تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: شروع یک رویا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض شروع یک رویا

سلام

من به تازگی تصمیم گرفتم در زمینه بازیسازی فعالیت بکنم. از نقطه نظر برنامه نویسی تسلط کامل به زبان سی شارپ و از منظر مدلینگ 3d با نرم افزارهای 3dsmax , modo و نرم افزارهای گرافیکی نظیر فوتوشاپ و ... آشنای کافی دارم و طبق مطالعات قبلی در مبحث بازی سازی به این نتیجه رسیدم که با دانسته های من برای شروع باید با ساخت بازی های دو بعدی به مقوله بازی سازی وارد بشم و به عنوان ابزار قصد دارم از Xna به منظور ساخت بازی در ابتدای راه استفاده بکنم.

در این تاپیک قصد دارم پروژه های بازی سازی خودم رو منتشر بکنم و انتظار فیدبک و راهنمایی از تمام دوستان کاربلد رو دارم.

به عنوان اولین پروژه قصد ساختن بازی کلاسیک Breakout رو دارم. مراحل پیشرفت کار در هر بازی رو در این تاپیک اعلام خواهم کرد.

فعلا در حال بدست آوردن منطق بازی روی کاغذ هستم تا در ادامه اولین پروژه بازی سازی رو تکمیل بکنم.

با سپاس

2. 5 کاربر از emilvr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه خیلی عالیه !!!

4. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

این بازی برک آوت چطوریه کاش یه عکس ازش میزاشتی
    شاید بتونیم کمکت کنیم راحت تر کار کنی

6. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این بازی برک آوت چطوریه کاش یه عکس ازش میزاشتی
    شاید بتونیم کمکت کنیم راحت تر کار کنی
    بریک آوت یه بازی کلاسیک هستش که اولین بار برای کنسول آتاری ساخته شد.

تقریبا کارهای اصلی بازی رو انجام دادم و یجورایی نسخه بتا بازی رو درآوردم. این هم دو تصویر از محیط بازی :

خوشبختانه تا اینجا به مشکلی بر نخوردم، این بازی هنوز تکمیل نشده. گرافیک و تصاویر استفاده شده در حد تست هست فعلا زیاد روشون کار نکردم و فعلا تمرکزم روی خود بازی هستش. قسمت هایی که باید در ادامه تکمیل بکنم :

- تعیین تعداد شانس بازی ( یا همون به اصطلاح تعداد جون باقیمونده )
    - بعد از فرود توپ به پایین صفحه در نسخه فعلی اتفاقی نمیفته و باید جون بازیکن کم بشه و پیغامی هم نشون بده.
    - بعد از زدن تمام آجر ها باید پیغامی مبنی بر پیروزی نشون بده و احتمالا چند مرحله دیگه هم باید بسازم فعلا فقط همین مرحله است.
    - هرچند احتمال برخوردش کمه اما توپ بعد از برخورد به گوشه ی بالا چپ یا راست نود درجه بر نمی گرده و روی یه خط افقی حرکت می کنه این مشکل قابل حل هستش و سعی میشه در آپدیت های بعدی فیکس بشه
    - توپ گاهی بعد از برخورد به صفحه ( یا همون پدل ) یجورایی توش گیر می کنه که این رو هم باید حل بکنم.

من اسم بازی رو سدشکن گذاشتم و یه نسخه از بازی رو پابلیش کردم اگه بازم مشکل یا باگی دیدین اطلاع بدین ممنون میشم.
    برای اجرای بازی باید این دو نرم افزار روی سیستمتون نصب شده باشی

دانلود نسخه 0.01 بازی سد شکن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by emilvr; 03-07-2012 at 20:26.

8. 2 کاربر از emilvr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در آپدیت جدید بازی این موارد رفع شد :
    - تعیین تعداد شانس بازی ( یا همون به اصطلاح تعداد جون باقیمونده )
    - بعد از فرود توپ به پایین صفحه در نسخه فعلی اتفاقی نمیفته و باید جون بازیکن کم بشه و پیغامی هم نشون بده.
    - هرچند احتمال برخوردش کمه اما توپ بعد از برخورد به گوشه ی بالا چپ یا راست نود درجه بر نمی گرده و روی یه خط افقی حرکت می کنه این مشکل قابل حل هستش و سعی میشه در آپدیت های بعدی فیکس بشه

فقط برای رفتن به مرحله بعدی باید یک سری تغییراتی داده بشه مثلا سخت تر بشه، کارهایی که باید در نسخه بعدی انجامش بدم :

- بعد از رفتن به مرحله جدید، آجرها بعد از 2 بار ضربه خوردن نابود بشن
    - نوع و ظاهر آجر ها در مرحله جدید متفاوت باشه
    - در حال حاضر توپ بعد از خوردن به صفحه ( پدل ) 90 درجه مسیرش رو تغییر میده، برای کارایی بهتر بازی ممکنه تغییراتری روی این قسمت بدم که با برخورد به هر بخش مجزا از پدل جهت حرکت متناسب با اون عوض بشه

10. این کاربر از emilvr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یادش بخیر یاد گیم میکر افتادم چقدر خوش بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •