دوستان یه مدت فلاپی سیستممو جدا کردم حالا که وصل میکنم چراغش روشن میشه اما ویندوز نمیشناسه میشه کمکم کنید وصلش کنم ؟؟ مرسی
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
دوستان یه مدت فلاپی سیستممو جدا کردم حالا که وصل میکنم چراغش روشن میشه اما ویندوز نمیشناسه میشه کمکم کنید وصلش کنم ؟؟ مرسی
اگر فلاپی شما درست بوده تازه به اینصورت شده باید کابل از فلاپی جدا کنید برعکس جابزنید تا فلاپی درست شناسایی بشه![]()
اخه جای سوکتش یه برامدگی داره که نمیشه برعکس زد دوست عزیز !!! از دوطرف هم همینطوره ! یا کابلو برعکس کنم که بازم نمیخوره یک سرش بزرگتره . سپاس
اول برین توی تنظیمات بایوس ببینین Enable هست؟
کابل فلاپی هم دو سرش اندازه هم هستن!
تو سایت پایینم همنطور که نمایش داده شده کابل فلاپی رو بصورت برعکس نصب شده اگر کابل فلا پی اشتباه جا بخوره چراغ فلاپی بصورت دائم روشن میمونه مثل یکی شما اگر فلاپی یا کابلشم خراب باشه به همین صورته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوکت که به مادر برد وصل میشه نه او سوکت کوچولوهه که واسه برقشه فکر کنم موقع زدن به داخل نمیدونم چشوشد اتصال کرد سیما بهم چسبید پی سی خاموش شد چی میشه حالا ؟؟؟ پاور سوخت ؟ البته سریع کشیدم بیرون اما الان دیگه روشن نمیشه پاور رو باز کردم تنها به برق زدم از پشت کلیدشو خاموش روشن کردن روشن نشد اون فقط با پی سی روشن میشه یا نه اگه سالم باشه همینجوری روشن میشه ؟؟؟
دیدی چی شد !!!
همین کوچیکه اتصال کرد
اگر منظورتون اون کابل پهن که به فلاپی بعدشم رو مادربورد خورده به چه صورتی اونی وصل کردین که باعث اتصالی شده ؟ چون اون کابل رو خودش حفاظ داره نباید باعث ایجاد اتصالی بشه مگر اینکه همینطور که گفتم کابل شما مورد داشته باشه به احتمال زیاد پاور نیم سوز شده شما با یک پاور دیگه تست کنید کیسدر ضمن تمامی کابلهای فلاپی سیدی رام و هادر بطور موقت جدا کنید .
نه همون کابل کوچیکه که توش قرمز دارهدکابلو کهدفشار دادم داخل دیدم سوکت داغ شد تاریکوبود انگار سوکت درست ج نرفته بود یا چپه بود نمیدونم. حالا باید چیکا کنم پاورو بدم تعمیر ؟
همش تقصیر خودم شد باید خاموش میکردم !!! خدا کنه اسیب نزده باشه به مادربرد به هارد!!!
Last edited by paket; 05-07-2012 at 15:22.
اون کوچیکه برا برقه اون پهنه که دیتاست
اون که ربطی به پاور نداره!
اونی که شمامیگین کابل برق پاور که به فلاپی خورده شما باید قبلش سیستم کلا از برق قطع میکردین بعدش اون کابل وصل میکردین در وهله اول با یک پاوردیگه سیستم چک کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)