تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چراغ پليسي

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض چراغ پليسي

ببينم نصب اين چراغ هاي پليسي چشمك زن دوتايي آبي و قرمز رو ماشين معمولي جريمه داره ؟
    اگر پليس ببينه منظورم همينايي هست كه جلوي ماشين پليسا روي داشبور نصب ميشه براي ماشين جلوئييش
    مثلا كبري يازده هميشه ماشيناشون داره چند رديف LED داره يا الانم اين مگان هاي پليس تو اتوبان هاي تهران دارند
    Last edited by مديريت; 28-06-2012 at 10:13.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

به نظر من که جریمه داره وشاید هم زندانی هم بشید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من که جریمه داره وشاید هم زندانی هم بشید
    همه جا نميخام روشنش كنم بعدم ابعادشون كوچيكه الان يكي خريدم ابعدش اندازه قوطي كبريته يكم بزرگتر نورش البته زياده گفتم بزنم جلوي ماشين يه موقع شب كوچه پس كوچه بود بزنم از نظر ظاهري تابلو نيست ولي نورشون زياده جاي تابلو نميخام بزنم باهاش ولي كلا ميخاستم ببينم جرمي نداره اينقدر راحت همه تيونيگ كاراي ماشين از اينا دارن
    تازه يارو فروشنده ميگفت اين ماله موتوره ماله ماشينشو ميخاي اينو ببر يه بزرگشو داشت دقيقا ماله پليس بود اونا ديگه

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ببينم نصب اين چراغ هاي پليسي چشمك زن دوتايي آبي و قرمز رو ماشين معمولي جريمه داره ؟
    اگر پليس ببينه منظورم همينايي هست كه جلوي ماشين پليسا روي داشبور نصب ميشه براي ماشين جلوئييش
    مثلا كبري يازده هميشه ماشيناشون داره چند رديف LED داره يا الانم اين مگان هاي پليس تو اتوبان هاي تهران دارند

هرگونه تغییر یا نصب لوازمی که باعث بشه خودرو مثل خودروهای پلیس جلوه کنه و نمایان بشه تخلف حساب میشه.
    از چراغ پلیسی گرفته یا بلندگو و سایر موارد دیگه.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دوستم یه جفت بلند گو خریده بود که تو خیابونا ویراژ می داد وبه همه متلک می گفت که پلیس گرفتش و80 هزار تومان جریمش کرد وبلند گو را هم گرفت

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

همه جا نميخام روشنش كنم بعدم ابعادشون كوچيكه الان يكي خريدم ابعدش اندازه قوطي كبريته يكم بزرگتر نورش البته زياده گفتم بزنم جلوي ماشين يه موقع شب كوچه پس كوچه بود بزنم از نظر ظاهري تابلو نيست ولي نورشون زياده جاي تابلو نميخام بزنم باهاش ولي كلا ميخاستم ببينم جرمي نداره اينقدر راحت همه تيونيگ كاراي ماشين از اينا دارن
    تازه يارو فروشنده ميگفت اين ماله موتوره ماله ماشينشو ميخاي اينو ببر يه بزرگشو داشت دقيقا ماله پليس بود اونا ديگه
    تو اون قسمت خالي داخل سپر ببنديد هم قشنگتر ميشه هم هيچ احد الناسي نميتونه چيزي بتون بگه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تو اون قسمت خالي داخل سپر ببنديد هم قشنگتر ميشه هم هيچ احد الناسي نميتونه چيزي بتون بگه
    كجاش پرايدم از اين جديداش سپر جلوش جالي راهنما نداره
    ضمنا موندم برقشو از كجا بگيرم توي ماشين هيچ جايي نتونستم پيدا كنم برق بگيرم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

برای سیمکشی اگر تجربه ندارید حتما با باتری ساز مشورت کنید تا راه کارهای لازم و مسیرهای سیمکشی رو برات مشخص کنه.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

منظورم جاي راهنما نبود اون قسمت خاليه زير پلاك رو عرض ميكردم

در مورد سيمكشي هم حق با اقا محمده اگه وارد نيستيد حتما بديد برقكار چون اگه سيمكشي يه قسمت خراب بشه خرجش بيشتر از الانه

داره خودمونی میشه sar be hava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لای پر قو!

پيش فرض

ایده جالبیه. اگه عملی بشه ماهم استقبال میکنیم. البته اگه من باشم عقب جاساز میکنم و صرفا به عنوان هشدار دهنده (مثلا وقتی کنار جاده یا اتوبان پارک کردم ) ازش استفاده میکنم. پیشنهادم اینه که از نوع تک رنگ قرمز استفاده کنید، چون اگه دو رنگ باشه پلیس راحت تر میتونه بهتون گیر بده. حالا این LED رو کجا و به چه قیمتی گرفتی؟ میتونی عکس بذاری ازش؟
    Last edited by sar be hava; 17-09-2012 at 06:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •