تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل در ادغام دو پارتیشن و تغییر پارتیشن سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 مشکل در ادغام دو پارتیشن و تغییر پارتیشن سیستم

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه هارد دارم که از 3 پارتیشن تشکیل شده:

M: از لحاظ فیزیکی اولین پارتیشن من هست. قبلا روش ویندوز نصب بود اما الان خالیه و صرفا شامل فایل هایی میشه که یک System Partition به اونها نیازمنده.
    C: از لحاظ فیزیکی دومین پارتیشن من هست. در حال حاضر، ویندوزم روش قرار داره.
    D: از لحاظ فیزیکی سومین پارتیشن من هست. تمامی داده ها و اطلاعات جانبیم روی این پارتیشن هست.

حالا کاری که می خوام بکنم این هست که پارتیشن های M و C رو ادغام (Merge) کنم. برای این کار من از نرم افزار EASEUS Partition Master هم استفاده کردم اما موقع ادغام این دو پارتیشن، بهم میگه که چون یکی از اونها System Partition و دیگری Boot Partition هست، امکانش وجود نداره. به همین خاطر فکر می کنم قدم اول من باید این باشه که System Partition رو از M به C منتقل کنم تا M به یه پارتیشن معمولی تبدیل بشه. اما نمیدونم باید چه جوری این کار رو انجام بدم...

کسی از دوستان می تونه من رو راهنمایی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در مورد پارتیشن بندی می توانی به این لینک مراجعه کنی مطالب خوبی دارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از takro22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با نرم افزار paragon partion هم تست کنید اگه با اونم نشد نمیشه چون اون درایوتون فایل های بوت داره

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این نرم افزار کارت رو راه میندازه : AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.1

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از r.gharravi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از برنامه easeus partition master home edition برای ادغام دو تا پارتیشن که ویندوز نتوانست ادغام کنه استفاده کنه. باید بگم که کارش فوق العاده بود.

راحت گزینه merge را انتخاب میکنی و بعد دو تا پارتیشن را انتخاب میکنی و در پایان apply میکنی و تمام.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مورد پارتیشن بندی می توانی به این لینک مراجعه کنی مطالب خوبی دارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز اما متاسفانه مطلبی مربوط به مشکلی که من دارم پیدا نکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با نرم افزار paragon partion هم تست کنید اگه با اونم نشد نمیشه چون اون درایوتون فایل های بوت داره
    خیلی ممنون دوست عزیز از پاسخ شما
    متاسفانه نسخه ای که من از این نرم افزار دارم روی Windows 8 نصب نمیشه. ظاهرا نسخه ی جدیدش با این ویندوز هم سازگار شده که چون حجمش بالاست الان نمی تونم دانلودش کنم. اگه راهی پیدا نکردم، اون رو هم حتما تست می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این نرم افزار کارت رو راه میندازه : AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.1

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون دوست عزیز از پاسخ شما
    من این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم. اما موقع انجام عمل Merge باز هم با این پیغام مواجه میشم:
    Boot Partition and system partition can not be merged into one
    آیا منظور شما این بود یا اینکه باید عملی جز Merge انجام بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من از برنامه easeus partition master home edition برای ادغام دو تا پارتیشن که ویندوز نتوانست ادغام کنه استفاده کنه. باید بگم که کارش فوق العاده بود.

راحت گزینه merge را انتخاب میکنی و بعد دو تا پارتیشن را انتخاب میکنی و در پایان apply میکنی و تمام.
    از پاسخ شما هم ممنون دوست عزیز
    اما همون طور که در پست اول هم گفتم، این کار با توجه به وضعیت هارد بنده توسط این نرم افزار عملی نبود...

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه هارد دارم که از 3 پارتیشن تشکیل شده:

M: از لحاظ فیزیکی اولین پارتیشن من هست. قبلا روش ویندوز نصب بود اما الان خالیه و صرفا شامل فایل هایی میشه که یک System Partition به اونها نیازمنده.
    C: از لحاظ فیزیکی دومین پارتیشن من هست. در حال حاضر، ویندوزم روش قرار داره.
    D: از لحاظ فیزیکی سومین پارتیشن من هست. تمامی داده ها و اطلاعات جانبیم روی این پارتیشن هست.

حالا کاری که می خوام بکنم این هست که پارتیشن های M و C رو ادغام (Merge) کنم. برای این کار من از نرم افزار EASEUS Partition Master هم استفاده کردم اما موقع ادغام این دو پارتیشن، بهم میگه که چون یکی از اونها System Partition و دیگری Boot Partition هست، امکانش وجود نداره. به همین خاطر فکر می کنم قدم اول من باید این باشه که System Partition رو از M به C منتقل کنم تا M به یه پارتیشن معمولی تبدیل بشه. اما نمیدونم باید چه جوری این کار رو انجام بدم...

کسی از دوستان می تونه من رو راهنمایی کنه؟
    با سلام
    این مشکل شما کمی شبیه به مشکل من در این تایپیک هست این رو هم ببینید بدک نیست البته من می خواستم پارتیشن رو پاک کنم
    نسخه بوت اکرونیس رو هم یک امتحان بکنید . و یا می تونید از سایزش کم کنید و قسمتهای دیگه رو به پارتیشن دلخواه خودتون بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by K1lou; 04-07-2012 at 11:46.

15. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •