تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: فرق رشته علوم کامپیوتر با مهندسی نرم افزار

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض فرق رشته علوم کامپیوتر با مهندسی نرم افزار

دوستان درخواست دارم ازتون که کاملا این وضوع رو برام شفاف سازی کنید
    و بگید که تفاوت عمدشون چیه تو چه واحد هایی؟
    و بازار کار و کلا هر اطلاعاتی در این مورد دارید

در ضمن به نظرتون علوم کامپیوتر دولتی بهتره یا نرم افزار غیرانتفاعی؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

علوم کامپیوتر بیشتر شبیه رشته ریاضی هست و بیشتر واحد هایی که هم پاس می کنن مربوط میشه به ریاضی
    چارت درسی رشته ها با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا میشه و خیلی هم کمک می کنه به انتخاب رشته :
    چارت درسی علوم کامپیوتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانشگاه به دانشگاه ممکنه یه کمی فرق کنه این چارت ها ولی در کل خیلی کمک می کنه

3. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برای ارشد تغییر رشته از علوم کامپیوتر به نرم افزار راحت هست ؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه مثال برنم. مثلا برنامه ای که زیپ می کنه. اون قسمتش که طرف می شینه فکر می کنه که با چه متدی باید زیپ بشه و چه فرمول های ریاضی ای لازمه مال علوم کامپیوتره. اون قسمتش که بعد این فکرهای اولیه می آد برنامه رو می نویسه و به شکل یک نرم افزار تحویل می ده مال مهندسی نرم افزاره. حالا دوتا چیز دیگه هم پرسیدی بازار کار. من خودم دیدم بچه های مهندسی خوب کار گیر می آرند از کار تمام وقت تا پاره وقت و پروژه ای. البته بستگی به خودتم داره مثلا تودوران تحصیلت جای وقت تلف کردن و فقط پاس کردن درس ها چند تا زیون برنامه نویسی رو به طور عالی یاد بگیری چه می دونم از سی و جاوا گرفته تا اسمبلی و... و بتونی ثابت کنی که کارت خوبه معمولا زود کار گیر می آد. ولی در مورد علوم کامپیوتر من کسی رو ندارم که بفهمم آیا کار دارند یا نه. ولی فکر کنم اگر تو اون رشته هم خوب فعالیت کنی و زبان برنامه نوسی و اینا خوب یاد بگیری (حتی مثلا کارای گرافیکی و یا فلش و طراحی سایتو اینا البته نه لزوما اینایی که تو پرانتز گفتم ولی اینام راه کسب درآمد خیلیاست حتی اونایی که تحصیلات دانشگاهی ندارند) می تونی کار خوب پیداکنی. درباره سوال آخرتم بستگی به نوع کنکور دادنت داره. آیا کنکور بده خوبی هستی. آیا حاضری یک سال پشت کنکور بمونی. و چه درسایی رو کنکوری بهتر یاد می گیری. من فکر کنم برای عموم به دلیل ریاضیاتی بودن علوم کامپیوتر کنکور نرم افزار از علوم کامپیوتر راحت تره. البته اگر فکر کنبم که همه درس های علوم کاپیوتر و نرم افزارو بلدند. حالا باید خودت یه ذره بیشتر تحقیق کنی ولی به نظر من کار نشد نداره.

6. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اینکه تغییر رشته ممکنه یا نه رو نمی دونم بستگی داره چقدر واحد های مشابه دارن این دو رشته
    ولی بازار کار به هر جهت علوم کامپیوتر جز رشته های علوم پایه محسوب میشه و نرم افزار مهندسی مسلماَ مهندسی بازار کار بهتری داره

8. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینکه تغییر رشته ممکنه یا نه رو نمی دونم بستگی داره چقدر واحد های مشابه دارن این دو رشته
    ولی بازار کار به هر جهت علوم کامپیوتر جز رشته های علوم پایه محسوب میشه و نرم افزار مهندسی مسلماَ مهندسی بازار کار بهتری داره
    کنکور ارشد شناوره یعنی هر رشته ای که تحت نظر وزارت علوم هست می تونه بعد ازگرفتن لیسانس در کنکور ارشد هر رشته ی دیگه ای که تحت نظر وزارت علوم هست شرکت کنه ولی خوب درس جبرانی بهش می خوره یه مقدار سخته ولی بعضی مواقع می ارزد

10. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بازار کارشون میتونه یکی باشه

همچنین برای ارشد هم آینده ی یکسانی میتونند داشته باشند

کلا بیش از 50 درصد دروسشون مشترک هست. و برای کنکور ارشد هم تقریبا میتونه هم کنکور IT و هم کنکور نرم افزار رو به راحتی و بدون مشکل بده

در کل بنظرم اولویتت با دانشگاه باشه خیلی بهتر هست.

میخوای رباتیک کار کنی
    کد نویسی
    طراحی وب
    و....

هیچ فرقی نداره نرم بخونی یا علوم

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

کنکور ارشد شناوره یعنی هر رشته ای که تحت نظر وزارت علوم هست می تونه بعد ازگرفتن لیسانس در کنکور ارشد هر رشته ی دیگه ای که تحت نظر وزارت علوم هست شرکت کنه ولی خوب درس جبرانی بهش می خوره یه مقدار سخته ولی بعضی مواقع می ارزد
    من هم اینو می دونم ازین جهت گفتم که هر چقدر واحد های درسی تشابه داشته باشن تغییر رشته راحت تره برای دانشجو و احتمال موفقیتش توی کنکور بالاتر میره
    تا اینکه 2 رشته ای که با هم هیچ اشتراک واحدی ندارن و طرف باید کل 120 واحد اختصاصی رشته جدیدو خودش بخونه

14. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    بازار کار تو ایران تقریبا یکی هست
    چون پیش کار فرما که بری 99 درصد اونم مثل شما اصلا فرق این دوتا رو نمیدونه ! تو زبان برنامه نویسی اگه بلد باشی و تو مدرکت هم کلمه ی "کامپیوتر" باشه میتونی همونجا هایی که مهندس نرم افزار استخدام میکنن استخدام شی
    ولی تو خارج از کشور فرق داره ! استخدام شدن برای علوم کامپیوتر سخت تره ولی به همون نسبت به شدت درامدش بیشتره
    در ضمن اصلا رشته ای نیست که برید به امید اینکه فقط با مدرکش و اینکه یه چیزایی که تو دانشگاه یادتون میدن پول در بیارید
    علوم کامپیوتر پایه ی ریاضی قوی میخواد به خصوص اینکه باید گسسته تون قوی باشه و علاقه ی زیادی داشته باشید

16. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من بین یه دوراهی سخت گیر کردم و میخوام تا انتخاب رشته تکلیفمو مشخص کنم

بین علوم کامپیوتر دولتی و نرم افزار غیرانتفاعی

نطر شما چیه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •