تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: فوری:مبارزه با سوسک و سایر حشرات موذی!

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

2 فوری:مبارزه با سوسک و سایر حشرات موذی!

دوستان

مشکل بزرگی برام پیش اومده و اون زندگی سراسر مشکل همراه با سوسک های مزاحم هست! (همه ی مشکلام حل شده فقط این یکی مونده!!!)

متاسفانه هر ساله در ایام گرم تابستان، خونه ی ما پناهگاه سوسک های کارتون خوابی میشه که گویی به جز منزل ما ماءمن دیگری رو پیدا نمیکنن و گویی جز من دل به کس دیگه ای نمیدن. هر سال بعد از مبارزات طولانی و امتحان کردن انواع روش های روز، سوسک ها غالب میشدن و من به همزیستی مسالمت آمیز باهاشون راضی میشدم.
    ولی امسال برادر بزرگ بنده متاهل شدن و یک شبی به همراه نامزدشون به منزل ما تشریف آوردن و سوسک ها که از اومدن مهمان ها به شور و شوق افتاده بودن، شبانگاه بر خلاف معاهده ی صلحی که با بنده داشتن عمل کردن و حمله ی یک جانبه ای رو آغاز کردن. سوسک ها از همه طرف بیرون اومدن و از اتاق و پذیرایی گرفته تا آشپزخانه، هر طرف رو که سر میچرخوندیم سوسک بود، صغیر و کبیر، طفل و بزرگسال! متاسفانه نامزد برادر ما ترس و وحشت عجیبی از سوسک ها داشتن و هرچقدر که ما گفتیم که اینا اهلی هستن و فقط یه لقمه غذا میخوان و با شما کاری ندارن، به خرجشان نرفت و نیمه های شب تمامی اهالی منزل مگش کش به دست کشیک سوسک میدادیم. خلاصه اون شب تا صبح رو به شکار سوسک گذروندیم.

اینجا بود که دیگه من کمر به قتل عامشون بستم و تصمیم دارم هر طور شده خونه رو از سوسک های بدذات پاک سازی کنم.

نکاتی که لازم هست بگم اینان که، برای ورود سوسک ها به منزل هیچچچ گونه راهی وجود نداره و نمیدونم از کجا اومدن و کجا زندگی میکنن!
    انواع حشره کش های تار و مار و اتک و ... امتحان کردم ولی بی فایده بودن (میگن سوسکا نسب به حملات هسته ای هم مقاوم هستن، اونوخ من با تار و مار فقط مایه ی خجالت خودم شدم!!!)
    چن روز پیش یک بسته پودر سوسک کش ابتیاع کردم و کل گوشه ها و درو دیوارهای خونه رو پودر پاشی کردم و شب هنگام منتظر نتیجه ی کار نشستم که دیدم سوسک ها همچنان خوشحال و خندان و پرواز کنان بعد از خاموشی چراغ، مشغول جولان دادن تو فضای منزل هستن.

آخرین راه حلی که به ذهنم رسید کمک خواستن از اساتید و پروفشانل های این انجمن بود تا تجربیات خودشون رو بگن شاید دوای این مشکل ما بود!

منتظریم دوستان...
    Last edited by speedy3m; 10-07-2012 at 11:09.

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

نگفتید ط چندمید.مهمه

3. 2 کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این سوسکها حتما ریز هستن که با نام سوسک فرانسوی هم شهرت دارن

مخصوی کابینت های چوبی هم هست حالا چه ام دی اف چه ....

جدیدا یه سم پیدا کردم که نسلشون رو منقرض میکنه الان اسمش رو نمی دونم ولی جاهایی که کود میفروشن یا سم فروشی ها دارن و مخصوص همین سوسکهای کابینتی هست . و گفته میشه مشکلی برای انسان نداره یعنی بعد از این که سم رو زدین لازم نیست پاکش کنید برای همین اپارتمان هم هست . این سم رو که میزنید همون موقع از در دیوار میرن بالا و شاید از سر کول خودتون هم برن بالا و حتما زیر کابینت خونتون رو باید سم بزنید . با زدن این سم راحت میشین

همون طور که گفتم باید از جاهایی که کودهایی شیمیای یا سم میفروشن بگیرین و بگین حتما برای سوسک های ریز باشه

5. 4 کاربر از iriali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ما طبقه ی دوم هستیم.

سوسکا ریز نیستن و به چه درشتی هم هستن. اندازه دو بند انگشت میشن.

یه سری دستگاه ها هستن که امواج اولترا سونیک میدن، قیمت بالایی هم دارن، نمیدونم مفیدن یا نه!

