سلام
قصد دارم يه فلش 16 گيگ USB3 بخرم
به نظرتون بهترين مدل بازار الان چيه كه قيمت معقولانه اي هم داشته باشه
يه سوال هم دارم . اگه مادربورد قابليت USB3 نداشته باشه فلش كلا اجرا نميشه؟ يا اينكه سرعتش كمتر ميشه فقط؟
سلام
قصد دارم يه فلش 16 گيگ USB3 بخرم
به نظرتون بهترين مدل بازار الان چيه كه قيمت معقولانه اي هم داشته باشه
يه سوال هم دارم . اگه مادربورد قابليت USB3 نداشته باشه فلش كلا اجرا نميشه؟ يا اينكه سرعتش كمتر ميشه فقط؟
سلام.عزیز متاسفانه به علت بالا رفتن دلار (تا 2150 تومان) فلش هم طبعا گرون شده.من دیروز رفتم رمی رو که 3 روز قبلش قیمت گرفته بودم 3 تومان گرون تر خریدم.(جهت اطلاع)
شما فلش USB3 را در هر کامپیوتری میتوانید اجرا کنید.ولی دیگر از سرعت بالای USB3 خبری نخواهد بود و همان سرعت USB2 را خواهید داشت.مگر مادربوردی با ساپورت USB3 یا کارت USB3 (برای مادربورد های قدیمی با قیمت نزدیک به 40 هزار تومان) تهیه و استفاده نمایید.
اگر قصد خرید فلش یو اس بی 3 با قیمت مناسب را دارید ، در در رده ی اول Transcend USB3 و در رده ی دوم Silicon Power Blaze B10 را پیشناهد میکنم.من خودم سیلیکان پاور را دارم و رو حالت USB2 سرعتش عالیست و خیلی بهتر از فلش های دیگر تو بازار است.فلش هایی با مارک هایی شاید بهتر هم تو بازار هستند (و در حد کمی سرعت بشتر اونم بیشتر تو read) ولی اصلا خریدشون بصرفه نیست!مثل Patriot Super Sonic که USB3 هست...
موفق باشید![]()
Last edited by ArashMiniStar; 29-06-2012 at 09:30.
اچ پی هم خوبه ولی من دارم فقط به پشت میزنم کار میکنه
یک مشکلی که من با یکی از فلش های hp داشتم این بود که لپ تاپم نمیتونست برقش رو تامین کند ولی با فلش های دیگه مشکلی نداشتم.
این مدل فلش سی لیکون پاوری که معرفی کردم در همونه حالت USB2 سرعتش خیلی بهتر از اچ پی یا Transcend Jet Flash بوده...![]()
چقدر جالب !! من پست شما را کامل نخوندم.ولی من هم همین مشکل شما را دارم... بیشتر علتش از فلش هست تا اتصالات.
ولی کلا سرعت در USBهای پشت کیس کمی بیشتر هست.
نمیدونم.ولی مشکل از مادربورد باید باشه که usb 3 رو ساپورت نمیکنهچقدر جالب !! من پست شما را کامل نخوندم.ولی من هم همین مشکل شما را دارم... بیشتر علتش از فلش هست تا اتصالات.
ولی کلا سرعت در USBهای پشت کیس کمی بیشتر هست.
فلش من اینه :
![]()
من به شما برند ADATA مدل S102 Pro رو در ظرفیت 16 گیگ پیشنهاد میدم هم USB3 هست و هم سرعت عالی داره 80 مگ خوندن 25 مگ نوشتن قیمت هفته پیش تو بازار ایران 46 تومن بود
اینم لینک سازنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mInI_ClockEr; 07-07-2012 at 17:14.
منم همین فلش را امتحان کردم و هیچ ربطی به USB3 بودن ندارد!
فلش فقط سیلکون پاور من مارک های زیادی داشتم ولی از وقتی سیلکون پاور خریدم فقط از همین مارک میخرم تا حالا نزدیک 6 تا خریدم مدل های گوناگون همشون عالین
اگه USB3 نداشته باشی سرعت زیاد تفاوت نداره
این مدلهای پیشنهادی من
مطمعن باش از خرید سیلکون پاور پشیمون نمیشی
منم یه سیلیکون دارم که دوساله استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشته.البته من چهار گیگش رو خریدم 16 تومن اونموقع.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)