تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: واقعا دیگه گیج شدم کمک!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

14 واقعا دیگه گیج شدم کمک!!

سلام بر همه دوستان. من لپ تاپ واسه کارهای رندر معماری میخواستم تری دی مکس و وی ری و انوکد واقعا دیگه گیج شدم و نمیدونم چکار کنم هر کس با دلیل و منطق یک مدل رو پیشنهاد میده ولی من نهایتا باید یک کدوم رو بخرم! بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ خواهشا فقط نگید بودجه ات رو افزایش بده و این یکیو بگیر !! چون نهایت بودجه ام همین هست. !!!! گرافیک ati ضعیف نیست واسه کارهام؟ مدل اچ پی بیشتر ای تی آی یه که بعضیا بهم پیشنهاد دادن؟؟ممنون.asusk53sv-corei5-4gig-640gig/asuscorei5-4gig-750/lenovo z570-core15-4gig-750gig-2gb vga

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از نظر کیفیت دستگاه، توصیه میکنم که ASUS بخری.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه برا کار مدلینگ و سه بعدی میخای بیخیال لپ تاپ شو من کارم طراحی داخلیه تا حالا هم 3 تا سیستم عوض کردم اولش یه لپ تاپ خیلی خفن ایسوس گرفتم قبل از ماجرای دلار بود 2400 بالاش دادم ولی وقتی آوردم خونه گزاشتم رندر لپ تاپ کور ای سون استندلی بردج از دسک تاپ کور تو دو کند تر بود تازه به خاطر مچ نبودن رم و سی پی یو خیلی وقت ها دیسپلیس منت ها لود نمیشد و رندر کرش میکرد خلاصه پولم رو ریخته بودم دور با کلی زرر فروختمش یه دسک تاپ برا خودم گرفتم که بعد از مدتی کار کردن اونم با یه سیستم زنون عوض کردم 4 بالاش دادم البته الان 7200 قیمتشه مخصوص وی ری بسته شده (شرکتی بسته شده) 400 ساعت هم زیر تست بوده حد اکثر دماش به 67 رسید تایم رندر هام هم تا حالا نشده بالای 10 دقیقه بره (تو لپ تاپ 17 ساعت هم داشتم) خلاصه لپ تاپ به دردت نمیخوره حتی اگه بهترین بازار رو بگیری (همون کار که من اون موقع کردم)

5. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

14

اگه برا کار مدلینگ و سه بعدی میخای بیخیال لپ تاپ شو من کارم طراحی داخلیه تا حالا هم 3 تا سیستم عوض کردم اولش یه لپ تاپ خیلی خفن ایسوس گرفتم قبل از ماجرای دلار بود 2400 بالاش دادم ولی وقتی آوردم خونه گزاشتم رندر لپ تاپ کور ای سون استندلی بردج از دسک تاپ کور تو دو کند تر بود تازه به خاطر مچ نبودن رم و سی پی یو خیلی وقت ها دیسپلیس منت ها لود نمیشد و رندر کرش میکرد خلاصه پولم رو ریخته بودم دور با کلی زرر فروختمش یه دسک تاپ برا خودم گرفتم که بعد از مدتی کار کردن اونم با یه سیستم زنون عوض کردم 4 بالاش دادم البته الان 7200 قیمتشه مخصوص وی ری بسته شده (شرکتی بسته شده) 400 ساعت هم زیر تست بوده حد اکثر دماش به 67 رسید تایم رندر هام هم تا حالا نشده بالای 10 دقیقه بره (تو لپ تاپ 17 ساعت هم داشتم) خلاصه لپ تاپ به دردت نمیخوره حتی اگه بهترین بازار رو بگیری (همون کار که من اون موقع کردم)
    من یک لپ تاپ لازم دارم ولی سیستمم هم باید ارتقا بدم.یک سیستم که خوب مچ شده باشه مشخصاتش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تقریبا کیفیت این مدل ها یکی هست . من شخصا z570 رو ترجیح میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •