با سلام و عرض خسته نباشید به همه شما دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه
راستش این سوال مهم واسه یکی از دوستام پیش اومد و دوست دارم بهش کمک کنم[بابا پسره!] (میخوام جواباتون رو بصورت مقاله واسش بدم تا بخونه) خیلی خیلی ممنون میشم
سوال:
من یه دوستی دارم که همه میخوان باهاش صمیمی بشن! خودشم نمیدونه که چرا بقیه بچه ها میخوان باهاش صمیمی و گرم بشن!؟ در ضمن تعداد دوستای صمیمیش بیشتر از 10 تاست! ولی واسش مشکلاتی پیش اومده که وقتی مثلا با کسی قرار میزاره مثلا من ، یکی دیگه از دوستاش ناراحت میشه و ... [مثال]
دوست من خودش به تنهایی فکر کرده و دیده چیکار کنه تا دوستیش با دیگران در تعادل قرار بگیره و ناراحت نشن ، در آخر دیده که باید با بعضی از دوستاش رابطشو کمتر کنه و بهتره که زیاد با هم گرم نباشن یا اصلا زیاد پیش هم نیان...
ولی به نظر من این راه خوب نیست! چون اینطور دوستی کم کم از هم میپاشه! در اصل بنای دوستی ، صمیمیت بین دوستان هست ولی متاسفانه اون مثال بالا قضیه اصلی رو نمایان میکنه و در مورد +10 نفر این مورد صدق میکنه!
در ضمن خودش هم گهگاهی دوست داره تنها بمونه!و درساشو بخونه و استراحت کنه ولی بیچاره خسته شده از بس با همه باید قرار بزاره واگرم بگه نه! اونا ناراحت میشن!
سوال اصلی اینجاست که آیا راهی هست که کاری بکنه همه ازش راضی باشن و کسی از دستش ناراحت نشه! و دوست منم مجبور نشه واسه حفظ تعادل ، رابطشو با دوستای دیگش کمتر کنه و یا دور تر بشه...
لطفا جواب بدین خیلی واجبه! اگرم مقاله ای در این زمینه تو نت وجود داشت لطفا بگین تا واسش نشون بدم تا بهتر و عاقلانه تر بیندیشه خیلی خیلی ممنون میشم با تشکر.![]()