تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: نیاز به هم فکری اساتید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض نیاز به هم فکری اساتید

سلام دوستان

نیاز به کمک شما اساتید دارم برای بهترین خرید با شرایط موجود !

1)الان قیمتها چگونه هست؟احتمال داره قیمتها بیاد پایین؟!
    2)تا سقف حدودا 1500 میخوام هزینه کنم,و هدف اولم شاید بشه گفت بازی کردن هست!,و بازی کردن من منوط به صفحه نمایش لب تاپم نمیشه چون میخوام تصویر رو از تی وی داشته باشم!ایا برای این کار مشکلی خواهم داشت؟
    3)لب تاپ هایی که پیشنهاد می کنید فقط برای گیم خوب هستند یا درکل مفید خواهند بود

اگه لطف کنید لب تاپ های پیشنهادی که عرض میکنید در مورد مشخصاتش و قیمتش توضیح هم بدید ممنون میشم

طبق اطلاعاتی که من دارم لب تاپهایی برای گیم خوب هستند که کیفیت صفحه نمایش و صدای خوبی داشته باشند ولی با توجه به اینکه من قرار نیست بازی رو از خود لب تاپ دونبال کنم پس اینها فکر میکنم زیاد اهمیت نداشته باشه!!فکر میکنم با وجود شرایط فعلی باید سی پی یو و گرافیک مناسبی داشته باشه لب تاپ مورد نظر!

پیشاپیش سپاسگزارم

داره خودمونی میشه ali_80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قیمتها که فعلا بالا هستش و با این وضعیت دلار فکر نکنم به این زودیها پایین بیاد

به نظر من asus مدل n43sm که مونیتورش 14 اینچ هست و برای جابجایی خیلی خوبه کارت گرافیکش هم 630 هست و در رده میانی خوب هستش

کلا سری N ایسوس برای کاربردهای مختلف به خوبی جوابگو هستن

3. 3 کاربر از ali_80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون از پاسخت دوست عزیز
    گزینه تشکر رو من پیدا نمیکنم!!

دوستانه دیگه اگه بیان نظر بدن ممنون میشم درضمن اگه اگه هزینه رو به حدودا زیر 2000000 افزایش بدم ایا لب تاپ های بهتری نسبت به 1500 میتونم داشته باشم ؟
    اگه فرق زیاد و خوبی داشته باشه تا زیر 2000000 هم هزینه میکنم(فقط سقفش 2000000 باشه و بیشتر نشه)

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

قیمت ها یه جوری داره ثابت میشه . امکان بالا رفتن هست ولی پایین اومدن بعیده .

چون قصد بازی دارید بهتره به فکر لپ تاپهای سری گیم باشید . MSI مدلهای خوب و خوش قیمتی در سری های گیم داره

6. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

قیمت ها یه جوری داره ثابت میشه . امکان بالا رفتن هست ولی پایین اومدن بعیده .

چون قصد بازی دارید بهتره به فکر لپ تاپهای سری گیم باشید . MSI مدلهای خوب و خوش قیمتی در سری های گیم داره
    ممنون از پاسخت

راستش گیج شدم به صورت عجیب!!
    گرافیک بالا و سازگار با بازی و سی پی یو خوب جزء اولویت هام هست و اینجور که تاپیک های مختلف رو میخوندم خیلی ها بر این عقیده بودند که hp تو همین حدودا زیر 20000000 بهترین گرافیک رو لب تاپ هاش داره و مدلهایی مثل 6c45,6c50,6c65 رو دیدم که معرفی شده و البته از قیمتهاش زیاد اطلاع ندارم
    میخوام بالاترین گرافیک و سی پی یو رو داشته باشم برای اجراء بازیها که مهترین بخش اجراء هم هست !!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی 6c45 فکر کنم بهترین گزینه است با توجه به gpu.اگه اصرار داری cpu i7 برداری می تونی 6c50 رو برداری.ولی اختلاف قیمتش به نظرم زیاد می شه.واسه بازی فکر نکنم حد اقل تا یکی دوسال دیگه فرق چندانی بین i5 , i7 باشه.الانش که نیست.خیلیها عقیده دارن i7 زیادی قویه و به درد کاربرهای عادی نمی حوره که حرفشون هم تا حدودی درسته.دیگه به خودت بستگی داره که 200-300 تومن بیشتر بدی بایت i7 یا نه.قبلا اختلاف مثلا 6050 , 6070 که یکی i5 بود , یکی i7 حدود 150-200 بود.الان اختلاف 6c45 , 6c50 فکر کنم بیشتراز 200 باشه.با اینکه فقط تو cpu آختلاف دارند.توجه کن که 6c45 "رافیکش همونیه که روی مدلهای نزدیک 2 تومن هست و همرده ایسوسهای 2 تومنی.ولی ایسوس با گرافیک مثلا 555 با i5 ندیدم من که تو این رنج قیمت باشه.کلا Hp خوب کانفیگ می کنه.بری تو سایتش هاج و واج می مونه که این همه کانفیگ مختلف برای چیه اصلا! اونجوری نیست که یا یه لپتاپ ارزون به درد نخور برداری یا یه دونه گرون که همه چیش قویه.البته hp هم کم کم داره سیاستش رو مثل بقیه می کنه.قبلا خیلی بهتر بودوالان کم کم رو مدلهای ارزونتر داره یه سری مزایا رو بر می داره.مثلا سیستم بیتس.ولی 6c45 تا اونجا که می دوم فرقی با 6c45 , 6c55 به جز cpu , ram , ... نداره.باز می خوای مطمئن شی بیشتر سرچ کن
    Last edited by amin666; 06-07-2012 at 14:08.

9. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی 6c45 فکر کنم بهترین گزینه است با توجه به gpu.اگه اسرار داری cpu i7 برداری می تونی 6c50 رو برداری.ولی اختلاف قیمتش به نظرم زیاد می شه.واسه بازی فکر نکنم حد اقل تا یکی دوسال دیگه فرق چندانی بین i5 , i7 باشه.الانش که نیست.خیلیها عقیده دارن i7 زیادی قویه و به درد کاربرهای عادی نمی حوره که حرفشون هم تا حدودی درسته.دیگه به خودت بستگی داره که 200-300 تومن بیشتر بدی بایت i7 یا نه.قبلا اختلاف مثلا 6050 , 6070 که یکی i5 بود , یکی i7 حدود 150-200 بود.الان اختلاف 6c45 , 6c50 فکر کنم بیشتراز 200 باشه.با اینکه فقط تو cpu آختلاف دارند.توجه کن که 6c45 "رافیکش همونیه که روی مدلهای نزدیک 2 تومن هست و همرده ایسوسهای 2 تومنی.ولی ایسوس با گرافیک مثلا 555 با i5 ندیدم من که تو این رنج قیمت باشه.کلا Hp خوب کانفیگ می کنه.بری تو سایتش هاج و واج می مونه که این همه کانفیگ مختلف برای چیه اصلا! اونجوری نیست که یا یه لپتاپ ارزون به درد نخور برداری یا یه دونه گرون که همه چیش قویه.البته hp هم کم کم داره سیاستش رو مثل بقیه می کنه.قبلا خیلی بهتر بودوالان کم کم رو مدلهای ارزونتر داره یه سری مزایا رو بر می داره.مثلا سیستم بیتس.ولی 6c45 تا اونجا که می دوم فرقی با 6c45 , 6c55 به جز cpu , ram , ... نداره.باز می خوای مطمئن شی بیشتر سرچ کن
    پس شما hp 45 یا 55 رو تایید میکنید
    میشه درمورد نمایندگی معتبر و قیمت و مشخصاتش توضیح بدید درضمن شنیدم msi لب تاپ هایی داره که گفته میشه برای گیم خیلی خوب سازگار هست!یعنی بهتر از مدلی هست که گفتید؟فکر کنم مدلش ge620 dx plus بود!نظرتون در این باره چیه؟
    سپاسگزارم