7. 3 کاربر از speedy3m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی جالب توضیح دادی پیشنهاد میکنم بری نویسنده بشی

من اگه جایی سوسک بزرگ پروازی باشه به هیچ وج حتی یک شب هم زندگی نمی کنم حتی شده برم تو کوچه بخوابم اما جایی که سوسک بزرگ پروازی باشه زندگی نمی کنم
    مخصوصا اگه از این اتوبوسی ها باشه ( از اینها که وقتی میخوان دور بزنن درجا دور میزنن )

خوشبختانه من اینجا خونه ای که گرفتم نو ساز هست و تمام راه های ورود سوسگ رو مسدود کردم و خدایی نکرده یه روز سوسک بیاد از خونه فراری میشم و میرم
    تهران مادرم رو میارم که سوسک رو واسم بکشه انقدر بدم میاد که حتی توان کشتن سوسک رو هم ندارم

یه سری راه حل برای نجات پیدا کردن از این مشکل بزرگ اینه که

همیشه خونه نو ساز بخرید یا اجاره کنید ( گرچه با این قیمت ها دیگه حق انتخاب نمی مونه واسه آدم )
    تمام راه هایی که فکر می کنید ممکنه سوسک وارد بشه مسدود کنید
    هیچ وقت شب ها پنجره هارو باز نذارید چون ممکنه سوسک از پنچره بیاد تو یهو
    سوسک از بوی قهوه بدش میاد و اگه جایی قهوه بریزید کمتر سوسک میاد

راه حال آخر هم فرار از محل زندگیه که شدیدا پیشنهاد میشه

9. 5 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوست گرامی.

محل زندگی سوسک ها چای توالت، حمام و سیفون ظرفشویی هست.

فقط یک راه برای نابودی همشون هست، چندین جا امتحان کردم و جواب داده.

میری داروخانه، یک سم مایع سفید رنگ هست برای ریختن در چاه.

اون رو میگیری و با آب مخلوط میکنی و توی هرچی سوراخ هست میریزی.

سوسکا مثل باقلوا پر پر میشن.

11. 3 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سم مایع هست که شیری رنگ و مایل به کرم هست تقریبا استخونی رنگ

این رو که ریختی خودت یه هفته نباید توی خونه باشی ، بو نداره ولی میکشه ادم رو ، اصلا کسی خونه نباید باشه

باید دنبال اینجور چیزها باشی

بگرد دنبال سوراخ ها ، یه ذره گچ بگیر مطمئن باش حل میشه

پیف پاف نزن ، قوی تر میشن ، سوسک معمولی رو پیف پاف ناقض بزنی یک هفته بعد اگه نمرد مطمئن باش اندازه اش دو برابر میشه و حالا مگه میمیره

13. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام

میری دارو خونه . چند مدل سم داریم . یه سری پودر ان ازونا چند بسته میگیری . یه سری هم مایع اند و برای چاه های فاضلاب
    توی تمام چاه های فاصلاب و دستشویی و آشپزخانه رو سم میریزی
    زیر تمام فرش ها ... گوشه ی دیوار ها ... چهار چوب در ها ... پشت کابینت ها ... هرجایی که درز یا گوشه داشته باشه در کل ! پودر میپاشی اونقدر که سفیدیش معلوم باشه .
    برای پنجره ها و دریچه های کولر به خصوص ! توری میگیری
    چارچوب در ورودی منزل و پنجره ها رو هم به شدت با گچ درز گیری میکنی

مشکلت حل میشه ایشالا !
    برای من یه خونه اجاره کردن برای دوران دانشجویی تو تهران . پارسال که رفتم پر سوسک بود ! شدید ! اینکارا رو کردم نسلشون منقرض شد کامل
    فقط توصیه ی جدی !!!! چون گفتم سم زیاد بپاشی خودت اصلا تو خونه نمون ! حتما یه مدت برین جای دیگه . حتی واسه خواب
    در ضمن سم رو باید بزاری بمونه ! بعد دو روز همه رو جارو نکنی ! سوسکا وقتی توی تخم هستن سم و اینا روشون اثر نداره و باید وایسی هرچی هست از تخم دراد

15. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شما اولین اشتباهی که کردی اینه که باهاشون معاهده صلح امضا کردی.توی تلویزیون میگفت 2 تا سوسک در عرض 1 سال میشه 1میلیون سوسک
    حالا اولا از این اسپری های حشره کش تار و مار قرمز بگیر و دور تا دور خانه دور دیوار و زیر و داخل کابینت و مخصوصازیر یخچال از پایین تا بالای پنجره ها دور فرش ها و... رو کامل بزن
    بعد سوسک کش ام ها (امها) بگیر.مثل کرم میمونه. و داخل اشپزخانه و زیر کابینت ها و داخل دستشویی و حمام بزن.
    بعد سوسک ها میریزن بیرون .شما هم اسلحه به دست (جارو برقی و سوسک کش) شجاعانه ایستادگی کن.از همه جا میریزن بیرون.و تند تند جارو کن
    بعد چند ساعت دیگه اثری ازشون نیست.تا چند روز بعد هرچی دیدی بکش.رحم نکن.
    ما همین جوری از شرشون راحت شدیم.الان انقدر که خونه ما دور تا دورش سم داره تا 1 سوسک میاد خودش میمیره

راز از بین بردن سوسک ها ماندگاری سم و سمپاشی همه نقاط خانه وکشتن مداوم سوسک هاست.

17. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اگه دست من بود ، نگارش ستون طنز یه روزنامه کثیرالانتشار رو می دادم دست شما
    فقط حواستون باشه سوسک به اسپری ای که ناقص زده شده مقاوم میشه ها.
    اسپری قدیمی هم نباشه که اوضاع بدتر میشه

19. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •