دوستان یه فلش ۱۶ گیگ دارم تازگی وقتی میخوام وصلش کنم به پی سی همون بار اول کانکت نمیشه چندین بار باید فلش رو در بیارم و دوباره بزنم تا شاید یه بارش کانکت بشه چیکار میشه کرد ؟؟؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
دوستان یه فلش ۱۶ گیگ دارم تازگی وقتی میخوام وصلش کنم به پی سی همون بار اول کانکت نمیشه چندین بار باید فلش رو در بیارم و دوباره بزنم تا شاید یه بارش کانکت بشه چیکار میشه کرد ؟؟؟
فلش رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و خبرشو بدین
تست کردم همینطوره بازم حتی رو ویندوز ۷ هم امتحان کردم .نشد همینجوریه . ممنون
اگه چند بار فلش رو به سیستم میزنید و بعد از چندین بار بالاخر فلش دیتکت میشه یا فلش ایراد داره حالا این مشکل میتونه از فریم ویر فلش باشه که باید آپدیت بشه
بهتره وقتی فلش به سیستم وصل است یک عکس از disk managment سیستم بزارید
علت بعدی خرابی خود فلش که این مشکل میتونه از خط ولتاژ یا کلاک و دیتاش باشه باید فلش باز بشه رو برد این خطها با مولتی متر رو تست بازر چک بشه و هرجا قطعی وجود داره سیم کشی بشه
این مشکل میتونه از کریستال داخل برد فلش هم باشه اگه فلش رو به سیستم بزنید و کریستال رو با دست لمس کنید و فلش دیتکت بشه اون مشکل داره
باسپاس فراوان اما من مبتدی ام اینایی که میگید برام کمی مبهمه چون فلشو باز نکردم اما عکس چنتا میذارم براتون . امروز هرکارکردم که فلش رو سیستم کانکت بشه که بتونم یه بار فرمتش کنم این اخطارهارو میداد ببینید !!اینجا موقعی که وصل اگه بشه بنام فلش ت د کا شناسایی میکنه درصورتی که اینجا یه نام دیگس. حالا روش راس کلیک وفرمتو میزنم که این خطاهارو میده ،
![]()
این فلشها گارانتی قبول نمیکنن یا خودم میتونم مشکلشو حل کنم بنظرتون ؟
پس فلشتون شناخته میشه
دوبار کلیک میکنید رو فلش چه پیغامی میده ؟
دوبار که کلیک کنم این پیغامو میده .
یک عکس از disk managment سیستم بزار وقتی فلش وصل وقتی فلش وصله به سیستم
حتی وقتی که با نود۳۲ هم اسکن میکنم این پیغامو میده !
میشه اون عکسی که ازتون خواستم بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)