تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اعتیاد کودکان به بازی های رایانه ای

  1. #1
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض اعتیاد کودکان به بازی های رایانه ای

    موبنا- معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استفاده روزانه بیش از 10 ساعت از بازیهای رایانه‌یی بیانگر اعتیاد کودکان و نوجوانان به این نوع است.

    به گزارش موبنا محمدصادق افراسیابی با اشاره به اینکه بازی‌های رایانه‌یی از سایر رسانه‌ها متفاوت است، خاطر نشان کرد: در تلویزیون و سینما مخاطب موضوعات را از منظر تولیدکننده فیلم و برنامه تلویزیونی دنبال می‌کند اما در بازی‌های رایانه‌یی مخاطب خودش را در بازی به عنوان شخصیت اول بازیهای رایانه‌یی احساس کرده و این موضوع در ایجاد حس همذات پنداری با شخصیت اصلی بازی نقشی اساسی دارد.
    وی افزود: کودکان و نوجوانان زمانی که از بازیهای رایانه‌یی مفید و مرتبط با سبک زندگی اسلامی ایرانی استفاده می‌کنند مهارتهای لازم را برای زندگی آینده یاد می‌گیرند.
    افراسیابی تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های مثبت بازی های رایانه‌یی می‌توان به افزایش اعتماد به نفس، بالا رفتن قوه ادراک افراد، تقویت رابطه میان چشم و دست افراد و افزایش تمرکز افراد اشاره کرد.
    معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، بازیهای آموزشی، فکری، ورزشی، اسطوره‌ای و استراتژیک را از جمله بازیهای مفید یاد کرد و گفت: بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده در کشورهای مختلف جهان افرادی که از بازیهای آموزشی استفاده می کنند نسبت به سایر افراد مشابه 40 درصد رشد یادگیری بهتری داشته اند.
    افراسیابی انتقال مفاهیم فرهنگی و اجتماعی به کودکان و نوجوانان را از دیگر فواید بازیهای رایانه ای عنوان و خاطر نشان کرد: کودکانی که از بازیهای رایانه‌یی مفید و متناسب با سن خود استفاده می‌کنند دو تا سه سال زودتر از سایر کودکان مشابه خود تجربه روابط اجتماعی را درک می‌کنند.
    این مدرس دانشگاه بازیهای رایانه‌یی نامناسب را نقطه مقابل بازیهای رایانه‌یی مفید ارزیابی کرد و گفت: برخی بازی‌ها باعث ایجاد حس توهم آزادی در کودک و نوجوان شده و او را به انجام ناهنجاریهای اجتماعی تشویق می‌کنند.
    وی نقش نهاد خانواده را در انتخاب بازیهای رایانه‌یی مناسب برای کودکان و نوجوانان کلیدی ارزیابی کرده و گفت: ایرانیان داخل و خارج از کشور باید به طبقه‌بندی بازیهای رایانه‌یی توجه ویژه داشته باشند و تنها بازیهایی را خریداری کنند که متناسب با گروه سنی فرزندشان است.
    دبیر کمیته فرهنگ اسلامی ایرانی گفت: خانواده ها باید بر میزان استفاده کودکان و نوجوانان از بازیهای رایانه‌یی نظارت داشته باشند چرا که استفاده روزانه بیش از 10 ساعت از بازیهای رایانه‌یی بیانگر اعتیاد کودکان و نوجوانان به بازیهای رایانه‌یی است.

  2. #2
    کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش
    پست ها
    3,229

    پيش فرض

    برای بچه ها که بیش از 5 ساعت هم اعتیاد داره.
    10 ساعت برای نوجوان هم خیلی زیاده.
    حالا جوونا بیکارترن شبانه روز هم بازی کنن مشکلی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •