رو روی لپ تاپ بزار و همیشه آداپتور به لپ تاپ وصل باشه و کاراتو باهاش انجام بده ولی هفته ای یکبار باتری رو خالی کن مثلا آخر هسفته آداپتور رو جدا کن و از باتری استفاده کن تا باتری خالی شه

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام .
    منم یه دل 5110 خریدم .
    هنگام بازی میخوام از برق شهر استفاده بشه .
    اینجور که دوستان گفتند ، اگه باطری رو دربیارم ، خطرش از بودنش بیشتره .
    در پست های بالا یکی زا بچه ها گفت برای لپ تاپ های Dell نرم افزار Dell Battey Meter استفاده کنیم و دستور بدیم .
    میشه بگید چطوری باید بهش دستور بدیم ؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •