تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: تلویزیونهای سامسونگ2012 سام سرویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض تلویزیونهای سامسونگ2012 سام سرویس

نظر شما درباره تلویزیونهای 2012سام سونگ چیه؟
    به نظر من samsung خیلی بهتر از LG هستش و مدلهای جدید ES7000 & ES8000 از هر لحاظ فوق العاده هستند.
    در مورد سری6 سامسونگ هم طبق تحقیقاتی که من کردم اگر ES6950 همون ES6500 باشه از هر لحاظ بهتر از LG هستش و مدل دیگه ES6980 که اون هم خیلی خوبه و ES6960 که هنوز وارد نشده.
    البته اگر این TV های سام سرویس مثل TV های آمریکا بود معرکه می شد.اما همین مدلهای جدیدsamsung سام سرویس هم خیلی بهتر از مدلهای جدید LG هستند.

2. 2 کاربر از wallcot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. دوست عزیز مدلهای 2012 سامسونگ از جمله سری 6 مثل ES6980 که من تست کردم از نظر کیفیت تصویر افتضاحه. پنل درجه 3 استفاده شده. مشخصه. می تونی با یه سری 6 مدل 2011 مقایسه کنی منظور من را می فهمی. الجی یا شارپ توصیه میشه یا حداقل مدلهای 2011 سامسونگ مثل D6960

4. این کاربر از kingil4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض samsung 2012

از کجا می دونی که پنل درجه 3 استفاده شده و چه جوری مدلهای جدید رو تست کردی مگه از نزدیک دیدی ؟
    یه توضیحی بده تا مطمئن شیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از کجا می دونی که پنل درجه 3 استفاده شده و چه جوری مدلهای جدید رو تست کردی مگه از نزدیک دیدی ؟
    یه توضیحی بده تا مطمئن شیم.
    من از نزدیک حداقل در 10 تا فروشگاه هر دو مدل را دیدم و مقایسه کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مدل های جدید یا همون سری 6 2012 که سری E محسوب می شوند پنل شون مات تره و به براقی پنل های سری قبل نیست بخاطر همین کمی تصاویرشون مات تره در عوض رفلکس نور کمتری دارند و انرژی سیوینگ بهتری دارند ضمن این که زاویه دید کمتری دارند که البته این مشکل تو زاویه های مثل 140 تا 170 درجه خیلی افتضاح تره که طبیعا کسی از این زاویه تلوزیون نگاه نمی کنه
    به طور کل امکانات جانبی سری جدید بالاتر رفته خصوصا تو بحث چیپ های پردازشگر تی وی و قیمت کمی پایین تر امده ( اگر بعد از بازی جدید دلار بالا نره ) اما کیفیت پنل کمی افت کرده اما دیگه این بی انصافی که گفته بشه پنل درجه 3 البته طبیعتا پنل تی وی ها بازار ایران استاندارد اکونومیک دارند و قطعا از پنل های استفاده شده در بازار اروپا و آمریکا کمترند اما این مورد تو سالهای قبل هم بوده و مختص الان نیست

8. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض سامسونگ 2012

مدل های جدید یا همون سری 6 2012 که سری E محسوب می شوند پنل شون مات تره و به براقی پنل های سری قبل نیست بخاطر همین کمی تصاویرشون مات تره در عوض رفلکس نور کمتری دارند و انرژی سیوینگ بهتری دارند ضمن این که زاویه دید کمتری دارند که البته این مشکل تو زاویه های مثل 140 تا 170 درجه خیلی افتضاح تره که طبیعا کسی از این زاویه تلوزیون نگاه نمی کنه
    به طور کل امکانات جانبی سری جدید بالاتر رفته خصوصا تو بحث چیپ های پردازشگر تی وی و قیمت کمی پایین تر امده ( اگر بعد از بازی جدید دلار بالا نره ) اما کیفیت پنل کمی افت کرده اما دیگه این بی انصافی که گفته بشه پنل درجه 3 البته طبیعتا پنل تی وی ها بازار ایران استاندارد اکونومیک دارند و قطعا از پنل های استفاده شده در بازار اروپا و آمریکا کمترند اما این مورد تو سالهای قبل هم بوده و مختص الان نیست

خوب حالا با توجه به این نکات ازبین tv های زیر کدومشون بهتره البته با توجه به تمام خصوصیات مثل 3D و کیفیت تصویر 2D

1-Samsung ES6980
    2-Samsung ES6950
    3-LG LM9600
    4-LG LM8600
    5-LG LM7600
    6-Panasonic St50

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ملاک انتخاب شما چی بوده نمی دونم اینها هیچ کدام در یک رده نیستند و من خیلی هاشون از نزدیک ندیدم مثلا LM9600 یا ST50 همچنین بازه قیمتی اینها هم اصلا نزدیک هم نیست ولی از روی شنیده ها فکر کنم ST50 بهترین انتخاب باشه

11. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض سامسونگ 2012

من تلویزیونی میخوام که کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدی اون عالی باشه.
    راستی کی میدونه قیمت 42 و 50 اینچ ST50 تو ایران چقدر میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب بالاخره این مدلهای جدید سری 6 سامسونگ از لحاظ کیفیت تصویر 2D & 3D بهتر از پارسال هستند یا بدتر یا فرقی نمیکنه؟
    من خودم از نزدیک سه مدل ES6980 , ES6950 , D6960 رو دیدم تو تصویر HD برتری با ES6980 بود و D6960 و ES6950 هیچ فرقی با هم نداشتند.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خوب بالاخره این مدلهای جدید سری 6 سامسونگ از لحاظ کیفیت تصویر 2D & 3D بهتر از پارسال هستند یا بدتر یا فرقی نمیکنه؟
    من خودم از نزدیک سه مدل ES6980 , ES6950 , D6960 رو دیدم تو تصویر HD برتری با ES6980 بود و D6960 و ES6950 هیچ فرقی با هم نداشتند.
    به نظر من بد ترند . 6980 به نظر من به هیچ وجه تصویر بهتری از D6960 نداره من هر روز دارم این دو تا رو کنار هم نگاه می کنم فقط چون پردازنده قوی تری داره توی باز کردن فرمت های حجیم و کارهای اینترنتی کمی سریع تره البته خوب به مقدار هم سلیفه است پنل های سری جدید مات هستند در صورتیکه سری قبل براق بود

15. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •