اقا من 5 تا باند توپ رو کامپیوترم دارم ولی ساب ووفرش ضعیفه ساب ووفر جدا هم جایی می فروشن ؟![]()
اقا من 5 تا باند توپ رو کامپیوترم دارم ولی ساب ووفرش ضعیفه ساب ووفر جدا هم جایی می فروشن ؟![]()
مدل دقیق اسپیکرتون چیه؟ فکر نکنم جایی ساب جدا بفروشن بازم باید بگردی چند جا...
والا من 4 تا باند دارم که واقعا از نظر بیس و صدا فوق العادس ولی این سابم قدیمی و ضعیفه کلا اگر ساب رو عوض کنم فوق العاده میشه عکس میزارم کامل متوجه بشید .
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید .
ساب جدا بخوای باید از این سابهای ماشین بگیری جعبشم بدی برات درست کنند یه امپلی هم نیاز داری تا سابت رو پاپورت کنه منم خودم ضبط قدیمی ناسیونال داشتم که واقعا وضوح داشت ولی ساب نداشت گذاشتمش کنار چون هم جا میگیره هم دردسر وصل کردن داره رفتم یه اسپیکر گرفتم ولی بازم وضوح اون یه چیز دیگست در ضمن اگه بخوای ساب بهش اضافه کنی باید ببینی با هم هماهنگ هستند یا نه باید به هم بخوره صداشون
دستتون درد نکنه برای راهنمایی برای خرید ساب ماشین مشکلی نیست ولی امپلی فایر دیگه خیلی ساخ بودحالا برقشو چه کنم موندم . باید برم ببینم می تونم یه ساب برا کامپیوتر جدا گیر بیارم یا نه
اگر نشد سیستم ساب و امپ رو روش پیاده می کنم
عجب چیزی شود
![]()
شما اگه واقعا خیلی علاقه به صدا دارین نظر بنده اینه که یه سیستم ماشین جمع کنی برا خودت، برا برقشم اگه یه جفت خربزه ای با یه ساب باشه میتونی از یه ترانس 12 ولت حالا 15 تا 20 آمپر استفاده کنی که خیلی راحت بهت جواب میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)