دوستان
مشکل بزرگی برام پیش اومده و اون زندگی سراسر مشکل همراه با سوسک های مزاحم هست! (همه ی مشکلام حل شده فقط این یکی مونده!!!)
متاسفانه هر ساله در ایام گرم تابستان، خونه ی ما پناهگاه سوسک های کارتون خوابی میشه که گویی به جز منزل ما ماءمن دیگری رو پیدا نمیکنن و گویی جز من دل به کس دیگه ای نمیدن. هر سال بعد از مبارزات طولانی و امتحان کردن انواع روش های روز، سوسک ها غالب میشدن و من به همزیستی مسالمت آمیز باهاشون راضی میشدم.
ولی امسال برادر بزرگ بنده متاهل شدن و یک شبی به همراه نامزدشون به منزل ما تشریف آوردن و سوسک ها که از اومدن مهمان ها به شور و شوق افتاده بودن، شبانگاه بر خلاف معاهده ی صلحی که با بنده داشتن عمل کردن و حمله ی یک جانبه ای رو آغاز کردن. سوسک ها از همه طرف بیرون اومدن و از اتاق و پذیرایی گرفته تا آشپزخانه، هر طرف رو که سر میچرخوندیم سوسک بود، صغیر و کبیر، طفل و بزرگسال! متاسفانه نامزد برادر ما ترس و وحشت عجیبی از سوسک ها داشتن و هرچقدر که ما گفتیم که اینا اهلی هستن و فقط یه لقمه غذا میخوان و با شما کاری ندارن، به خرجشان نرفت و نیمه های شب تمامی اهالی منزل مگش کش به دست کشیک سوسک میدادیم. خلاصه اون شب تا صبح رو به شکار سوسک گذروندیم.
اینجا بود که دیگه من کمر به قتل عامشون بستم و تصمیم دارم هر طور شده خونه رو از سوسک های بدذات پاک سازی کنم.
نکاتی که لازم هست بگم اینان که، برای ورود سوسک ها به منزل هیچچچ گونه راهی وجود نداره و نمیدونم از کجا اومدن و کجا زندگی میکنن!
انواع حشره کش های تار و مار و اتک و ... امتحان کردم ولی بی فایده بودن (میگن سوسکا نسب به حملات هسته ای هم مقاوم هستن، اونوخ من با تار و مار فقط مایه ی خجالت خودم شدم!!!)
چن روز پیش یک بسته پودر سوسک کش ابتیاع کردم و کل گوشه ها و درو دیوارهای خونه رو پودر پاشی کردم و شب هنگام منتظر نتیجه ی کار نشستم که دیدم سوسک ها همچنان خوشحال و خندان و پرواز کنان بعد از خاموشی چراغ، مشغول جولان دادن تو فضای منزل هستن.
آخرین راه حلی که به ذهنم رسید کمک خواستن از اساتید و پروفشانل های این انجمن بود تا تجربیات خودشون رو بگن شاید دوای این مشکل ما بود!
منتظریم دوستان...