فارنت:ما گزارش‌های زیادی در مورد تلفن‌های همراهی که بدون هیچ دلیل روشنی گرفتار آتش می‌شوند شنیده‌ایم که از این میان می‌توان به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا آیفونی که در سال گذشته در استرالیا آتش گرفت، اشاره کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تازه‌ترین مورد هانری هیلمن ۱۷ ساله در حال رفتن به کار خود در صبح روز دوشنبه بود که بدون هیچ گونه دلیلی آیفون او که در حدود ۳ ماه پیش خریداری کرده بود شروع به دود کردن در جیب هانری می‌کند و خوشبختانه قبل از اینکه اتفاق ناگواری بیافتد او گوشی سوزان را از جیب خود به نقطه ای پرتاب کرد و ویدیو این حادثه توسط دوربین های امنیتی ضبط شده است.

تاکنون هیچ دلیلی در مورد آتش گرفتن خود بخود این آیفون منتشر نشده است با این حال ممکن است مشکلی برای باتری لیتیومی آن به وسیله یک اتصال کوتاه ایجاد شده باشد که گرمای آن به اندازه کافی برای ذوب شدن تلفن همراه کافی بوده است .




دیدن ویدیو....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید











farnet.ir