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من سری 6cxx رو ندیدم از نزدیک.ولی خودم 6070 دارم و ازش راضیم.مشکلی پیش نیومده تو این 7-8 ماه.کیفیت ساختش به نظرم عالیه.طربحیش هم عالیه.حتی تاچ پدش رو با یقیه مقایسه می کنم تازه می فهمم این چیه!بیتس هم واسه کسایی که موزیک زیاد گوش می دن کاملا ایده اله.صدای اسپیکرهاش خیلی زیاد نیست.ولی کیفیتش خوبه و از همه مهمتر تنظیمات بیتس توی کنترل پنل کارت صداست که با هدفون فوق العاده با کیفیتی می شه موسبقی.فقط زاویه دید صفحه نمایش واسه اونایی که خیلی ثابت نمی شینن مخصوصا پشت میز یه کم می تونه ازاز دهنده باشه.یعنی خیلی معمولیه مثل خیلی از لپتاپها.البته فکر می کنم سری 6cxx صفحه نمایشش عوض شده و می گن بهتره.ولی کیفیت رنگها خوبه توش.در کل لپتاپ فوق العاده با کیفیتیه و سخت می شه ازش ایراد گرفت.hp coolsense هم واسه بازی خیلی خوبه که لپتاپ رو خنک نگه می داره.گرافیکش هم واسه بازی کاملا ایده اله و تا حالا که کم نیاورده تو هیچی.با اینکه خودم حساسم واسه بازی که روی حد اقل high بازی کنم.حتی crysis 2 رو روی ultra بعضی وقتها لگ می زنه و فریم ریت بین 22- تا 30 میاد و اونجوری نیست که همش لگ داشته باشه. و روی های خیلی روون اجرا می شه.بتلفیلد هم خیلی خوب روی high اجرا شد.msi هم نمی دونم چرا به دل نمی شینه.سریهای گیمش که بالای 3 تومنه (سری gx )می گن کیفیتش خیلی خوبه.سریهای دیگه رو بعضیها می گن خوبه و بعضی ها می کن معمولیه.مثلا بدنه پلاستیکیه و ... .کلا من بد نشنیدم از msi.اونم می تونه گزینه خوبی باشه.ولی چون نداشتم نمی تونم نظر بدم.ولی فکر نمی کنم از نظر کیفیت به پای Hp برسه.کلا امریکا جنس بد به کسی نمی ده.خیالت راحت!
    اها.درمورد نمایندگی هم خب Hp آمریکاییه و نمایندگی نداره اینجا به خاظر تحریم.البته قطعاتش مسلما پیدا می شه.ولی گارانتی مثل asus و msi که معمولا سازگار هستند نداره..یکی دو تا هستند مثل فالنیک و ... که نمی دونم جوابگو هستند یا نه
    راستی نمی دونم چرا تو پست قبل اصرار رو یا (س)نوشتم!اشتباه لپی بود که ویرایش کردم فکر نکنید املام ضعیفه!

12. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

قیمت ها الان بالا هستند و فکر نکنم به این زودی قیمتها بیاد پایین نظر من hp 4530 و asus n43 تا 2000000 asus n55 رو میشه خرید لپ تاپ خوبیه
    Last edited by artyst; 06-07-2012 at 14:44.

14. این کاربر از artyst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا امین منو بردی تو فکر به سختی!!

مدل 6c45 ,6c55 هیچ کدوم ضعیف تر از 6070 که شما دارید نیست درسته؟!

راستش خیلی فکرم معطوف به لب تاپ های سری گیم msi شده!!!دوست داشتم افرادی که اطلاعاتی در این باره دارند من هم درجریان بزارند(خیلی دوست دارم درمورد msi سری گیم اگه کسی اطلاعاتی و مدلی زیر 2000000 میشناسه معرفی کنه)

من تهرانم و دوست داشتم معتبر ترین مرکز فروش و خدمات پس از فروش hp رو بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •