خب اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی 6c45 فکر کنم بهترین گزینه است با توجه به gpu.اگه اسرار داری cpu i7 برداری می تونی 6c50 رو برداری.ولی اختلاف قیمتش به نظرم زیاد می شه.واسه بازی فکر نکنم حد اقل تا یکی دوسال دیگه فرق چندانی بین i5 , i7 باشه.الانش که نیست.خیلیها عقیده دارن i7 زیادی قویه و به درد کاربرهای عادی نمی حوره که حرفشون هم تا حدودی درسته.دیگه به خودت بستگی داره که 200-300 تومن بیشتر بدی بایت i7 یا نه.قبلا اختلاف مثلا 6050 , 6070 که یکی i5 بود , یکی i7 حدود 150-200 بود.الان اختلاف 6c45 , 6c50 فکر کنم بیشتراز 200 باشه.با اینکه فقط تو cpu آختلاف دارند.توجه کن که 6c45 "رافیکش همونیه که روی مدلهای نزدیک 2 تومن هست و همرده ایسوسهای 2 تومنی.ولی ایسوس با گرافیک مثلا 555 با i5 ندیدم من که تو این رنج قیمت باشه.کلا Hp خوب کانفیگ می کنه.بری تو سایتش هاج و واج می مونه که این همه کانفیگ مختلف برای چیه اصلا! اونجوری نیست که یا یه لپتاپ ارزون به درد نخور برداری یا یه دونه گرون که همه چیش قویه.البته hp هم کم کم داره سیاستش رو مثل بقیه می کنه.قبلا خیلی بهتر بودوالان کم کم رو مدلهای ارزونتر داره یه سری مزایا رو بر می داره.مثلا سیستم بیتس.ولی 6c45 تا اونجا که می دوم فرقی با 6c45 , 6c55 به جز cpu , ram , ... نداره.باز می خوای مطمئن شی بیشتر سرچ کن